
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
06:05 | Veggie |
Veggiesticks met venkelsalade
«
»
06:15 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
07:00 | Apero-Dining |
Andy serveert een eigenzinnige negroni, schenkt de Provençaalse rosé van Brad Pitt en Angelina Jolie in rijpe meloenen en laat z'n gasten de beste port proeven.
«
»
07:30 | De sterrenkaart |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
08:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
08:30 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
09:05 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
09:45 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
10:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij maakt een frittata di pasta met pancetta. Een eiergerecht dat perfect kan dienen als restjesverwerker.
«
»
11:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een vrouw die zich in haar smakelijke Gentse accent laat hore(n): Moerman Lore. Ze maakt een gerecht met haar lievelingsvis makreel.
«
»
11:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een man die kookt én onderneemt, zeg gerust: hij is een all-in, Ballieu Wim!
«
»
11:55 | De smaaktoerist |
Onze grijze garnaal verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag West-Vlaanderen, vindt er ook topfruit en echte Belgische mosterd.
«
»
12:25 | De Zoete Zonde |
Als je zondigt, moet je het goed en vooral zoet doen. Vandaag houdt smakenkunstenaar Roger van Damme de kerk in het midden: voor wie het graag eenvoudig wil, maakt hij een chocoladebavarois.
«
»
12:50 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
13:16 | Winters grillen |
Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ.
«
»
13:35 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
14:45 | De sterrenkaart |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
15:15 | Bal National |
In deze aflevering bereidt Wim twee gerechten met balletjes waar geen gram vlees aan te pas komt. Hij rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style'.
«
»
15:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
16:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een chef die pretty messy is en bovendien een heerlijke charlatan: Jelle Beeckman. Hij verzoent Thailand en Vlaanderen in het bord.
«
»
16:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
17:10 | Winters grillen |
Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ.
«
»
17:30 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
18:15 | De Gastentafel |
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
19:00 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
19:30 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
20:15 | Toasted! |
Chocochoc/Cappuccino Domencio/Krakkebrood
«
»
20:40 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
21:00 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
21:40 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
22:10 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
23:00 | De sterrenkaart |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
23:35 | De Gastentafel |
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
00:20 | Soep! |
Vietnamese Rijstsoep / Champignonsoep
«
»
00:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man wiens ballen berucht zijn van hier tot de Kremlin: Ballieu Wim! Hij maakt zijn reputatie waar en gaat voor balletjes op basis van zalm.
«
»
01:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
01:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
02:00 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
02:35 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
03:20 | De Gastentafel |
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
04:00 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
04:10 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
04:55 | Toasted! |
Chocochoc/Cappuccino Domencio/Krakkebrood
«
»
05:15 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
05:40 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»