TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Project Runway All Stars
Zac Posen nodigt de ontwerpers uit in zijn persoonlijke studio om materiaal te verzamelen voor een rode loper-look. Gastjuryleden van dienst zijn Zac Posen en Rosie Perez.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Niets liever dan een kind
Marleen wil zo graag een kind dat ze een spermadonor vond. Bij Lisette en Dennis wordt er voor de dertiende keer een embryo teruggeplaatst. Voor Lisa en Rob lijkt een tweede kind ver weg.
«
»
13:40 Slim Afvallen
Vandaag wordt gewerkt volgens het Halleluja dieet. Dr. Xand onderzoekt of je calorien tijdens kantoorsnacks kunt compenseren door te sporten op het werk. En kan infrarood je lichter maken?
«
»
14:30 De Perfecte Verbouwing
De dochters van Marjoleyn verlaten het huis in Noordwijk, dus kunnen zij en Hendrik er eindelijk hun eigen liefdesnest van maken. Maar hoe toveren ze het huis om tot hun droomhuis?
«
»
15:30 House M.D.
Wanneer de 15-jarige gebedsgenezer Boyd met brandende maagpijn in het ziekenhuis wordt opgenomen, besluit House hem te onderzoeken. De jongen beweert met God te kunnen praten.
«
»
16:25 House M.D.
Een politieagent raakt levensgevaarlijk gewond bij de achtervolging van een verdachte en hij wordt in kritieke toestand opgenomen in het Princeton-ziekenhuis.
«
»
17:20 House M.D.
Na de dood van de politieagent denkt ook Foreman dat zijn laatste uur is geslagen. House wil zo snel mogelijk een autopsie uitvoeren op het lijk van de agent.
«
»
18:20 House M.D.
Kara Mason is een jonge moeder die een onverklaarbare aanval krijgt terwijl ze haar zoontje Mikey een bad geeft, waardoor het kind bijna verdrinkt. Beiden belanden op de afdeling van dokter House.
«
»
19:15 Once Upon a Deadpool
De vuilgebekte superheld Wade Wilson alias Deadpool brengt een team van mutanten op de been om een jongen met superkrachten te beschermen tegen de wrede, tijdreizende cyborg Cable.
«
»
21:45 BV Darts
Pascal 'The Bulldozer' Braeckman, Maksim 'Mad Maks' Stojanac, Elke 'Sporty Spice' Clijsters en Tourist 'Samurai' LeMC nemen het tegen elkaar op in de eerste poulewedstrijd van de tweede voorronde.
«
»
23:50 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Teorin en Collette hadden zich niet verwacht aan problemen wanneer ze hun huis met vijf slaapkamers begonnen te verhuren, maar nu zijn ze de wanhoop nabij.
«
»
00:40 Kitchen Nightmares
Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin Stephanie probeert ze de Franse carnivoren om te turnen.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Hoge Noorden' (Eén)

Met een sneeuwstorm op komst moet Mark op Hardangervidda de colonne voorbereiden. Dorien en Arent vertrekken vroeger dan gepland bij Evelyne. Arent wordt geplaagd door heimwee. Soetkin is nu 7 maanden zwanger en komt samen met Adah naar Belgi voor een reeks concerten. Voor Ellen verloopt de aanpassing in Rondane niet altijd even makkelijk.

'Het Hoge Noorden', om 20.40 uur op En.

Dossiers