TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Simpsons
Halloween bij de Simpsons is nooit zomaar een feest! Voor Bart is deze dag de ideale gelegenheid om allerlei griezelige verhalen uit zijn mouw te schudden.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Iron Man 2
Zes maanden nadat hij heeft bekendgemaakt dat hij de man achter Iron Man is, wordt multimiljardair en uitvinder Tony Stark geconfronteerd met een machtige nieuwe vijand.
«
»
16:40 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De Bone Collector maakt drie nieuwe slachtoffers en daagt Lincoln, Amelia en de rest van het team uit.
«
»
17:35 Siren
Ryn gaat terug aan land om menselijk moederschap te ervaren. Maddie en Robb doen een gruwelijke ontdekking. Ben krijgt last van mysterieuze bijwerkingen.
«
»
18:30 Pacific Rim: Uprising
Jake Pentecost, de zoon van de legendarische Stacker Pentecost, leidt een nieuwe generatie Jaeger-piloten om een nieuwe Kaiju-bedreiging te stoppen.
«
»
20:30 Men in Black 3
Wanneer het leven van Agent K en het lot van de planeet op het spel staan, moet Agent J naar het verleden terugreizen om de toekomst te redden.
«
»
22:30 Clarice
Clarice en Ardelia onderzoeken een cold case nadat het lichaam van een vermiste tiener wordt aangetroffen in beton.
«
»
23:25 Clarice
ViCAP onderzoekt de ogenschijnlijke zelfmoord van een student geneeskunde. Krendler probeert stiekem een DNA-staal te bemachtigen van de man die hij ervan verdenkt Clarice te hebben aangevallen.
«
»
00:15 The Fix
Sevvy heeft last van hallucinaties over zijn ex Jessica. Lindsay besluit het heft in eigen handen te nemen. De politie ondervraagt een dakloze man die een jas van Sevvy draagt.
«
»
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers