TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
12:40 Love Bites
Izzie, George en Rahi nemen het in de keuken van Scarlett tegen elkaar op voor een date met de 24-jarige stewardess Jasmine. Wie weet haar omver te blazen met zijn menu?
«
»
13:40 Rich House, Poor House
Reality-show.
«
»
14:35 Helse bruiden
Toekomstige bruid Laketta kan het niet vinden met haar schoonzus. De twee vrouwen kunnen elkaar niet uitstaan en gaan zelf op de vuist. Wat zal de buidegom hiervan denken?
«
»
15:30 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
16:30 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
17:35 Hotter Than My Daughter NL
Dochter Ashley heeft aan de bel getrokken voor haar moeder, Diana. De 42-jarige moeder uit Leeuwarden kleedt zich niet te bloot of te sexy, juist het tegenovergestelde.
«
»
18:30 Foodtruck Gezocht
Vanwege lichamelijke klachten stopt de Belgische Andrea met haar hondenuitlaatservice en jaagt ze haar droom achterna: Brusselse wafels verkopen.
«
»
19:30 Familie Gillis: Massa is kassa
Peter gaat een dagje naar Amsterdam. Eenmaal daar laten hij en zijn vriendin Nicol geen toeristische attractie onbenut. Zoon Mark maakt dankbaar gebruik van het feit dat zijn vader ver weg is.
«
»
20:25 Fast & Furious 8
De leden van het team lijken opnieuw normale levens te leiden. Maar wanneer een mysterieuze vrouw Dom verleidt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.
«
»
22:55 The Sixth Sense
De achtjarige Cole Sear draagt al geruime tijd een huiveringwekkend geheim met zich mee: hij kan dode mensen zien. De kleine jongen is doodsbang en beseft niet goed wat hem overkomt.
«
»
01:00 999: What's Your Emergency?
Realityreeks.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers