TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:00 Geen uitzending
«
»
16:00 SOS Piet
Lea maakt graag krentenbrood maar wanneer haar baksel uit de oven komt, loopt het telkens mis. - Lynn heeft last van te veel vocht in haar bosvruchtentiramisu. Het gerecht lijkt wel een soepje.
«
»
16:30 SOS Piet
Inge wil een net zo lekkere coq au vin als haar moeder maken. - De aardappelschotel van Lana is te zout en waterachtig. - Het enige lekkere in de applecrumbletaart van Werner zijn de appels.
«
»
17:05 SOS Piet
Steven is niet tevreden over zijn Steak Rossini. - Marnix is net zoals Piet verzot op prei met kaassaus. - Bart heeft een poging gedaan om madeleines te maken met de natuurlijke zoetstof stevia.
«
»
17:35 SOS Piet
Wanneer Guy lotte bakt, is de vis vanbuiten aangebrand en vanbinnen nog helemaal rauw. - Veerle heeft een probleem met varkenshersentjes. - Andrea wil haar icing om taarten te versieren zelf maken.
«
»
18:10 SOS Piet
Benoit heeft problemen met rog klaarmaken. - Noëls zelfgemaakte eendenborst is geen hoogvlieger. - Lieselotte en Jasmine slagen er niet in om het perfecte rijstgebakje uit de oven te toveren.
«
»
18:45 Super 50
Feesten geblazen in deze aflevering van 'Super 50'! Tina Turner, 2 Unlimited en Kid Safari zetten het podium in vuur en vlam.
«
»
19:50 Ons geluk
Paul Hillegeers verheerlijkt zijn Denise. Ze kan in zijn ogen niets fout doen, maar Pauls zoontje Firmin probeert haar langs alle kanten het leven zuur te maken.
«
»
21:05 Ons geluk
Lagerzeel gonst van de verkiezingsdrukte met Onckeloms en Floren als grootste tegenstanders. Floren probeert via de viering van Han Dens nog wat stemmen te ronselen.
«
»
22:25 Bex & Blanche
De rijke weduwe van een ex-koloniaal vraagt Bex de dochter van haar vroegere huishoudster in Zaïre op te sporen. De jonge vrouw zou sinds de dood van haar moeder in België verblijven.
«
»
23:35 De Pfaffs
De hele familie is vroeg uit de veren om in de studio een kerstsingle op te nemen. In de opnamestudio heeft Jean-Marie moeite met de hoge tonen.
«
»
00:15 SOS Piet
Carl wil zijn vrienden een lekkere bouilli voorschotelen. - Tinne wil croque madames maken maar 50 stuks tegelijk, is niet gemakkelijk. - Stephanie en haar zoontjes hun chocorijstpap is nogal krokant.
«
»
00:50 SOS Piet
Monique's varkensgebraad is veel te droog. Jolijda wil boontjes steriliseren, maar dat lukt niet zo goed. De quenelles van mascarponemousse van Jan mislukken meestal.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers