TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:58 Hey Duggee
Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.
«
»
06:03 Hey Duggee
Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.
«
»
06:11 Teletubbies
Het is nacht in Teletubbieland en alle Teletubbies slapen: behalve Tinky Winky. Als hij naar buiten stapt ziet Tinky Winky een ster aan de hemel die "Tinky Winky kleine ster" voor hem zingt.
«
»
06:23 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:29 Simon
Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.
«
»
06:34 Bing
Bing neemt Hoppity mee naar het park om naar de eendjes te kijken en van de glijbaan te gaan. Maar als hij innaar Amma's huis, laat hij Hoppity ergens liggen.
«
»
06:42 Ernest & Celestine
De honingkoeken van Ernest smaken opeens naar ouwe sokken. Bovendien slaan zijn bijen op hol. Celestine ontdekt dat dit komt door een nieuwe spray van mevrouw Tulp.
«
»
06:54 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
07:01 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
07:09 Rintje
Oma heeft een muts voor Rintje gebreid. Rintje wil hem niet op, maar het moet van mama. Op weg naar school verstopt hij de muts in de bosjes.
«
»
07:14 Pip and Posy
Als Pip en Posy muziek maken met een rammel-rammelaar en de tingel-xylofoon, vinden ze de geluiden zo leuk dat ze een klein liedje maken en een band voor twee personen oprichten.
«
»
07:20 Love Monster
Boekenkat ruimt wat spullen op en geeft een glitterbal aan Lief Monster. Meteen wil iedereen daar mee spelen.
«
»
07:27 Peppa Pig
Peppa, Kelly en George gaan met papa en mama Big naar de kinderboerderij. Ze mogen dieren aaien en voeren, maar moeten wel goed hun handen wassen.
«
»
07:32 Peppa Pig
De familie Big gaat samen pizza's maken voor de lunch en Peppa wil graag grappige gezichten op haar pizza.
«
»
07:37 Apennoten Klassiek
Programma waarin acht kleuters dankzij Pepijn Gunneweg, Bas Fortgens en een zeskoppig ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, op speelse wijze kennismaken met klassieke muziek.
«
»
07:50 Splat & Seymour
Splat spaart punten die op de doos van viskoekjes zitten. Hij kan een album van Superkat winnen, maar hij mist nog een punt. Hij doet zijn uiterste best om het album alsnog vol te krijgen.
«
»
08:02 Les Schtroumpfs
Smurfbloesem en Brilsmurf worden naar een parallel universum getransporteerd, waar de Smurfen grijs en gemeen zijn.
«
»
08:14 KRO Kindertijd
Hoera het is vakantie! In deze serie laten kinderen zien wat zij doen tijdens hun vakantie: logeren in een raket, kamperen in de stad of een paar dagen naar een speciaal vakantiepark.
«
»
08:22 Trex
Simon wil de pittige barbecuesaus van buurman Zuurmans gebruiken om van Trex een vuurspuwende draak te maken.
«
»
08:28 Studio Snugger
Onderwerpen: Roze lucht, Vliegformatie, Knikkerbeveiliging, Kauwgomschoen, Egel-wc-borstel en Champagne.
«
»
08:43 ZappSport Kantine
Ron verrast Excelsior Maassluis fans Tijn en Jason. Vanavond is de bekerwedstrijd van Excelsior Maassluis tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt nog gespeeld zonder publiek en taak aan Ron om alsnog de jongens binnen te krijgen in de Arena.
«
»
09:04 Aap
Lena ontvangt een verontrustende brief van jeugdzorg waarin diezelfde dag nog een huisbezoek wordt aangekondigd. Met de hulp van buurvrouw Jenny spijbelt Lena een dagje van school.
«
»
09:30 Koken met konijnen
Donuts, popcorn of baklava eten met je hond, poes of kip. Dat kan. Diederik Kreike en Ayrton Fraenk laten weer zien hoe je thuis ook heerlijke baas- en beestbaksels maakt.
«
»
09:48 Taarten van Abel
Anande (11) wil graag een taart maken voor zijn lieve moeder Jantine, omdat ze zijn 'mapa' (mama en papa tegelijk) is. Hij wil haar verrassen en troosten.
«
»
10:13 Hoofdzaken
James vertelt wat de moeilijkste rol was die hij ooit tijdens acteerles speelde. Jada dagdroomt over haar toekomst en Rhea herinnert zich een bijzonder moment met een vlinder.
«
»
10:28 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Noëlla (11) heeft suikerziekte en schaamt zich voor haar insulinepomp die ze altijd bij zich moet dragen. Moet ze haar pomp proberen te verbergen of juist laten zien?
«
»
10:43 Nog één week
De vader van Anna (12) werkt in het leger en vertrekt naar Mali, een land in Afrika waar oorlog is. Hij gaat daarheen omdat de Nederlandse regering soldaten stuurt om te proberen vrede te brengen.
«
»
10:59 Beestieboys
Tim en Nicolaas leren de wondere wereld van paardenmeisjes kennen door een kijkje te nemen bij een bekend paardenblad.
«
»
11:25 Klaas kan alles
Klaas moet sterrenchef-kok Joris Bijdendijk verrassen met een vernieuwend gerecht, hij mag samen met Jim Bakkum een potje 'hado' spelen en hij moet met de nieuwste technieken een brand blussen.
«
»
11:50 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
12:06 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
12:21 Willem Wever Flits
Voor alle nieuwsgierige agen: Een vraag en antwoord uit Willem Wever.
«
»
12:30 Ninja Nanny
Jeugdserie.
«
»
14:32 Dance Camp
Kyra moet leren dansen zodat ze naar Dance Camp kan, het zomerkamp waar ook Tom elk jaar naartoe gaat. Om toegelaten te worden, krijgt Kyra hulp van de stoere hiphopdanser Noah.
«
»
14:47 Brugklas weekoverzicht
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school.
«
»
15:37 Alice
Alice komt in een wonderlijke wereld terecht wanneer ze een pratend konijn volgt naar zijn hol. In Wonderland gaat het er wel even anders aan toe dan boven de grond.
«
»
16:58 Willem Wever
Vandaag: vliegtuigbranden blussen, Nederlands zeewier en lachen.
«
»
17:15 Zapp detective: Politie alert
Kinderen worden weer uitgedaagd om mee te speuren naar een moordenaar. De populaire youtuber Ties Granzier is om het leven gebracht.
«
»
17:30 Topdoks
Hoe kan je beter slapen? Rachel en Elbert willen het weten en proberen verschillende slaapmanieren uit. Elbert ploft in een hangmat. Rachel is helemaal gelukkig: zij mag middagslaapjes doen.
«
»
17:51 Hallo, ik heb kanker
Het wordt duidelijk hoe belangrijk vriendschap is voor Olivier, Rose krijgt op het hoofdkantoor van de Kanjerkraal een bijzondere opdracht en Marleen gaat zwemmen op Texel.
«
»
18:21 Welkom in de Middeleeuwen
Hoofdgast is Jacoba van Beieren en zij vertelt Dorine hoe lastig het leven in haar tijd was voor vrouwen. Er was een enorm glazen plafond en ze mocht niet eens beul worden, als ze dat al had gewild.
«
»
18:46 Mollenstreken
Lavezzi Rutjes gaat op zoek naar de Mol. Hij bespreekt in zijn studio de aflevering van de avond ervoor. Samen met zijn mollenkijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:21 Koplopers x Lindsay
Lindsay van Zundert (16) is al de beste kunstschaatser van Nederland en ze doet mee aan de Olympische Spelen in Peking. 'Koplopers' volgt haar in haar voorbereidingen naar die Spelen.
«
»
19:42 3 op Reis
Nienke reist verder over de oude hippietrail. Deze week komt ze aan in magisch Cappadocië, waar ze overnacht in een van de vele grotten die dit gebied beroemd hebben gemaakt. Jennifer is op Madeira.
«
»
20:16 De Gevaarlijkste Wegen
'First Dates'-barman Victor Abeln gaat in het grillige zuiden van Mexico op avontuur met presentatrice en Youtuber Iris Enthoven.
«
»
21:16 NOS Sport: WK Veldrijden
Liveverslag van de WK-rit bij de elite mannen. Wie wordt de opvolger van Mathieu van der Poel?
«
»
23:00 Nachtdieren
Wie zijn er nog wakker? In diens nachtelijke ontdekkingstocht stuit Raven op hilarische en ontroerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende types.
«
»
23:40 Sander en de kloof
Mensen met geld stappen massaal in 'pandjes', rijke ouders schenken een 'jubelton', terwijl mensen zónder financiële hulp geen betaalbare woning meer kunnen vinden. Hoe dichten we deze woonkloof?
«
»
00:29 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:17 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:05 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
02:33 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:13 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:32 Tik Tak
Remake van de legendarische kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het 'Tik Tak'-huisje zijn behouden, maar er zijn ook nieuwe rubrieken.
«
»
05:37 Olly the Little White Van
Stan vindt de Wasstraatbaan uit, een combinatie van een wasstraat en een achtbaan. Bazza wil vast een ritje maken, zonder toestemming. Olly probeert hem tegen te houden, maar tevergeefs.
«
»
05:45 Liselotte
Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.
«
»
05:53 Ella, Oscar & Hoo
Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers