
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
06:15 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
06:40 | Toasted! |
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
07:00 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
07:20 | De dagschotel |
Vandaag maakt Chiara Van Emrik een groententorentje met couscous.
«
»
07:35 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
08:00 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van.
«
»
08:40 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
09:00 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
09:30 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
10:15 | Toasted on Wheels! |
Vandaag maken Dominique en Dagny Ros de Grote Markt van Mechelen onveilig met hun foodtruck.
«
»
10:45 | De dagschotel |
Johan Segers - zeeduivel (feesteditie)
«
»
11:00 | De sterrenkaart |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
11:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
12:25 | Piet patron |
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
12:50 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
13:15 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
13:50 | Toasted! |
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
14:15 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
14:40 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
15:15 | De dagschotel |
Vandaag maakt Peter Goossens Risotto met bospaddenstoelen.
«
»
15:30 | De Zoete Zonde |
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
15:55 | De sterrenkaart |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
16:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:25 | Vlaanderen Kookt |
Ellen uit Beringen heeft Jan gecontacteerd omdat ze haar recept voor rabarbertaart met hem wil delen.
«
»
17:45 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
18:20 | Tot op de graat |
In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven.
«
»
18:40 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
19:30 | De dagschotel |
Michaël Vrijmoed - Salade van linzen met gebakken spek.
«
»
19:50 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
20:40 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
21:25 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën.
«
»
21:45 | A la carte |
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
22:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:05 | De sterrenkaart |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
23:40 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
00:10 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
00:35 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
01:15 | Nuances |
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles!
«
»
01:45 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
02:05 | De gastentafel |
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
02:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de dame die culinair stevig weet te score(n): Moerman Lore. Ze gaat voor de Vlaamse klassieker die bovendien ook een stevig bordje comfort food is: wortelstoemp met chipolata en pickles.
«
»
03:15 | De Zoete Zonde |
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
03:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:25 | Vlaanderen Kookt |
Ellen uit Beringen heeft Jan gecontacteerd omdat ze haar recept voor rabarbertaart met hem wil delen.
«
»
04:40 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
05:05 | Tot op de graat |
In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven.
«
»
05:20 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»