TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Robert wil Valentina's fout rechtzetten en hij probeert het gerecht uit de keuken weg te halen.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Mean Girls 2
De strijd om de coolste meid te zijn op school is zwaar. Een tomboy vormt een groep om het op te nemen tegen populaire meidengroep 'Plastics'.
«
»
16:35 The Goldbergs
Adam en Barry verzeilen in een grappenoorlog, terwijl Erica het probeert te maken als erkende popster en daarvoor haar universiteitsstudie uit wil stellen.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy moet haar gevoelens opzij zetten over de nacht die Riley en Faith met elkaar hebben doorgebracht om te onderzoeken waarom een voormalige nerd wordt gehuldigd als een superheld.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Als de Captain jaloers wordt op Teds vriendschap met Zoey, raadt Lily Ted aan om vriendschap met hem te sluiten. Marshall en Robin besluiten wat tijd met zijn tween door te brengen, en testen de zeemeermintheorie van Barney.
«
»
18:25 The Goldbergs
Adams vriend Gary trakteert op het zelfgebrouwen bier van zijn vader. Iedereen wordt er ziek van.
«
»
18:50 The Simpsons
Homer helpt in een lift een baby ter wereld brengen. Wanneer de moeder haar zoon Homer Jr. noemt, ontwikkelt hij een diepe emotionele band met het kind. Lisa wordt aangeworven door de cheerleaders van het plaatselijke footballteam.
«
»
19:15 The Simpsons
Lisa is van streek wanneer ze merkt dat haar nieuwe vriendin erg conservatief is. Ze moeten het tegen elkaar opnemen bij de verkiezing van klassenvertegenwoordiger.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon realiseert zich dat hij niet lang genoeg zal leven om zijn bewustzijn te laten doen voortbestaan in het lichaam van een robot. Ondertussen ontmoeten de vrienden de oprichter van Apple, Steve Wozniak.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Na zijn breuk met Amy is Sheldon op zoek naar alternatieven voor menselijk kameraadschap. Echter lijkt hij hier al snel in door te draven, de vrienden maken zich zorgen.
«
»
20:35 Yellowjackets
In de winter hebben de overlevenden te maken met slinkende rantsoenen, een laag moreel en mislukte plannen.
«
»
21:45 Yellowjackets
De Yellowjackets hebben de zomer in het bos overleefd, maar als de winter aanbreekt, veranderen hun honger en wanhoop in een regelrechte psychose. Vijfentwintig jaar later vragen de overlevenden of de duisternis voor hen komt of dat het van hen komt.
«
»
22:55 9-1-1
De 118-bemanning haast zich om een man te redden die vastzit onder een Humvee. Michael merkt vreemd gedrag op in een nabijgelegen appartement. De moeder van Hen komt onverwachts langs. Bucks terugkeer in het datingleven loopt uit op een ramp.
«
»
23:45 Emergence
Een mysterieuze ziekte houdt Piper in zijn greep, terwijl Jo en Benny een machtige tech-magnaat onderzoeken. Jo overweegt hulp te accepteren van een onbekende bron. Alex doet onderzoek naar Piper's vliegtuigongeluk.
«
»
00:30 The Sea Beyond
Carmela geeft de neef van Edoardo de opdracht om versterking naar het detentiecentrum te halen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michal Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers