TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:31 Khalid & Sophie
Khalid Kasem en Sophie Hilbrand voeren het gesprek over maatschappelijke thema's met betrokkenen en ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment.
«
»
06:31 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pingun Pingu.
«
»
06:37 Sesamstraat
Ieniemienie gaat op reis en pakt zelf haar tas in. Ze kan niet veel spullen meenemen want dan past het niet in haar tas.
«
»
06:57 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterrir de wereld.
«
»
07:03 Pip and Posy
Posy maakt een kroon van Pips knutselwerk en benoemt zichzelf tot koning Posy. Pip speelt graag de rol van onderdaan en bediende en ze hebben dikke pret als Posy bevelen geeft en Pip die uitvoert.
«
»
07:10 Love Monster
Lief Monster wil zijn boek terugbrengen naar Boekenkat. Maar hij is het kwijtgeraakt.
«
»
07:17 Peppa Pig
Papa Big en meneer Stier verbouwen het speelplein, dus papa Big besluit om de kinderen wat eenvoudige wetenschap te leren.
«
»
07:21 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden moeten voor school een werkstuk maken. Ze moeten kastelen bouwen en die mee naar school nemen.
«
»
07:27 De Wereld van Zappelin
Feestelijk programma voor kleuters vol met bekende kinderliedjes, verhaaltjes, spelletjes en nog veel meer.
«
»
07:42 Jojo & Ouma
Jojo is dol op de bloemen in het park en Ouma koopt een bloem zodat ze hem zelf thuis kan verzorgen.
«
»
07:53 Les Schtroumpfs
Smurfbloesem en Brilsmurf worden naar een parallel universum getransporteerd, waar de Smurfen grijs en gemeen zijn.
«
»
08:05 De magische auto
Jayvano is helemaal weg van zijn speelgoed kraanwagen. Hij zou maar wat graag in een echte willen rijden. Als hij samen met Soy in de magische auto stapt, komt die droom uit.
«
»
08:16 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens n van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:24 Trex
Simon en Liesje hebben een standbeeld gemaakt van Trex. Orleif Karabijnstra probeert het standbeeld om te hakken, maar krijgt hier al snel spijt van.
«
»
08:29 Beestenbrigade
oswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
08:46 ZappSport
Een harde strijd om de 'Zappsport'-beker: de jongens en de meiden worstelen dit keer tegen elkaar. Ron en Britt selecteren hun teams op basisschool De Kleine Dichter in Utrecht.
«
»
09:01 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:29 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Hoe kan Kaz beter van zijn vertraging afkomen dan door een dagje als treinconducteur aan de slag te gaan? Gelukkig staat koorlid Juul hem bij.
«
»
09:40 Jill
Hoe zou het zijn om aan een missverkiezing mee te doen? Jill droomt er niet alleen over, ze heeft zich er ook voor opgegeven. Ze maakt glamour-oorbellen van foam, klei en glitter.
«
»
09:58 Mees Kees
Voor de moeder van Mees Kees het ziekenhuis uit mag, moet eerst het huis aangepast worden. Mees Kees gaat vol overgave aan de slag, maar het blijkt toch best ingewikkeld.
«
»
10:22 De Smerige Quiz
Twee teams van twee kinderen beantwoorden vragen en gaan de strijd aan in spellen waarin hun zintuigen, ledematen en organen centraal staan.
«
»
10:48 Dierendetectives
Australi. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.
«
»
11:14 Nieuwe Baasjes
Lex en Stan hebben de hulp van Edson ingeroepen omdat ze dolgraag een huisdier willen. Eigenlijk weten ze nog niet precies welk huisdier, als het maar lief en aaibaar is.
«
»
11:27 Betreden Op Eigen Risico
Daan en Tim verdiepen zich in de rat als huisdier en Nienke Plas gaat vermomd en prankt haar grootste fan.
«
»
11:54 De Boomhut Battle
De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen?
«
»
12:19 Eng marathon
Sssst! Tegen niemand zeggen! Eng is veel te eng om te kijken! Een divers palet griezelige en bloedstollende avonturen, waarbij kinderen gegarandeerd van begin tot eind op het puntje van hun stoel zitten.
«
»
12:20 Eng
Lena wacht in een ziekenhuis op een operatie aan haar maag. Tijdens de narcose komt ze in een andere wereld terecht, waarin ze alles op alles moet zetten om te ontsnappen aan een bizarre samenzwering.
«
»
12:46 Eng
Mats en Ruben, twee broers die continu ruzie maken, moeten noodgedwongen logeren bij een buitenlandse oudtante die ze totaal niet kennen. Is de oudtante wel te vertrouwen? En wat is er met dat bos?
«
»
13:13 Eng
Als Tobi een man in een rolstoel te hulp schiet, gaat hij nietsvermoedend een vakantiebungalow binnen. Op het moment dat Tobi ontdekt dat er iets niet klopt zit de voordeur al op slot.
«
»
13:40 Eng
Yasmine en haar vriendinnen vinden in een oud huis het dagboek van een meisje dat daar ooit gewoond heeft. Wanneer Yasmine voelt dat er meer aan de hand is, willen haar vriendinnen dat niet geloven.
«
»
14:05 Eng
Tobias vertelt weleens een leugentje. Wanneer hij samen met zijn beste vriend Rik een streek uithaalt met een mysterieuze zwerfster, lijken al zijn onschuldige leugens ineens waarheid te worden.
«
»
14:30 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. En van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
14:46 Weekoverzicht SpangaS: De Campus
Vier afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op de leukste school van Nederland: De Campus.
«
»
15:34 Hotel de grote L
De twaalfjarige Kos woont samen met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Als zijn vader onverwacht in het ziekenhuis belandt, staan de kinderen er alleen voor.
«
»
16:52 Topdoks
Medisch magazine.
«
»
17:05 Tussen Kop en Staart
Heeft Rachel gelijk: ruikt de poep die Elbert voor haar heeft echt smeriger dan de drollen van Mozes? Hoe wordt kanker bij een huisdier behandeld?
«
»
17:31 Willem Wever
Vandaag: vliegtuigbranden blussen, Nederlands zeewier en lachen.
«
»
17:47 Checkpoint
De jongens en meiden zoeken op de schroothoop naar onderdelen om hun auto om te bouwen tot het beste geldtransportvoertuig. Tim maakt een boot van een dakkoffer.
«
»
18:13 Freeks wilde wereld
Freek reist naar een tropisch eiland bij Maleisi. Op de vismarkt vindt hij er hamerhaaien waar de vinnen vanaf zijn gesneden.
«
»
18:23 Freeks wilde wereld
Freek Vonk is in Rwanda, een klein landje in Centraal-Afrika, waar hij op zoek gaat naar een familie berggorilla's. De berggorilla is een van de meest bedreigde diersoorten op aarde...
«
»
18:34 Klaas kan alles
Klaas krijgt de opdracht om de schat van de Caraben te vinden, binnen 60 uur. Maar de locatie van de schat krijgt hij natuurlijk niet cadeau. Daarvoor gaat hij langs bij gids Mayron.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Heel Holland Bakt Kids
De junioreditie van de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt. Zes kinderen gaan met een bakmaatje de strijd aan in de HHB-tent.
«
»
19:58 Vlogmania
Opa Jaap laat in zijn vlog zien hoe je groente in snoep omtovert. Ans en Johan proberen tijdens hun live vlog-uitzending de rust te bewaren als Johan limonade knoeit.
«
»
20:08 De regels van Floor
Als Floor door de nieuwe jongen op school wordt uitgemaakt voor brilsmurf, is ze niet onder de indruk. Margreet wel en zij vertelt het de juf. Floor moet samen met haar pester op anti-pestcursus.
«
»
20:27 Socutera
Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doet het fonds via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting.
«
»
20:30 Den som drber - Fanget af mrket
Zonder te weten wie hij werkelijk is, brengt Louise de nacht door met Peter. Toch komt de vreselijke waarheid steeds dichterbij. Karina gaat in haar eentje op zoek naar een belangrijk bewijsstuk.
«
»
22:06 Boerderij van Dorst
Herman Brusselmans en Koen Kardashian helpen mee met het maken van een compost-toilet. Ook hebben ze bonen geplukt en gepeld.
«
»
23:01 Vals
Vier Nederlandse vriendinnen trekken voor een weekendje naar een afgelegen bungalow in de Ardennen. Ter plekke blijkt dat de vier elkaar niet zo goed kennen als ze wel dachten.
«
»
00:40 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
01:09 First dates
Economiestudent Arjun vindt zichzelf een mislukking in het leven en de liefde. Hij mag uit eten met Rebecca, een studente kinderpsychologie.
«
»
01:55 First dates
De 27-jarige kapper Ben gaat op date met Daisy, een salesmanager. Shirley, een alleenstaande moeder van 41, wil opnieuw gaan daten. Zij heeft een afspraakje met begrafenisondernemer Dave.
«
»
02:28 First dates
Chelsea is een forensisch onderzoekster en gaat op date met half-Italiaan Alex, die zijn liefde voor het Italiaans gebruikt om de vrouwen te verleiden.
«
»
02:42 First dates
Sophie is 24 jaar oud en op zoek naar de liefde van haar leven. Ze wordt gekoppeld aan de 22-jarige Adam, die zeer populair is bij de dames.
«
»
03:14 First dates
Verpleegster Becca is slim en gepassioneerd, maar haar nachtwerk stond een vaste relatie tot nu toe steeds in de weg. Zal het deze keer wel lukken met de charmante verkoper John?
«
»
04:01 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers