TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Airwolf
Interferentie dwingt Jo en Mike te landen in de buurt van een afgelegen stad, waar ze smokkelwaar voor wapens ontdekken.
«
»
15:10 Airwolf
Tijdens een poging om een door gevangenschap getraumatiseerde agent te helpen, ontdekt de bemanning een complot om een vermiste gevechtshelikopter te verkopen.
«
»
16:10 MacGyver
MacGyver en een jong computergenie proberen een nationale catastrofe te voorkomen.
«
»
17:10 Stargate SG-1
De Hoge Raad van de Jaffa wordt gehersenspoeld door Ba'al, zodat de democratie ondermijnd wordt.
«
»
18:05 Airwolf
Het team gaat undercover om een agent in de gaten te houden waarvan men denkt dat hij de beoogde ontvanger is van een printplaat die van vitaal belang is voor de lancering van een satelliet.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
In Derbyshire drijft een snelle en gevaarlijke chauffeur de politie tot het uiterste.
«
»
20:00 Superstaar
In de rubriek 'Verrückte Idioten' verrassen de troepen Adolf voor zijn vijftigste verjaardag. Ronald Reagan is dan weer de grapjas van dienst als 'Ronny de moppentapper'. Nonkel Jan uit 'Familie' wordt op de korrel genomen.
«
»
20:35 Speed
Een speciale eenheid van het politiekorps in Los Angeles moet het ontploffen van een bom, geplaats in een rijdende bus door een gevaarlijke gek, voorkomen; het ontploffingsmechanisme wordt geactiveerd als de bus zachter dan 80 km per uur rijdt.
«
»
22:45 L'aile ou la cuisse
Charles Duchemin is een gastronoom en uitgever van een culinaire gids. Charles wil de zaak aan zijn zoon overlaten, maar die wil liever de clown uithangen. Ook moet Duchemin iedere keer opnieuw afrekenen met de eigenaar van een keten van restaurants.
«
»
00:50 Stargate SG-1
De Hoge Raad van de Jaffa wordt gehersenspoeld door Ba'al, zodat de democratie ondermijnd wordt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers