TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Magnum
Tegen beter weten in laat Magnum zich inhuren door vijf kleine meisjes die beweren hun lerares verloren te zijn. Ze slagen er bovendien in Higgins te overhalen hen in Robins Nest te laten logeren.
«
»
13:00 Magnum
Higgins heeft enkele gasten uitgenodigd voor het weekend. Het gaat om twee knappe stewardessen en een Brits legerofficier, die volgens de geheime diensten door het IRA wordt bedreigd.
«
»
13:50 M*A*S*H
Het is al een hele tijd geleden dat helikopterpiloot Cowboy een brief ontvangen heeft van zijn vrouw. Hij verdenkt er haar van een scheve schaats te rijden en wil naar de Verenigde Staten terugkeren.
«
»
14:25 The Passage
De enige manier om te voorkomen dat Fanning en de virussen uit Project Noah ontsnappen, is een gevaarlijke explosie. Intussen moet Amy in haar eentje besluiten wat het beste is voor de mensheid.
«
»
15:15 The Passage
Na de explosie worden verrassende allianties gevormd en keert een sleutelfiguur terug om iedereen te overtuigen om voor hun leven te vechten.
«
»
16:10 Motorway Cops
Een vader en zijn tweejarige dochter hebben autopech en wachten op de vluchtstrook op hulp.
«
»
17:25 Motorway Cops
Agenten Chris en Mike houden een bestuurder tegen die zonder verzekering blijkt rond te rijden. Een achtervolging leidt tot de arrestatie van een man die in het bezit is van cannabis.
«
»
18:35 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May gaan op zoek naar de beste sportwagen met vier zitplaatsen. Ze testen de Aston Martin Rapide, de Porsche Panamera Turbo en de Maserati Quattroporte.
«
»
19:35 SAS: Who Dares Wins Australia
In ijskoud water wachten de rekruten op een reddingsactie van hun teamgenoten terwijl hun lichaamstemperatuur blijft dalen. Vervolgens krijgen ze een loodzware groepsopdracht voorgeschoteld.
«
»
20:35 Liar Liar
Voor de succesvolle advocaat Fletcher is liegen een tweede natuur geworden. Zijn zoontje Max is al die leugens beu en wenst voor zijn vijfde verjaardag dat zijn vader één dag niet zou liegen.
«
»
22:15 Crimi Clowns
Ronny's bankdirecteur doet een vijandig voorstel en wordt door de jongens op andere gedachten gebracht. Hun optreden bij de rijke Nederlandse familie Dejong wordt een historisch dieptepunt.
«
»
22:50 Crimi Clowns
Een feestje in de Heaven loopt uit de hand. Terwijl Rachel haar nood klaagt bij Ma Tersago valt André de Polies met drie collega's binnen om Ronny op te pakken voor huiselijk geweld.
«
»
23:25 Top Gear
Jeremy, Richard en James reizen naar Vietnam en gaan de uitdaging aan om in acht dagen van het zuiden naar het noorden van het land te rijden.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers