TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Het verkennen van een appel, magische bloemen. Boekenjongen maakt een spiegel door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Alle vrienden van Tee hebben het nieuwe Mega Action Ape-speelgoed en hij is er ook naar op zoek.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt, maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
«
»
06:25 Ollie
Ollie kan niet stoppen met dansen op Mabels catchy muziek, ook al voelt hij zich een beetje knorrig.
«
»
06:30 Meneer Papier
De geanimeerde avonturen van meneer Papier, die zijn eigen fantasierijke wereld creŽert met schaar en papier. Gebaseerd op de boeken van Elvis Peeters en Gerda Dendooven.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren willen graag een gebakje maken, en gaan naar de kelder om een pot kersencompote te halen. Hier komen ze een onverwachte vreemdeling tegen die vraagt of hij een tijdje in hun kelder mag blijven.
«
»
06:40 Vos en Haas
Vos is dol op koekjes, maar misschien zelfs iets te dol. Hij realiseert zich al snel dat hij op dieet moet. Hij vraagt zich af hoe hij de juiste vorm van beweging kan vinden.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Mama schrobt de hoofden van Gaspard en Simon met shampoo omdat ze luizen hebben. De twee broers komen er al snel achter waar ze het hebben opgelopen, want Super Konijn zit op de zaak.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Op een ochtend ziet Casper door zijn raam een oudere man met een dame dansen. Casper wil ook leren dansen en hij heeft geluk want op school laat een dansleraar de klas zien hoe ze moeten dansen. Hij geeft cd's mee zodat ze thuis kunnen dansen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie zit met een probleem. Ze moet de laatste tijd heel veel niezen en haar ogen worden waterig. Ze heeft duidelijk een allergie. Het vreemde is dat de allergie de kop opsteekt, telkens ze in de buurt komt van Samson.
«
»
07:30 Kleine dingen
Roze, Blauw, Groen en Geel doen hun best om Oranje zich beter te laten voelen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
De kleine groep gepassioneerde lezers, die bijeenkomt in een hut, is aan het groeien.
«
»
07:40 Lou
De zomervakantie begint en Lou weet nog steeds niet of haar crush Tristan ook gevoelens voor haar heeft. Als Mina haar vertelt dat er bepaalde signalen zijn die bewijzen of hij verliefd op haar is, wil Lou meteen uitzoeken of er iets aan de hand is.
«
»
07:55 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
08:10 Wannabe's
In haar laatste video heeft Shoana gescoord met zelfgemaakte hartjeswafels. Daarom besluiten de Wannabe's om een webshop op te starten waar iedereen Shoana's hartjeswafels kan kopen. Olly is jaloers.
«
»
08:25 De Smurfen
Wanneer Gargamel Domme Smurf en Begonia ervan overtuigt dat hij aardig is, nodigen ze hem uit in het dorp voor een feestje.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De koelkast in de hut is vervangen door een gloednieuw apparaat. Deze nieuwe koelkast analyseert het vetpercentage van degene die hem opent, om vervolgens de bijpassende voeding aan te bieden.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil indruk maken op de berin en besluit een ballonpoedel te maken. Hij zag namelijk op tv hoe je zoiets kan doen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
De Ukkepukkies vinden een paar plasjes verf die op de vloer zijn achtergelaten.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn brandhout aan het verzamelen voor de winter wanneer ze oog in oog komen te staan met een eenhoorn die verdwaald is in het bos. Onze twee vrienden volgen hun hart en besluiten hem terug te brengen naar het land van de eenhoorns.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het publiek van de Zoo mag hun favoriete dier kiezen. Alle dieren denken dat zij zullen worden gekozen tot lievelingsdier. Behalve Ziggy, die denkt namelijk dat hij geen kans maakt met zijn scherpe tanden en schubben.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky en Becky hebben plezier in een ballenbad.
«
»
09:25 De Smurfen
Boerensmurf en Hippe Smurf vinden een kist die een prachtig juweel bevat dat ongeluk brengt aan iedereen die het aanraakt.
«
»
09:35 De Smurfen
Na het gebruik van een spreuk om in contact te komen met haar innerlijke krijger, neemt Smurfbloesem zonder het te weten Storms krijgergeest over.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu gaan op zoek naar de verjaardagsster voor Priya. Ze proberen een saaie rode bol op te leuken, maar een flaire vernielt alles. Toch is Priya enorm blij, want haar vrienden weten zo goed wat ze leuk vindt.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella morst spul op de oude foto's van pap en mam. Dan stelt ze voor om de oude herinneringen na te doen en nieuwe foto's te maken. Helaas mislukken de meeste foto's, maar ze hebben wel samen hele fijne nieuwe herinneringen gemaakt.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Generaal Labienus heeft weer een nieuw idee. Hij heeft besloten dat al het Gallische voedsel in zijn stad verboden moet worden. De inwoners zijn helemaal niet blij met deze beslissing en verzetten zich ertegen.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Omdat Asmatix het beu is nooit zijn broodkruimels te krijgen, besluit hij ze zelf te gaan halen. Hij ontdekt een Romeins complot om al het brood in Lutetia te stelen en het tijdens de circusspelen opnieuw te verdelen.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
Een sabeltandbeer, die miljoenen jaren is bevoren, wordt ontdooid en loopt de hut in, op zoek naar voedsel.
«
»
10:40 Berry Bees
Een vreemde en bijzonder agressieve zwerm vogels valt de vliegers aan van de kinderen die deelnemen aan het windfestival in Clover. Zo ook de vlieger van de kleine Fed. Als de Berry Bees ter plaatse komen, merken ze meteen dat er iets mis is.
«
»
10:50 Berry Bees
Niemand wil meer naar het historische pretpark van Clover, omdat het er plotseling lijkt te spoken. Mevrouw Berry gelooft dit verhaal niet en vraagt de Berry Bees een bezoek te brengen aan het inmiddels verlaten park.
«
»
11:05 Squish
Pod is van slag als hij zijn punt ziet op de toets van Mr Rotifer. Squish zegt dat het niet erg is.
«
»
11:15 Squish
Squish wil de eigenaar van Microtopia overhalen om een amusementspark in Small Pond te bouwen.
«
»
11:30 Galactic Agency
Terwijl de GA op missie is in de fabriek van Krokistars, gerund door Oma Kroki en haar lemmingen, blundert K door chocolade te geven aan de schattige kleine knaagdieren.
«
»
11:40 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil een dutje doen, maar hij vindt maar niet het ideale kussen. Hij besluit het kussen te testen dat de Lemmings gebruiken als springmat.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een krat met boomerangs die ze gebruiken om Grizzy te ontwapenen om hem uit de hut te krijgen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Aiko, een meisje van tien, trekt na de lockdown de stad in en gaat op zoek naar nieuwe verhalen voor haar vlog. Op verschillende plaatsen in de stad ontmoet ze andere kinderen die ritmisch of muzikaal uiting geven aan hun gevoelens.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers hebben een amulet als gamekey om een oude piratenschat in handen te krijgen. Daarvoor moeten ze naar de kerker van een fort. Maar er lopen ontsnapte gevangenen rond en ook de gevaarlijke piraat met zijn zwaard.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou denkt dat haar pa eenzaam is en gaat stiekem op zoek naar een nieuw lief via een datingwebsite. Cas probeert het huishouden te organiseren, maar dat loopt moeizamer dan gedacht met sloddervos Mel.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings doen klittenband over hun lichaam en gooien zichzelf op de deurmat. Grizzy was een dutje aan het doen, maar wordt snel wakker door het onaangename geluid.
«
»
13:25 Squish
Squish moet een feest voor Planaria organiseren. Peggy brengt haar huisdier Fluffy voor trucjes.
«
»
13:40 Berry Bees
De jaarlijkse zeilkampioenschappen bij Clover worden verstoord door vreemde stromingen. De Berry Bees gaan op onderzoek uit, vermomd als deelnemers aan de race, maar worden ineens aan boord gezogen van de onderzeeŽr van de beruchte kapitein Nautilus.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Monalisa draagt de Catacombe-bende op om het daglicht in te gaan en zich niet langer te verstoppen.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Slippy belooft zijn oom om de planten water te geven, maar het bewateringssysteem is stuk gegaan.
«
»
14:20 Prinsessia
De stijlvolle Roos is helemaal geobsedeerd met zen meditatie en sleept de andere prinsessen mee. Iedereen wordt steeds minder prinsesachtig.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Puf moet de zomerpicknick organiseren maar kan moeilijk leiden. Het drietal gaat hem helpen door hem een fluitje te geven en te trainen, maar komen er al snel achter dat Puf is doorgedraaid in zijn nieuwe manier van doen.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Telkens als Mush-Mush Chep wil verrassen met een cadeau, komt hij er altijd achter wat het is. Maar deze keer belooft Chep dat niet te doen. En Lilit belooft niets te zeggen. Maar zij kan moeilijk een geheim bewaren.
«
»
14:55 Mega Mindy
In het bejaardentehuis wordt een gaslek geconstateerd, en het gebouw moet ontruimd worden. Mega Mindy moet uitzoeken waarom dit plotseling is gebeurd, en stuit daarbij op een aantal criminelen.
«
»
15:20 Molang
In het jaar 1840 is Molang de trotse eigenaar van een van de allereerste camera's van zijn tijd. Met veel enthousiasme fotografeert hij alles wat hij om zich heen ziet, maar de camera heeft zoveel licht nodig dat Molang al zijn foto's verpest.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees kan de toekomst voorspellen. Dat willen Samson en Marie wel eens zien. Wanneer Trees eerst voor de hand liggende dingen voorspelt, vindt Marie er niet veel aan. Maar dan besluit Trees de toekomst een handje te helpen.
«
»
15:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies stuiten op een zacht knuffelkonijn. Terwijl ze op en neer springen op de buik van het konijn, valt Blauw eraf. Omdat Blue zich buitengesloten voelt van de opwinding, vindt Geel een manier om iedereen wat plezier te laten beleven.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Tortilla, een nichtje van Padgachix, wil zich aansluiten bij de groep ontembare dieren.
«
»
15:45 De Smurfen
De Smurfen maken allerlei spannende avonturen mee in hun paddestoelendorp. De kleine blauwe figuurtjes worden echter voortdurend belaagd door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.
«
»
16:00 Lou
Het schooljaar loopt ten einde en Lou heeft nog niet de moed gehad om met Tristan te praten. Emma voelt hetzelfde voor haar buurman Richard. Dus sluiten dochter en moeder een pact: ze willen allebei nog die avond hun liefde gaan opbiechten.
«
»
16:15 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De berin is haar favoriete bloem kwijtgeraakt onder een zware rots. Grizzy kan deze niet optillen en dus besluit hij hard te gaan trainen.
«
»
16:35 Rox
De laatste tijd worden er vaak dingen uit de containers in de haven gestolen. Het team moet zorgen dat ze de dieven tegenhouden voordat ze een dure auto stelen.
«
»
17:00 De Faker
Gloria en haar team strijken neer in Torhout, bij de supersportieve familie Breemersch. De familie daagt haar niet alleen uit met een potje armworstelen, maar ook met een gigantisch klimparcours ťn geiten in hun tuin.
«
»
17:20 3Hz
De vrienden krijgen hulp van Mel in hun onderzoek. Tijdens een confrontatie met Marco raakt de walkman ernstig beschadigd. Noor en Sammy ontdekken de waarheid over Morgenster.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings proberen een vleermuis te vangen om daar rodeo mee te spelen, maar storen daarmee Grizzy die ook een spel speelt.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Jade brengt gelukskoekjes voor haar en Paloma. Ze zijn verrast door Paloma's voorspelling.
«
»
18:10 Lena & Benedict
Lena moet weer terug naar Nora en Job Kleverlaan. Benedict leeft nog, maar moet terug naar het oerwoud. Lena neemt hartverscheurend afscheid van Benedict. Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek.
«
»
18:35 Hawa & Adam
Hawa heeft haar vertrouwen in Adam teruggevonden en beseft nu ook dat ze in een andere tijd leven. Wanneer haar mama in het ziekenhuis wordt opgenomen contacteert ze Adam. Hij moet haar mama opzoeken in zijn tijd.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Hilly-Skate
Diede mag testfilmen bij Frontside, maar is bang voor Otis' reactie. Jojo vertelt Hilly ondertussen over haar selectie voor een wedstrijd en de verwachtingen die daarbij komen kijken.
«
»
19:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger waarmee je door muren kan lopen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Jenny verheugt zich op het bezoek van haar broer, die zij niet meer heeft gezien sinds hij in het ziekenhuis is opgenomen. Wanneer haar vader hem thuis komt ophalen, is Felix verdwenen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De acht kandidaten duiken in een berg beren en zoeken naar een klein, grijs konijn.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers