TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Onderbreking
«
»
11:10 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:00 Onderbreking
«
»
14:30 Emma Fielding Mysteries 3: More Bitter Than Death
Emma is gastvrouw op een bijeenkomst van archeologen. Ze raakt er verwikkeld bij een moordzaak wanneer het hoofd van de organisatie vergiftigd wordt net voor de bekendmaking van haar opvolger.
«
»
16:05 The Goldbergs
Murray begint Adam enorm te pushen wanneer hij hoort dat Adam geen interesse heeft in de schoolproductie van 'Fiddler on the Roof'. Intussen bemoeit Beverly zich met de carrièreplannen van Erica.
«
»
16:30 The Goldbergs
Beverly en Murray maken zich zorgen over Adams speelgoedobsessie en proberen hem warm te krijgen voor een nieuwe hobby.
«
»
17:00 The Goldbergs
Barry beseft dat hij zich als dokter in wording meer moet bekommeren om de gezondheid van Murray. Hij besluit de hulp in te roepen van coach Mellor om zijn vader weer fit te krijgen.
«
»
17:25 The Goldbergs
Barry denkt dat hij een ruig vrijgezellenfeest wil, maar uiteindelijk voelt hij meer voor het idee van Adam. Beverly heeft een verrassing voor Murray.
«
»
17:55 Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Elizabeth, de dochter van de gouverneur van Port Royal, wordt ontvoerd door een groep piraten onder leiding van kapitein Barbossa. De piraten nemen haar mee op hun schip, The Black Pearl.
«
»
20:30 The Bone Collector
Een seriemoordenaar maakt de straten van New York onveilig. Hij laat cryptische omschrijvingen en verborgen boodschappen achter op de plaatsen van zijn misdaden.
«
»
22:45 9-1-1
Een stunt loopt verkeerd af en dus moet de 118 in actie komen. Eddie heeft een moeilijk gesprek met Christopher, en Athena bekommert zich om een vrouw die lijdt aan geheugenverlies.
«
»
23:40 The Sinner
Ambrose achterhaalt het adres van Em Castillo en besluit haar een bezoekje te brengen. Wanneer ze niet thuis blijkt te zijn, breekt hij in en vindt er een notitieboekje met details over Percy.
«
»
00:30 Suits
Harvey neemt een zaak aan om Faye iets duidelijk te maken. Louis ziet zijn kans schoon.
«
»
01:15 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers