TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:21 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
08:00 Blauw bloed
Koningin Elizabeth heeft deze week korte tijd in het ziekenhuis gelegen, zo meldde Buckingham Palace. Volgens het Britse hof onderging de vorstin enkele onderzoeken.
«
»
08:43 Vroege Vogels
Vroege Vogels strijkt neer in het Beekdal van Westerwolde, waar de vogeltrek in volle gang is. Vinken, graspiepers, kolganzen, de rode wouw en nog veel meer soorten komen over het boerenland gevlogen.
«
»
09:31 Brommer op Zee
De programmatitel verwijst naar het verhaal van J.M.A. Biesheuvel. Online gaat 'Brommer op zee' verder als leesclub. Samen met een maandelijks wisselende host lezen kijkers een boek.
«
»
10:29 Podium Witteman
De 15-jarige cellist Donna van Leeuwen speelt met pianist Danil van der Hoeven muziek van George Gershwin.
«
»
11:38 Iedereen Verlicht
Rastafari Jeroen Kluter leeft duurzaam en maakt met zijn instrument de Mbira contact met zijn voorouders. * Ferry en Margreet staan in contact met natuurwezens die hun thuis vinden in oude stenen zoals hunebedden.
«
»
12:10 De Sociteit
Australische profvoetballer Joshua Cavallo komt uit de kast. * Liesje Obispo en maker Mildred Roethof over de Videoland-documentaire Het Leven als Liesje. * Finaliste Miss Top of the World Plus-Size Nederland Kawtar Kartoubi.
«
»
12:50 Politieke Partijen: Volt
Informatief programma.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:12 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.
«
»
13:53 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:18 Max Maakt Mogelijk - Special
In het Albanese dorp Barbullush staat sinds 2016 een verzorgingshuis voor ouderen. Buiten de muren van het huis zijn de problemen onder ouderen echter groot.
«
»
14:34 Andere Tijden Special
In 1996, precies 25 jaar geleden, verdwijnt de militaire dienstplicht in Nederland. Officieel wordt deze niet afgeschaft maar opgeschort, zolang de veiligheidssituatie dat toelaat.
«
»
15:28 Frysln DOK
Kunstenaar Zoltin Peeter vond in Friesland de stilte en de ruimte om te werken. Toen bleek dat hij stervende was, besloot hij een groot deel van zijn werk te vernietigen. Wat gebeurt er met de rest?
«
»
16:04 Ziel en zaligheid
In de Bijbel staat dat wij zijn geschapen naar Gods beeld en gelijkenis. Betekent dat dan dat God eruitziet als een mens, met twee ogen, twee benen en een mond? Pater Hugo geeft het antwoord.
«
»
16:12 Geloofsgesprek
Jan Brandsma is meer dan twintig jaar als geestelijk verzorger werkzaam bij de marine in Den Helder en Amsterdam. Deze pater capucijn vertelt hoe je als zielzorger vooral moet luisteren.
«
»
16:27 Roderick Zoekt Licht
Rond Allerheiligen en Allerzielen reist Roderick door Frankrijk naar plekken waar hemel en aarde elkaar raken.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Petrus in het land
Petrus in het land is op bezoek in Dalfsen waar we welkom worden geheten door dominee Hans Schipper. Hij kijkt alvast vooruit naar Dankdag. Het thema is dan ook 'Dankbaarheid'.
«
»
17:39 Metterdaad
Natalia Tverda leeft met haar zes kinderen van wat hun Oekraense boerderij opbrengt. Ze raakte haar man kwijt aan de drank, maar houdt ondanks alles de moed erin.
«
»
18:12 Nederland zingt
Op 5 november 2019 gaf Gospel Boulevard een swingend concert voor de Vrienden van Nederland Zingt in de IJsselhallen in Zwolle. Dirigent Andr Bijleveld blikt terug op deze avond.
«
»
18:46 MAX Maakt Mogelijk
Ria uit Oosterblokker heeft een bijzondere band met kleindochter Marissa. In juli 2020 is Ria gediagnosticeerd met uitgezaaide borstkanker, ze zal niet meer beter worden en heeft steeds meer pijn.
«
»
19:20 Ik mis je
Voor Dennis van den Berg is zijn vader zijn grote voorbeeld. Die overlijdt in het jaar 2000 na een kort ziekbed. Dennis is dan nog maar 17 jaar.
«
»
19:54 Blauw bloed
Royaltyprogramma waarin leden van ons koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Verder is er aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa.
«
»
20:38 Sterren op het doek
Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema vertelt in een persoonlijk gesprek aan zcan Akyol over haar jeugd in Enschede, waar zij een buitenbeentje was.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:09 The Beast Must Die
Na een traumatische ervaring wordt inspecteur Nigel Strangeways overgeplaatst naar het Isle of Wight. Hij krijgt de wanhopige Frances aan zijn bureau. Haar zoontje van 6, Martie, is doodgereden.
«
»
23:48 Samba
De Senegalees Samba loopt het risico Frankrijk uitgezet te worden, net op het moment dat hij verliefd wordt op hulpverleenster Alice.
«
»
01:39 De Nachtzoen
Cabaretier en zanger Yvonne van den Eerenbeemt wordt regelmatig bezocht door haar oude vriend D. Waar ze hem vroeger nog probeerde buiten de deur te houden, schenkt ze nu een glas voor hem in.
«
»
01:54 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
02:32 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers