TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
06:05 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:35 Hallo K3
Wanneer Karen uitzinnig reageert op een spin in de badkamer, beslist Kristel dat ze in therapie moet om verlost te worden van haar fobie. Josje schept op over het feit dat zij echt nooit bang is.
«
»
07:05 Hallo K3
Wanneer de rijke en succesvolle broer van Marcel onverwachts opduikt, schakelt Marcel de K3'tjes, Rosie en Bas in om mee te doen alsof hij het zelf ook heeft gemaakt in het leven.
«
»
07:40 VLOGLAB #Stories
Magazine.
«
»
08:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:40 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
09:05 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:25 Nonkel Jef
Odette is bloednerveus omdat haar duiven voor het eerst een wedstrijd vliegen.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Gooische vrouwen
Willemijn, Claire, Anouk en Cheryl proberen geesten op te roepen. Anouk regelt een medium om het huis van Cheryl te laten reinigen. Willemijn besluit zich in te schrijven op een datingsite.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Chicago P.D.
Na de schokkende moord op een jonge zwangere vrouw opent het team de jacht op de moordenaar. Burgess moet een moeilijke beslissing nemen over Makayla.
«
»
14:40 Baba Yega
De Baba Yega komen met hun ruimteschip in de problemen en een van hen stort neer op aarde. Tijdens de zoektocht die volgt, raken de anderen betrokken bij een strijd tegen de kwaadaardige Cordelia Zen.
«
»
16:20 Finding Nemo
Sinds de tragische dood van zijn echtgenote doet de clownvis Marlin er alles aan om zijn enige zoon Nemo te beschermen tegen de gevaren van de zee.
«
»
18:20 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
In deze halve finale worden de vier interieurtalenten verdeeld in twee duo's. Alles draait rond samenwerking en de vraag of twee verschillende stylingvisies samengebracht kunnen worden.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 K3, een nieuw begin
Camera's volgen de eerste weken van Hanne, Marthe en het kersverse K3'tje Julia.
«
»
20:50 My Spy
CIA-agent JJ wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. Hij wordt echter al gauw ontmaskerd door de moedige negenjarige Sophie.
«
»
00:55 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
In deze halve finale worden de vier interieurtalenten verdeeld in twee duo's. Alles draait rond samenwerking en de vraag of twee verschillende stylingvisies samengebracht kunnen worden.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Maya!
Flip zijn viool is stuk. Maya, Willy en Flip gaan op zoek naar iemand die kan helpen.
«
»
05:00 Taarten van Staf
Ralph wil graag een taart bakken voor zijn mama Paula en zijn stiefpapa Peter, want volgens hem heeft Cupido echt wel knap werk verricht door hen samen te brengen.
«
»
05:20 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers