TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:15 Sporza: Europees Preview Magazine
Voetbalmagazine dat vooruitblikt op de volgende speeldag in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League.
«
»
18:05 Wij zijn Europa
Samen met haar assistente en vriendin Marij houdt Lieve halt in Berlijn, waar met de val van de Muur in 1989 het eengemaakte Europa ontstond. Vandaag peilt ze naar de gevolgen van de eenmaking in gewone mensenlevens aan beide kanten van de Muur.
«
»
18:55 De ideale wereld
Guga Baul is te gast.
«
»
19:35 The Office
Nadat Michael roddelt over Angela's affaire met Dwight, houden Andy en Dwight de zaak voor zichzelf. Michael is nerveus over de bijeenkomst op corporate met David Wallace.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Het nieuwe IJzeren Gordijn
In Moldavië steekt Rudi heel even het IJzeren Gordijn over en belandt zo in Transnistrië, een afgescheurd landje dat eigenlijk niet bestaat, maar steun krijgt van het Kremlin. Het bevroren conflict in Moldavië verscheurt het land en zijn inwoners.
«
»
22:05 De ideale wereld
Gast: Noémie Wolfs.
«
»
22:50 Winteruur
Wim Helsen nodigt presentatrice Sarah Mouhamou uit voor een gesprek over haar favoriete tekst.
«
»
23:00 Call Me by Your Name
Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de zeventienjarige Elio en doctoraatsstudent Oliver in het zomerse Italië van 1983, terwijl beiden de schoonheid van het ontwakende verlangen ontdekken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers