TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Ferris Bueller's day off
Samen met zijn vriendin Sloane en zijn beste vriend Cameron besluit meesterspijbelaar Ferris Bueller een dagje plezier te maken in Chicago. Ze gebruiken daarvoor de Ferrari van Camerons vader.
«
»
13:55 Magnum
Jan Kona en haar twee zakenpartners leiden een erg succesvol modebedrijf. Wanneer een van hen wordt vermoord, vraagt Jan aan Magnum om haar te beschermen.
«
»
14:50 Magnum
Totaal overstuur klopt Sebastian Nuzo bij zijn oude vrienden TC en Magnum aan. Nuzo vreest voor zijn leven. Hij wordt immers achtervolgd door een Russisch officier.
«
»
15:35 The Graham Norton Show
Gasten: Rosamund Pike, Gordon Ramsay en Gareth Thomas.
«
»
16:40 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
17:05 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
17:35 The World's Deadliest Weather
Een doortrekkende tornado verstoort de gang van zaken in het centrum van Nashville, Tennessee. - Nabij de Hamma Hamma-waterval probeert een kajakker zijn vriend uit een benarde situatie te redden.
«
»
18:35 The World's Deadliest Weather
Een onverwachte vulkaanuitbarsting op White Island, Nieuw-Zeeland, heeft dodelijke gevolgen. - Een zware storm teistert Perth. - Een stormjager waagt zich wel heel dicht bij een tornado.
«
»
19:30 The World's Deadliest Weather
Brandweermannen voeren een strijd op leven en dood tijdens nooit eerder geziene bosbranden op het Australische Kangaroo Island. - In Kansas nemen twee tornadojagers een toerist mee voor een wilde rit.
«
»
20:35 Jaws 2
Duikers die op zoek zijn naar het gezonken schip Orca worden aangevallen door een haai. Inspecteur Brody is ervan overtuigd dat Amity opnieuw het jachtterrein van een bloeddorstig monster is.
«
»
22:40 Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos
Jason reist naar Mexico, waar hij een ontmoeting heeft met het Sinaloa-kartel, de gevaarlijkste drugsbende ter wereld.
«
»
23:35 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy trekken naar Wales, waar ze een betoverende roadtrip ondernemen in een Bentley, een Aston Martin en een McLaren.
«
»
00:30 Brooklyn Nine-Nine
Jake start een onderzoek nadat er een aanslag werd gepleegd op een gemeenteraadslid. Holt moet nog wennen aan zijn nieuwe positie.
«
»
00:55 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers