TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Verwacht op VTM 3
«
»
11:25 The Big Bang Theory
Om Penny gerust te stellen, confronteert Leonard de vrouw met wie hij kuste. Sheldon heeft het moeilijk na de breuk met Amy en Bernadette voelt zich schuldig dat ze een geheim voor Penny achterhield.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Brimming with Love
Journaliste Allie ontmoet barista Sam die in zijn koffiezaak altijd probeert om een goede liefdesmatch voor zijn klanten te vinden. Zal Sam ook voor Allie een perfecte match kunnen vinden?
«
»
16:15 The Kids Are Alright
Peggy wil dat Mike met Timmy praat nadat ze heeft ontdekt dat Timmy een nieuwe hobby heeft. Mike besluit de hulp in te roepen van Lawrence.
«
»
16:45 The Big Bang Theory
Howard twijfelt aan zijn kwaliteiten als ingenieur wanneer hij en Sheldon een speelgoeddrone niet aan de praat krijgen.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
De moeders van Sheldon en Leonard ontmoeten elkaar, maar hun persoonlijkheden botsen. Howard beslist om een eerlijk aandeel van het huishouden op zich te nemen, maar niet zonder hulp van vrienden.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Sheldon kan Amy moeilijk doorgronden en vraagt raad aan Leonard en Penny. Wanneer hij hun verloving in vraag stelt, komen de twijfels bij het koppel opnieuw naar boven.
«
»
18:05 The Big Bang Theory
Penny heeft het moeilijk met Leonards bekentenis dat hij een ander meisje heeft gekust. Aangekomen in Vegas, moet ze beslissen of ze wil doorgaan met het huwelijk.
«
»
18:35 Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt.
«
»
20:25 Halloween
Vier decennia geleden ontsnapte Laurie Strode nipt aan de moordpartij op halloweennacht door Michael Myers. De gemaskerde figuur die haar achtervolgde keert echter terug.
«
»
22:30 Yummy
Een jong koppel verlaat hun thuisland om in een Oost-Europees ziekenhuis plastische chirurgie te laten uitvoeren. Ter plekke stuiten ze op een vastgebonden vrouw die als proefkonijn gebruikt werd.
«
»
00:15 Welp
Sam, een fantasierijke, wat in zichzelf gekeerde welp, vertrekt op scoutskamp naar de Ardennen. Zodra hij in het bos is aangekomen, merkt Sam al snel dat er iets niet pluis is.
«
»
01:40 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers