TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Enchantimals: Verhalen uit Everwilde
Tekenfilm.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Klus bewijst alweer dat hij de beste plaaggeest van het kabouterbos is. Dit keer zet hij een griezelig masker op en brengt hij iedereen aan het schrikken.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Smal wil weten wie de beste kaboutertennisser is en ze organiseert een wedstrijd. Plop en Klus schrijven zich meteen in.
«
»
07:00 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een koningin met een mooie dochter. De koningin sloot haar dochter vaak op in de torenkamer van het kasteel. Er waren veel kandidaten voor de hand van haar dochter.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
Marcel wint per ongeluk kaartjes voor het komende filmfestival. De meisjes willen alle drie graag met hem mee maar er zijn maar twee tickets.
«
»
08:00 K3 Roller Disco
Guus belooft aan z'n nichtje Amber om op haar baby Lotje te passen. De meisjes van K3 willen hem helpen maar telkens zij in de buurt komen begint de baby te wenen.
«
»
08:20 Skilz
De terugkomst van Wiels valt niet bij iedereen in goede aarde, er gaat geen moment voorbij of Wiels verzint een reden om onze vrienden van SKILZ op hun kap te zitten.
«
»
08:35 Raveleijn
De vijf ruiters keren terug naar het dorp van de bannelingen. Ze vragen zich nog steeds af waarom zij zijn uitgekozen voor deze taak.
«
»
09:00 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:20 Wakandy
Show.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Ten huize Slisse is de spanning te snijden. Er valt dan ook heel veel te doen: de voortuin is aan een beurt toe, de studio van Tinneke moet worden opgeknapt en de trouwkleren moeten nog worden gepast.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 L.A.'s Finest
Syd en Nancy openen de jacht op een seriemoordenaar die zijn slachtoffers naar afgelegen plaatsen lokt en ze vervolgens live op sociale media vermoordt.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Loc tussen 2 vuren
Loc ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.
«
»
14:20 The Nanny Diaries
De pas afgestudeerde Annie Braddock weet niet goed wat ze met haar leven aan moet. Bij toeval krijgt ze de kans om als kindermeisje aan de slag te gaan bij een rijk gezin in New York.
«
»
16:25 Cougar Town
Bobby is neurotisch bezig met de sneeuwstorm die eraan komt.
«
»
16:45 Wooninspiraties
Virginie Claes, Cynthia Reekmans en Justine De Jonckheere gaan op zoek naar inspiratie voor mensen die een ruimte willen inrichten.
«
»
17:15 Rijker dan je denkt?
Staf Coppens en zijn team van experten strijken neer in het Hof van Busleyden in Mechelen. Hoeveel is een designzetel waard, waarvan de eigenares eigenlijk niet weet hoe je erin moet zitten?
«
»
18:20 De kotmadam
Charles Victor wil deelnemen aan een exclusieve fotowedstrijd en vraagt Betty als model. Odilon is zichzelf niet: hij heeft vernomen dat n van zijn vriendinnetjes hem komt opzoeken.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Code van Coppens
Koen Wauters is door Staf en Mathias samen met zijn vrouw Valerie De Booser opgesloten in een streng bewaakte gevangenis. Koen in een dwangbuis en Valerie met de handen geboeid op de rug.
«
»
21:00 Exodus: Gods and Kings
Mozes wordt als kind te vondeling gelegd door zijn wanhopige moeder en gevonden door de dochter van de farao. Hij groeit samen met de toekomstige farao op bij de Egyptische koninklijke familie.
«
»
23:35 L.A.'s Finest
Wanneer een lichaam zomaar uit de lucht komt gevallen, moet het team op zoek naar aanwijzigingen om de zaak te kunnen onderzoeken. Syd en Nancy beseffen ondertussen dat ze elkaar moeten vertrouwen.
«
»
00:25 Gooische vrouwen
De vrouwen trakteren Roelien op een bezoekje aan een beautyfarm. Cheryl wil een fan minder enthousiast maken voor Martin. Ondertussen is Claire opgeroepen als getuige in de zaak tegen Ernst.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers