TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Xena, The Warrior Princess
Xena keert terug naar haar geboortestreek. Niet uit heimwee, maar om te achterhalen wat van haar een nietsontziende moordmachine heeft kunnen maken.
«
»
12:10 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle heeft de dood van Xena nog lang niet verwerkt. Er rest haar nog een belangrijke opdracht: Xena's laatste wens uitvoeren en haar naast haar broer begraven.
«
»
13:10 Relic Hunter
De onbevreesde universiteitsprofessor Sydney Fox reist naar Nepal om een kostbaar artefact te vinden voordat haar rivaal dat doet.
«
»
14:05 My Wife and Kids
Jay beslist om weer naar school te gaan. Ze is vastberaden om haar psychologiediploma te behalen.
«
»
14:35 My Wife and Kids
De ouders van Vanessa komen op bezoek om de toekomst van de baby en de aanstaande, jonge ouders te bespreken.
«
»
15:05 My Wife and Kids
Michael is bezorgd. Hij vindt dat Junior niet klaar is voor het vaderschap en wil hem een spoedopleiding geven.
«
»
15:35 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt opgeroepen wanneer een bestuurder een wild paard aanrijdt. Ze moeten het verkeer omleiden tot een veearts ter plaatse is.
«
»
16:50 Motorway Cops
Agenten Craig en Dan treffen enkele Iraanse mannen aan in de laadbak van een vrachtwagen. Agenten Andrew en Craig reageren op de melding van een ongeluk.
«
»
18:00 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul verdiept zich in de wereld van het online daten en de vele oplichtingspraktijken die hier de ronde doen. Hij praat onder meer met een dame die voor 1,7 miljoen pond werd opgelicht.
«
»
19:00 The Selection USA
De vijftien overgebleven kandidaten hebben de opdracht om een zogezegde verdronken piloot te redden. Wie kan er goed in team werken en beschikt over de nodige leiderskwaliteiten?
«
»
19:55 Highway Cops
Enkele vrijwilligers van de SADD (Students Against Dangerous Driving) proberen hun leeftijdsgenoten te stimuleren om niet dronken achter het stuur te kruipen.
«
»
20:25 Game of Thrones
Daenerys heeft een afspraak met de toekomst terwijl Bran een duik neemt in het verleden. Tommen gaat ondertussen de confrontatie aan met de High Sparrow.
«
»
21:25 Game of Thrones
Tyrion sluit een deal, Jorah en Daario staan voor een moeilijke opdracht, en Jaime en Cersei proberen hun situatie te verbeteren.
«
»
22:35 Game of Thrones
Tyrion doet een beroep op een bijzondere handlanger, Bran leert heel wat bij, en Brienne onderneemt een missie die haar de kans geeft om zich te bewijzen.
«
»
23:45 Containment
De spanning binnen het cordon bereikt een ongezien hoogtepunt en een menigte van kwade betogers trekt de straat op in een poging te ontsnappen.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers