TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
In Spanje ziet Debbie een andere kant van Paul. In Zweden baalt Bram van Yamie-Lee. Bij Martijn in het Thaise Hua Hin Loopt de zoektocht allesbehalve vlekkeloos. En in de Belgische Ardennen heeft Leendert voor Thalia een zeer onverwachte boodschap.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
De beroemdheden hebben 2,5 uur om twaalf gerechten te bereiden en dertig minuten om op te serveren. Dit is een eliminatie, dus wie het minst indrukwekkende gerecht bereidt, wordt uit de competitie geslagen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Renovate Don't Relocate
Een echtpaar uit Hillingdon houdt van de locatie van hun bungalow, maar deze is al meer dan veertig jaar niet meer gerenoveerd en heeft een opknapbeurt nodig. Sarah doet haar best om deze onpraktische woning op te knappen.
«
»
13:15 MasterChef Australië
In dit veertiende seizoen van 'MasterChef Australia' nemen twaalf nieuwe kandidaten en twaalf ex-kandidaten deel. Juryleden van dienst zijn Jock Zonfrillo, Andy Allen en Melissa Leong.
«
»
14:45 Celebrity MasterChef Australia
De beroemdheden moeten twaalf gerechten bereiden en serveren als onderdeel van een eliminatie, waarbij de persoon die het minst indrukwekkende gerecht serveert uit de wedstrijd wordt gegooid.
«
»
15:55 Achter gesloten deuren
Julian en Mireille hebben een grote, maar kostbare passie: rallyrijden. Ze willen ooit meedoen aan Parijs Dakar. Julian heeft een geheime manier gevonden om hun droom te kunnen betalen.
«
»
16:55 B&B zoekt Lief NL
Silvana maakt in Thailand indruk op Martijn, maar of het een goede indruk is? In de Zweedse natuur komt Yamie-Lee van een koude kermis thuis. In België maakt Leendert zich op voor de komst van een nieuwe single.
«
»
18:05 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay probeert Sandra Dee's Bar-B-Que & Seafood in Sacramento, Californië nieuw leven in te blazen. Het restaurant is een ontspannen bar en grill.
«
»
19:05 Home and Away
Felicity vangt een gesprek tussen Cash en Eden op en trekt vervolgens naar Salt om Mackenzie te confronteren met wat ze gehoord heeft. De daaropvolgende discussie loopt volledig uit de hand.
«
»
19:35 Blind Getrouwd UK
Onder de microscoop staan versterkt het geluk van sommige paren, maar voor anderen blijft de beslissing om in het proces te blijven of helemaal te verlaten een moeilijke keuze.
«
»
20:35 Skyscraper
Een veiligheidsexpert baant zich een weg door een brandende wolkenkrabber om zijn gezin te redden uit de klauwen van enkele schurken.
«
»
22:35 Motorway Cops USA
Een melding over gestolen benzine leidt luitenant Frank Stacey naar de lokale school. Patrouilleagent Bill Gibson wordt opgeroepen voor een vermoedelijke autodiefstal.
«
»
23:35 Blind Getrouwd UK
Onder de microscoop staan versterkt het geluk van sommige paren, maar voor anderen blijft de beslissing om in het proces te blijven of helemaal te verlaten een moeilijke keuze.
«
»
00:40 Rescue Cam
Twee vliegtuigen botsen in volle vlucht. Omstanders helpen een voertuig op te tillen dat betrokken is geweest bij een ongeluk. Mensen zitten vast onder het puin nadat een terras is ingestort.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers