TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Roger van Damme: Bakken
Bakker van dienst Roger van Damme maakt vandaag een sinaasappelcake in een tulband. Hij toont ons als kers op de taart hoe je sinaasappel zelf kan konfijten bij wijze van afwerking.
«
»
01:45 Peppe's Toscane
Peppe kookt met de baccala die hij op de ochtendmarkten van Mercato Centrale gevonden heeft.
«
»
02:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw legt de wereldkeuken op het bord. Hij trekt de Libanese kaart en maakt balletjes van lamsgehakt met smeuïge bonenhummus. Want, reizen naar het Midden-Oosten, dat smaakt.
«
»
02:35 De Garde van Gert
Deze keer krijgt Gert Verhulst de hulp van chef Bert Meewis. Doel van de kooksessie is om een schotel comfortfood op tafel te zetten. Dat lukt met een bord lekkere gefrituurde reepjes van zeetong met een zelfgemaakte tartaarsaus.
«
»
03:05 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
03:50 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
04:10 Soep!
De chefs maken een aardappelsoep met wintertruffel en Blankenberse garnalensoep.
«
»
04:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt deze keer met chef Stéphane Buyens. Een halfuur is genoeg om een fantastisch lekkere pepersteak met peer op tafel te toveren. En daar komt ook vuur aan te pas.
«
»
04:55 De Chalet aan zee
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
05:30 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
05:50 De Eregast
Vandaag ontvangt de heilige njam-drievuldigheid dé driesterrenchef van Antwerpen: Viki Geunes. Op het menu staan een rondje appels plukken en drie heerlijke gerechten: Italiaanse tartaar, hertenkalf Rossini en crème brûlée van witte chocolade.
«
»
06:35 Roger van Damme: Bakken
Bakker van dienst Roger van Damme maakt vandaag een sinaasappelcake in een tulband. Hij toont ons als kers op de taart hoe je sinaasappel zelf kan konfijten bij wijze van afwerking.
«
»
06:50 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»
07:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw legt de wereldkeuken op het bord. Hij trekt de Libanese kaart en maakt balletjes van lamsgehakt met smeuïge bonenhummus. Want, reizen naar het Midden-Oosten, dat smaakt.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bert Meewis een heerlijk stukje vis op het bord. Hij gaat voor zeeduivel. Met Belgische vis, Belgische tomaatjes en Belgische aardappelen. Dat klinkt duivels lekker.
«
»
08:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt deze keer met chef Stéphane Buyens. Een halfuur is genoeg om een fantastisch lekkere pepersteak met peer op tafel te toveren. En daar komt ook vuur aan te pas.
«
»
09:00 De Chalet aan zee
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
09:40 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
10:05 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
10:50 De Eregast
Vandaag ontvangt de heilige njam-drievuldigheid dé driesterrenchef van Antwerpen: Viki Geunes. Op het menu staan een rondje appels plukken en drie heerlijke gerechten: Italiaanse tartaar, hertenkalf Rossini en crème brûlée van witte chocolade.
«
»
11:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat onze queen of the veggies Steffi Vertriest voor een groenterijk recept. Ze maakt kokosrijst. Dat is - yes - rijst gekookt in kokos en ze voegt nog quorn, veel groenten toe.
«
»
12:10 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
De bekende chef-kok Yotam Ottolenghi keert terug naar zijn geboorteplaats Jeruzalem om de verborgen schatten van de bijzonder rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
13:05 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
13:35 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
14:00 Bal National
Wim verklapt een slagersgeheim. Hij maalt gemengd gehakt en rolt er balletjes van die garen in een zijdezachte tomatensaus. Zo zet de chef dé ultieme Belgische balletjes-klassieker op de tafel.
«
»
14:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
15:25 De Chalet aan de Semois
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
16:05 De Sterrenkaart
Het Gebaar in Antwerpen van Roger Van Damme heeft al dertien jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Van Damme vertelt hoe hij na al die jaren dat niveau heeft kunnen behouden behouden.
«
»
16:40 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Deze keer krijgt Gert Verhulst het gezelschap van chef Johan Segers. Op een halfuur tijd een verrukkelijk gerecht klaarmaken is voor Johan een koud kunstje, met een warme salade met spek en mosseltjes als het smakelijke resultaat.
«
»
18:00 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
18:35 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
19:05 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-één-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»
19:50 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Deze keer is het belangrijk om fijn te snijden, omdat de chef een fijne salade met spek en spitskool maakt. Hij combineert die met een geitenkaascrème en een gepocheerd ei.
«
»
21:15 De Gezonde Goesting
Gezond eten zou het hongergevoel niet stillen. Healthy foodie Steffi bewijst vandaag het tegendeel met haar zelfgemaakte crackers met hummus, haverpannenkoeken en een drankje waarmee je zelfs kilootjes kwijtspeelt: de pompelicious.
«
»
21:40 Het Weekmenu
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
22:20 De Dagschotel
De zeeduivel is dan wel niet moeders mooiste, maar dat hij lekker is, staat als een paal boven water. Chef Peppe verklapt zijn super simpel receptje om deze noordzeevis te pimpen met een jasje van gebakken aubergine.
«
»
22:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst bakt vandaag met bakmeester Roger van Damme. 'De peer' krijgt een waar eerbetoon in combinatie met een heerlijke amandelcrème om duimen en vingers bij af te likken. Even in de oven, en een heerlijk dessert is geboren.
«
»
23:35 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
00:05 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
00:35 De Chalet aan zee
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers