TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Father Brown
In het Upcott Seminary wordt een student dood aangetroffen. Het lijkt om een zelfmoord te gaan, maar Father Brown is ervan overtuigd dat hij vermoord is. Samen met Sid gaat hij op onderzoek uit.
«
»
01:50 Mrs Sidhu Investigates
Mevrouw Sidhu verzorgt de catering bij een grote bokswedstrijd. Maar wanneer een opkomende jonge bokser wordt ontvoerd en vastgehouden voor losgeld, staat mevrouw Sidhu centraal in het onderzoek.
«
»
02:35 Death in Paradise
De gemeenteraadsverkiezingen op Saint-Marie worden bruut onderbroken als een van de kandidaten vermoord wordt terwijl hij in het stemhokje stond. Detective Richard Poole en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
03:30 Silent Witness
Het Lyell-team onderzoekt de dood van een familie die werd neergeschoten tijdens een picnic aan de oever van een rivier.
«
»
04:20 The Change
Op de avond voor het palingfestival helpt Linda radio-dj Joy en de palingzussen met de laatste voorbereidingen. Maar al snel begint Linda zich schuldig te voelen over haar grote geheim.
«
»
04:40 Unforgotten
Uit onderzoek van het team blijkt dat het slachtoffer ooit lid was van een sekte. Ondertussen escaleren de voortdurende spanningen tussen Sunny en Jess doordat hun verschillende manieren van werken botsen.
«
»
05:30 Ghosts
Mike blijft voor het eerst een nacht alleen met de geesten, maar hij verzekert Alison dat ze gerust een avond kan uitgaan om zich helemaal uit te leven.
«
»
06:00 Ghosts
Op Button House is de grote dag aangebroken, maar alle plannen worden verstoord door abnormale weersomstandigheden. Mike, Alison en de geesten moeten hun krachten bundelen om datgene waar ze zo hard voor hebben gewerkt te bereiken.
«
»
06:30 Beyond Paradise
De spin-off van Death in Paradise is weer terug voor een kerstspecial rond DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha, die samen een nieuw leven zijn begonnen aan de kust van Devon.
«
»
07:25 Father Brown
Flambeau wil dat Father Brown hem helpt het cadeau dat de Paus aan de koningin van Engeland gegeven heeft ter ere van haar troonsbestijging te stelen.
«
»
08:10 Death in Paradise
De gemeenteraadsverkiezingen op Saint-Marie worden bruut onderbroken als een van de kandidaten vermoord wordt terwijl hij in het stemhokje stond. Detective Richard Poole en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Midsomer bruist van opwinding door de komst van de jaarlijkse "Paramount Dance Extravaganza", maar achter de vrolijke gezichten schuilen diepgaande vetes en passies.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Midsomer bruist van opwinding door de komst van de jaarlijkse "Paramount Dance Extravaganza", maar achter de lovertjes en glimlachen schuilen diepgaande vetes en passies.
«
»
10:35 The Mallorca Files
Als een supermodel vermist raakt, komen Max en Miranda terecht in de wereld van mode en design en proberen ze te ontdekken hoe iemand uit een rijdende trein kan verdwijnen.
«
»
11:20 Agatha Raisin
Nu een inwoner van Carsely als verdachte wordt aangemerkt in een dubbele moordzaak, gaat Agatha op zoek naar de ware dader om ervoor te zorgen dat deze wordt opgesloten voordat hij of zij opnieuw kan toeslaan.
«
»
12:10 Death in Paradise
Een entrepreneur wordt vermoord. Een verdachte komt met een verrassende onthulling waardoor het onderzoek dreigt te ontsporen.
«
»
13:05 McDonald and Dodds
Een dakloze man wordt neergeschoten in het verlaten landhuis van een van Baths meest prominente industriëlen, de uitvinder Maxton Crockett. Kersvers Londens hoofdinspecteur McDonald en de ervaren inspecteur Dodds gaan samen achter de moordenaar aan.
«
»
14:45 Father Brown
Lady Felicia belandt in het ziekenhuis door haar roekeloze rijgedrag. Ondertussen loopt er een moordenaar vrij rond.
«
»
15:45 Granite Harbour
Aberdeen wordt opgeschrikt door de dood van een oliemagnaat. Het is de eerste zaak voor de net overgeplaatste rechercheur Davis Lindo en hij wordt meteen in het diepe gegooid in een stad en een werkomgeving die heel anders zijn dan hij gewend is.
«
»
16:55 Murdoch Mysteries
Een jonge Joodse man die verwikkeld was in een driehoeksverhouding wordt vergiftigd. De verdenking valt op een minnaar, maar als Murdoch ontdekt dat de vriend van het slachtoffer een vakbond probeert op te zetten, komt er een ander motief naar voren.
«
»
18:00 Death in Paradise
De verloofde van een hoteleigenaar valt van een balkon en sterft de dag voor haar bruiloft. Detective Mooney en zijn team onderzoeken haar dood. Alles wijst op zelfmoord, behalve het feit dat de bruid maar één nagel gelakt had.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend verbrandt. Na dit incident vliegen meer mensen spontaan in brand, alsof ze door hekserij worden getroffen.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend verbrandt. Na dit incident vliegen meer mensen spontaan in brand, alsof ze door hekserij worden getroffen.
«
»
21:00 Peaky Blinders
Tommy is diep geraakt door een nieuw verlies en zint op wraak. Ada wordt persoonlijk geconfronteerd met fascisme. De tuberculosekliniek stuurt een dringend bericht.
«
»
22:15 Happy Valley
Catherine volgt Clare, Neil en Ryan naar de gevangenis in Sheffield en gaat vervolgens de confrontatie aan met haar zus over de bezoeken aan Royce. Faisal stemt ermee in om Joanna te helpen.
«
»
23:15 Traces
Terwijl McKinven en Sarah zijn afgeleid door hun gevoelens voor elkaar, laten twee verdachten het onderzoek ontsporen. Kathy's gebrek aan communicatievaardigheden wordt een ernstig probleem.
«
»
00:15 The Outlaws
Om hun leven te redden overwegen de Outlaws een gevaarlijke manier om geld te verdienen. Ondertussen richten twee bekende rechercheurs hun aandacht op een zekere drugsbaas uit Londen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers