TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:48 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
06:59 De kist
Tweede Kamerlid Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging verloor in korte tijd drie dierbaren. Haar echtgenoot Jan stierf in 2019 aan alvleesklierkanker.
«
»
07:29 Crux
Boeren staan onder druk om te verduurzamen, maar de burger wil niet meer geld voor zijn voedsel betalen. Het is een spagaat waar steeds meer spanning op komt te staan.
«
»
08:01 Petrus in het land
Dominee Rianne van der Nagel heet ons welkom in de Kruiskerk in Nijkerk. We vragen aan de mensen van deze kerk waar zij de kracht vinden om door te gaan.
«
»
08:28 De verwondering
Priester Andrť Zegveld was o.a. abt in een klooster, begeleidde als geestelijk verzorger in een ziekenhuis honderden kankerpatiŽnten, en was pastor in parochies.
«
»
08:59 Ik mis je
Egbert en Anneke staan bij het urnengraf van hun beide zonen. Hun oudste zoon Egbert is verongelukt. Tom, de jongere broer van Egbert, raakt in zichzelf gekeerd. Op 43-jarige leeftijd overlijdt hij.
«
»
09:15 EO Life
Bert van Leeuwen ontvangt gasten die vertellen over geloof, de kerk en hun persoonlijke verhalen. Ook klinkt er inspirerende muziek.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
Hoe kun je als priester en als kerk van betekenis zijn voor je wijk, je dorp en je stad? Paul Verbeek, pastoor van Bergen op Zoom, geeft een persoonlijk antwoord.
«
»
09:59 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de O.L.V. van Lourdeskerk te Bergen op Zoom. Celebrant: Pastoor Paul Verbeek.
«
»
11:05 EO Life
Bert van Leeuwen ontvangt gasten die vertellen over geloof, de kerk en hun persoonlijke verhalen. Ook klinkt er inspirerende muziek.
«
»
11:57 EO BEAM Kerkdienst
BEAM, de jongerenafdeling van de EO, organiseert een kerkdienst op tv en YouTube. Presentator Joram Kaat ontvangt spreker Gor Khatchikyan op een bijzondere locatie. De BEAM Worshipband verzorgt de muzikale omlijsting.
«
»
12:27 Wilde Ganzen
Veel kinderen in MedellŪn komen op straat terecht en raken verslaafd. Ditmaal willen we een plein omtoveren tot een veilig voetbalveld, waar kinderen onder toezicht kunnen sporten.
«
»
12:34 De Geknipte Gast
Na het winnen van de Gouden Televizier-Ring had Robert ten Brink eindelijk het gevoel dat hij erbij hoorde en zich had ontworsteld aan zijn jongere jaren in de Slotervaartbuurt in Amsterdam.
«
»
12:55 BinnensteBuiten
De Braziliaanse Marina wordt tijdens haar studie tien jaar geleden verliefd op de stad Den Haag. Ze besluit een jaren 20-appartement te kopen om hier te blijven wonen.
«
»
13:21 Frysl‚n DOK
In Noordoost-Friesland helpt een team van specialisten mensen met langdurige coronaklachten. Het advies is: de lat laag leggen en blijven ademen. Maar dat klinkt gemakkelijker dan het is.
«
»
13:56 Gort over de grens
Ilja Gort bezoekt de Auvergne, een woest niemandsland in het hart van Frankrijk. De meeste bewoners hebben dit gebied verruild voor Parijs of de CŰte d'Azur.
«
»
14:44 In het kielzog van de Mayflower
Leo Blokhuis bezoekt een pow wow (traditionele viering) om te zien hoe de Wampanoag haar cultuur en tradities tracht te behouden.
«
»
15:27 Wieder Gut?
Filmmakers Ruben Gischler en Tobias MŁller onderzoeken tijdens een roadtrip door Duitsland en Nederland hoe de inwoners omgaan met de Tweede Wereldoorlog.
«
»
16:27 Nieuwe Meesters
Oud-politieagent Ruby Rouge (Nederland) begon om zijn creativiteit kwijt te kunnen te werken als dragqueen Ruby Rouge. Hiermee wil hij jongeren inspireren om zichzelf te zijn.
«
»
16:53 Socutera
Edukans is dť ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Zij geloven dat talent niet verloren mag gaan en daarom werken ze elke dag samen met scholen, docenten en ouders aan goed onderwijs.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:05 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:11 Jacobine op 2
Jacobine Geel blikt met de Mpho Tutu, de dochter van de onlangs overleden wereldberoemde Zuid-Afrikaanse aartsbisschop Desmond Tutu, terug op het leven van haar vader.
«
»
17:44 NOS Nationale Holocaust Herdenking
Met onder meer het tweede deel van het tweeluik waarin Myrna Tugendhaft-Reens voor het eerst met haar zoon en kleinkinderen terugkeert naar Bergen-Belsen.
«
»
18:19 Podium Witteman
Paul Witteman ontvangt klarinettist Calogero Palermo en het Concertgebouworkest, en twee winnaars van het Nederlands Vioolconcours.
«
»
19:27 Brommer op zee
Gasten: Marieke Lucas Rijneveld, Alex Boogers en Frank Westerman.
«
»
20:07 Nu te Zien!
Hoe zorgen we ervoor dat onze kleding langer mee gaat? Deze belangrijke vraag stelt het Textielmuseum in Tilburg met een interactieve modetentoonstelling.
«
»
20:22 De tranen van Tito
BosniŽ en Herzegovina werd ook wel het JoegoslaviŽ binnen JoegoslaviŽ genoemd. Verschillende etniciteiten leefden door elkaar en er waren veel gemengde huwelijken.
«
»
21:07 Metropolis
Wereldse methoden om de 'late' liefde te vinden. Zelda (90, IsraŽl) werd na een huwelijk van zestig jaar weduwe en beproeft haar geluk op het strand van Tel Aviv.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:00 Olympische dromen
Wilfried de Jong zit aan de rand van het bed van schaatser Jorrit Bergsma.
«
»
22:12 Pointer
Steeds meer vermogende particulieren en beleggers kopen een tweede woning in toeristische dorpen aan de kust, op de Waddeneilanden of in het Friese merengebied.
«
»
22:45 De sociŽteit
Inclusieve talkshow waarin met open blik de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen.
«
»
23:33 PÝrni
Er is een anonieme melding gedaan tegen PÝrni bij de kinderbescherming, wat haar niet in de koude kleren gaat zitten. Leo geeft aan dat hij niet bij zijn grootouders wil gaan wonen.
«
»
00:11 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
00:49 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
01:44 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers