TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 The Big Bang Theory
Howard maakt zich zorgen over zijn vaderschap terwijl hij samen met Sheldon in de woestijn een modelraket gaat lanceren. Penny en Leonards moeder lijken vriendinnen te worden.
«
»
14:30 Men in Black
De geheime overheidsinstantie, Men in Black, controleert het gedrag van buitenlandse asielzoekers op aarde. Nieuwe rekruut J en veteraan K krijgen de opdracht een kwaadaardige alien in te rekenen.
«
»
16:15 The Kids Are Alright
Peggy wil dat Timmy meer aandacht besteedt aan zijn persoonlijke hygiëne, maar Mike is bang dat ze hem onzekerheden aanpraat. Timmy ontvangt een valentijnskaart van een geheime aanbidder.
«
»
16:45 Proven Innocent
Madeline helpt burgerrechtenactiviste Amina Jackson, die vecht voor gerechtigheid voor Davon Watkins, een terdoodveroordeelde gevangene die een politieagent zou hebben vermoord.
«
»
17:45 Proven Innocent
Het team probeert de naam te zuiveren van Cindy Whitman, een transvrouw die ten onrechte werd veroordeeld voor de moord op transvrouw en activiste Vanessa.
«
»
18:40 Despicable Me 3
Wanneer Gru's laatste missie in de soep loopt, wordt hij ontslagen bij de Anti-Villain League. Net als hij begint te twijfelen aan zijn keuzes en identiteit, krijgt hij onwaarschijnlijk nieuws.
«
»
20:25 The Mountain Between Us
De Londense neurochirurg Ben en fotojournaliste Alex zijn op elkaar aangewezen wanneer hun vliegtuig crasht in een onherbergzaam gebied. Het duo moet samen zien te overleven in de wildernis.
«
»
22:35 Scary Movie 4
Cindy Campbell probeert het verleden van zich af te schudden en heeft nu een baantje als oppas van een oude vrouw wier huis behekst blijkt te zijn.
«
»
00:10 American Horror Story
Bij het krieken van de dag maken de overlevenden zich op voor een laatste gevecht.
«
»
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers