TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Father Brown
Father Brown moet hemel en aarde bewegen om Bunty, die terechtstaat voor moord, van de galg te redden.
«
»
06:00 New Tricks
Het team heropent het onderzoek naar de verdachte dood van professor Dr Richard Symes, die drie jaar geleden omkwam na een val van het dak van de universiteit.
«
»
06:55 Death in Paradise
Het team krijgt een nieuwe moordzaak op zijn bord. De zaakvoerster van een kapsalon werd in het bijzijn van haar familie vermoord zonder dat iemand zag wat er gebeurde.
«
»
07:45 McDonald & Dodds
Hoofdinspecteur McDonald en haar partner, inspecteur Dodds, worden naar Mara Retreat geroepen, een privé-revalidatiekliniek waar ze de mysterieuze dood van een rijke patiënt moeten onderzoeken.
«
»
09:30 Dalziel and Pascoe
In de oude mijnstad Thirksby wordt een skelet opgegraven. De ontdekking zorgt voor onaangename herinneringen bij Dalziel.
«
»
10:30 Dalziel and Pascoe
Pascoe wordt teruggestuurd naar Wetherton om de gegevens van de staking te onderzoeken, terwijl Dalziel onderzoek doet naar de stakingsleiders. Deel 2 van 2.
«
»
11:30 Midsomer murders
De brutale moord op de gefortuneerde projectontwikkelaar Richard Bayly veroorzaakt een schokgolf in de hechte gemeenschap van Badgers Drift.
«
»
12:30 Midsomer murders
Als hij en Troy een motief proberen te ontdekken, lopen ze al snel tegen een broeinest aan van corruptie en eigendomsvetes.
«
»
13:35 Midsomer murders
Als een Braziliaanse vrouw die onlangs in het dorp is komen wonen, op precies zelfde manier wordt vermoord als drie vrouwen negen jaar eerder, moet Barnaby nagaan of het om dezelfde moordenaar gaat.
«
»
14:30 Midsomer murders
Als Barnaby en Troy het gebied verkennen, krijgen ze al snel te maken met een gepensioneerde detective.
«
»
15:35 Midsomer murders
Deel 1/2. Barnaby en Troy onderzoeken een met een mes bewerkt schilderij in een museum waar later een moord blijkt te zijn gepleegd.
«
»
16:45 Midsomer murders
Deel 2/2. Als Barnaby en Troy hun onderzoek voortzetten, krijgen ze te maken met mysterieuze, spookachtige gebeurtenissen.
«
»
17:50 Midsomer murders
Deel 1/2. Barnaby en Troy moeten op zoek naar de dief van Hector Bridges' ganzen, maar ze krijgen al snel te maken met een moordenaar als Bridges door zijn eigen vuurwapen wordt gedood.
«
»
18:55 Midsomer murders
Deel 2/2. Al snel blijkt dat Bridges niet erg geliefd is in het dorp en het is aan de inspecteurs om te achterhalen wie van de bewoners de trekker had overgehaald.
«
»
20:00 Silent Witness
Tijdens het onderzoek naar een verdacht sterfgeval in een gevangenis spitst Nikki haar aandacht toe op de celgenoot van het slachtoffer, die in het verleden al eens haar pad heeft gekruist.
«
»
21:00 Silent Witness
Terwijl het team een tweede sterfgeval onderzoekt, begint Nikki's theorie onwaarschijnlijk te worden. Kan ze haar obsessie voor Scott opzijzetten en de moordenaar vinden?
«
»
22:05 The North Water
Nadat hij voldoende hersteld is keert Sumner terug naar Hull om geld te eisen van Baxter zodat hij een nieuw leven kan beginnen. Maar is hij wel voorgoed verlost van Henry Drax?
«
»
23:05 Guilt
In een kelder in Edinburgh klinken er twee geweerschoten. Aan de andere kant van de stad wordt Max McCall vrijgelaten uit de gevangenis.
«
»
00:20 The ABC Murders
Detective Hercule Poirot zit een seriemoordenaar op het spoor die zijn slachtoffers alfabetisch lijkt uit te kiezen. Poirot ontvangt brieven waarin de volgende stap nauwgezet wordt uitgelegd.
«
»
01:30 The ABC Murders
Ondanks de waarschuwing door inspecteur Crome, zet Poirot zijn onderzoek naar de ABC-seriemoordenaar verder. Hij ontdekt dat het volgende slachtoffer iemand is die hij van vroeger kent.
«
»
02:30 The ABC Murders
De seriemoordenaar slaat opnieuw toe. Nabij het station van Embsay vindt de politie het moordwapen. Poirot van zijn kant vindt het verband tussen de verschillende moorden.
«
»
03:35 Dalziel and Pascoe
In de oude mijnstad Thirksby wordt een skelet opgegraven. De ontdekking zorgt voor onaangename herinneringen bij Dalziel.
«
»
04:25 Dalziel and Pascoe
Pascoe wordt teruggestuurd naar Wetherton om de gegevens van de staking te onderzoeken, terwijl Dalziel onderzoek doet naar de stakingsleiders. Deel 2 van 2.
«
»
05:15 Father Brown
Lady Felicia en Mrs McCarthy worden gegijzeld wanneer het bij een overval op een trein vreselijk mis gaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers