TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Father Brown
Father Brown ontfermt zich over Aldous en zijn dochter Grace, die onlangs vanuit Oost-Afrika naar Kembleford verhuisd zijn, op zoek naar een goede school voor Grace.
«
»
06:00 Death in Paradise
De nieuwe inspecteur Neville Parker krijgt meer voor zijn kiezen dan hem lief is wanneer hij onderzoek doet naar de mysterieuze dood van een jonge vrouw tijdens de opening van een luxe resort.
«
»
06:50 Death in Paradise
Een survivalcursus loopt fataal af voor de leider van de groep, een ervaren survivalspecialist en ex-militair. Hij wordt dood teruggevonden in het midden van een bos op een onbewoond eiland.
«
»
07:45 George Gently
Nabij een RAF-basis wordt het zwaar verbrande lichaam van een man aangetroffen. De politie vermoedt dat de moord werd gepleegd door het IRA.
«
»
09:15 The Larkins
De Larkins hebben bezoek waar ze niet blij mee zijn. Er zijn spanningen tussen Mariette en Charley, Alec Norman vervalt in zijn oude streken.
«
»
10:00 The Larkins
De Larkins haasten zich naar het station om te voorkomen dat Mariette naar Frankrijk vertrekt. Ze halen haar over om te blijven voor een feest en dus moeten de Larkins aan de bak.
«
»
10:50 Miss Fisher's Murder Mysteries
De Australische detective Phryne Fisher keert na een jarenlang verblijf in Engeland terug naar haar geboorteland Australi. Ze is nog maar net in haar hotel ingecheckt of ze moet al aan de slag.
«
»
11:45 Midsomer murders
Deel 1. Tijdens een Jane Austen-weekend glipt een jong meisje, gekleed in historische klederdracht, weg. Ze wordt neergestoken in de bossen teruggevonden.
«
»
12:35 Midsomer murders
Deel 2. Tijdens een Jane Austen-weekend glipt een jong meisje, gekleed in historische klederdracht, weg.
«
»
13:20 Midsomer murders
Deel 1. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen.
«
»
14:05 Midsomer murders
Deel 2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen.
«
»
15:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Causton bruist bij de opening van een nieuwe brouwerij op het terrein van een ooit vervloekte Abbey. Maar de opwinding slaat om in angst als een man doodgekookt wordt gevonden.
«
»
16:00 Midsomer murders
Deel 2/2. DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey?
«
»
16:55 Agatha Christie's Marple
Miss Marple onderzoekt het lot van een optimistisch jong stel dat ondanks de waarschuwingen van een zigeunerin hun droomhuis liet bouwen op een stuk grond waar een vloek op zou rusten.
«
»
18:45 Rosemary and Thyme
De hoveniers krijgen de opdracht om te onderzoeken waarom de nieuwe rozen bij een school doodgaan. Laura en Rosemary worden uitgenodigd voor een feestavond op de school, dat abrupt ten einde komt.
«
»
19:45 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne stapt samen met haar kamermeisje op de Ballarat Express om haar nieuwe wagen te gaan oppikken. Hun gezellig treinreisje komt echter abrupt tot een einde.
«
»
21:00 We Hunt Together
Freddy, Jackson en Lola hebben alle drie de Birdman in het vizier en voeren een race tegen de klok om de moordenaar voorgoed te ontmaskeren.
«
»
21:55 Sherwood
De Sparrows vragen zich af waar de pijl die ze op hun voordeur terugvonden vandaan komt, en voor wie hij bedoeld is. De namen van Mickey en Rory vallen als eerste.
«
»
23:10 And then there were none
Van de tien originele gasten blijven er nog vijf over. De spanning is te snijden en niemand valt te vertrouwen. Blijft er aan het einde van de rit nog iemand staande?
«
»
00:20 Agatha Christie's Marple
Miss Marple helpt een jonge moeder en haar zoon een veilig onderkomen te vinden op het landgoed van een excentrieke botanicus, niet wetende dat het landgoed het decor zal worden van een moord.
«
»
01:50 George Gently
Gently en Bacchus onderzoeken de moord op een bekende linkse academicus die na een protestmars tegen kernwapens dood in de haven wordt aangetroffen. 1/3
«
»
03:20 Agatha Raisin
Agatha en Toni ondervragen Sylvan, die hoewel hij een relatie met Jane had, betrapt is in een omhelzing met Olivia. Hij verklaart dat hij haar omhelsde na het sluiten van een zakelijke deal.
«
»
04:10 And then there were none
Van de tien originele gasten blijven er nog vijf over. De spanning is te snijden en niemand valt te vertrouwen. Blijft er aan het einde van de rit nog iemand staande?
«
»
05:10 Jonathan Creek
Een rechter wordt vermoord met een degen. Jonathan's enige aanwijzing is een gebroken vingernagel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Hoge Noorden' (Eén)

Met een sneeuwstorm op komst moet Mark op Hardangervidda de colonne voorbereiden. Dorien en Arent vertrekken vroeger dan gepland bij Evelyne. Arent wordt geplaagd door heimwee. Soetkin is nu 7 maanden zwanger en komt samen met Adah naar Belgi voor een reeks concerten. Voor Ellen verloopt de aanpassing in Rondane niet altijd even makkelijk.

'Het Hoge Noorden', om 20.40 uur op En.

Dossiers