TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Love Bites
Scarlett krijgt bezoek van de 27-jarige Kyle uit Newcastle. Hij hoopt dat zijn liefde voor lekker eten hem aan de perfecte date zal helpen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
12:25 Love Bites
Vrijgezellen Freddie, David en Andy gaan de culinaire strijd met elkaar aan om een date met de 27-jarige Danika in de wacht te slepen.
«
»
13:25 I Can Make You a Supermodel UK
Paul gaat in Edinburgh op zoek naar topmodellen. Wanneer Paul sommige meisjes een radicale make-over wil geven, zijn die daar niet altijd even gelukkig mee. Eén meisje krijgt de kans van haar leven.
«
»
14:25 Helse bruiden
Kat is teleurgesteld in haar bruidsmeisjes en ontploft. Ook Veronica is niet tevreden en de bridezilla barst los.
«
»
15:25 Project Runway
De ontwerpers moeten een performance-outfit ontwerpen die is geïnspireerd op de film 'Rocketman', een biografie van de muzikant Elton John.
«
»
16:25 Trouwen in het Buitenland
Jessica en Ryan willen graag trouwen in het buitenland, maar ze willen ook dat hun gehele en vooral grote familie daarbij kan zijn. Deze financiële uitdaging betekent keuzes maken.
«
»
17:25 Help, Mijn Man Is een Klusser
In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje.
«
»
18:25 Ik vertrek
Na jaren hard werken in de gevelreclamebusiness zijn Marcel en Maybritte op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze vertrekken naar het Spaanse Cártama, waar ze een vakantieresort willen beginnen.
«
»
19:25 Familie Gillis: Massa is kassa
Peter krijgt wederom een financiële tegenvaller te verwerken wanneer er wordt besloten dat de horeca dicht moet. Vooruitkijken is dus de boodschap!
«
»
20:25 Rogue One: A Star Wars Story
Dertien jaar nadat haar familie werd vermoord door het keizerrijk, wordt Jyn Erso benaderd door de rebellen om deel te nemen aan een missie: de plannen van de Death Star bemachtigen.
«
»
22:55 Déjà Vu
Bij een ontploffing op een veerboot vallen meer dan vijfhonderd slachtoffers. Inspecteur Doug Carlin wordt op het onderzoek gezet en hij ervaart een zeker déjà-vugevoel tijdens zijn speurtocht.
«
»
01:10 999: What's Your Emergency?
Realityreeks.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers