TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een blokpuzzel van een lynx, voedselmozaïek van een raket en het Boekenmeisje speelt met een slee.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon bouwt een kasteel met Ferdinand, maar Gaspard maakt 'm per ongeluk kapot. Simon biedt aan om verstoppertje te spelen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
06:30 Odo
Odo is echt verbaasd als Bud en Louie geweldig blijken te zijn in het spotten van bladeren, en hij wil net zo'n goed worden als zij.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu is onder de indruk van de vangkunst van haar moeder en probeert het op school na te doen. Tijdens het spelen met Barnaby en Elodie lukt het Lu meerdere keren niet om de bal met één hand te vangen.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu wil graag een huisdier, maar ze weet niet wat voor eentje. Ze doet alsof Slak, Gabriella en Monty verschillende huisdieren zijn, maar zij zijn niet zo gemakkelijk. Ze besluit dus om voor haar speelgoedhondje te kiezen, die alles doet wat ze wil.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Het is herfst en Edmond gaat kastanjes plukken en neemt stiekem een oude knuffel mee. Nadat hij de bladeren van de bomen ziet wegvliegen, inspireert dit Edmond en moedigt het hem aan om zijn oude knuffel af te staan.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Tijdens een filmavond bij de Carsons begint de wifi te haperen en kunnen ze de film niet afkijken. Iedereen in de familie laat zijn fantasie de vrije loop en samen spelen ze de film na om het einde ervan te beleven.
«
»
07:15 Saïd & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de föhn van mevrouw Groen. Saïd wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Saïd een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben knetterende ruzie. Wanneer Marie weg is, vermomt Samson zich zodat Marie hem niet meer herkent. Samson vertelt dat hij Simson is en dat Samson niet meer terugkomt.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie leest in de krant dat een boef een koffer geld gestolen heeft. Wanneer Florentine langskomt en vraagt ze of ze een koffer mag achterlaten, kan Marie haar nieuwsgierigheid niet de baas. Ze ontdekt geld en een bivaksmuts in de koffer.
«
»
07:35 Interstellar Ella
De bende speelt tikkertje met meteoroïden, maar Glitch volgt Slippy's instructies niet. Hij beseft al snel dat het komt omdat Glitch de komeet zag die hij al maanden volgt.
«
»
07:45 De Smurfen
Brilsmurf heeft kritiek op de kookkunsten van Chef Kok. Chef wordt boos en loopt weg. Hij komt bij een groep reuzen terecht, voor wie hij moet koken. De reuzen zijn ook niet blij met Chefs kookkunsten en ze besluiten hem maar op te eten.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior heeft een echte Italiaanse topkok aangenomen. De knappe Luigi Stracciatella duldt absoluut niemand in zijn keuken, zogezegd om zijn recepten geheim te houden.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Abraracourcix en Bonemine horen dat Anglaigus het zwaard van een Gallisch opperhoofd heeft gevonden.
«
»
08:20 Shaun het schaap
De boer is gestrest en heeft genoeg van de boerderij. Hij pakt zijn koffers en stormt weg, om na enkele ogenblikken weer terug te keren, maar dan anders.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary laat een heleboel clips zien van huisdieren die allemaal behoorlijk goed kunnen vangen, terwijl Dora de hond een paar nieuwe trucjes uitvoert die haar beste vriend haar geleerd heeft.
«
»
08:35 Zotte dieren
Rat heeft haar stuiterbal meegenomen voor zijn vrienden. Er is een kat die vuilnis opraapt.
«
»
08:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Ontdek een theater van dansende wasmachines, een geheugenpuzzel van een wrattenzwijn en Boekenjongen maakt een picknicktafel.
«
»
09:05 Bumba
Kiwi leert Bumba hoe hij moet fluiten. Een kuikentje doet ondertussen een act al dansend op cilinders. Babilu huilt tot hij een leuke ballon krijgt. Bumba vliegt weg in een luchtballon.
«
»
09:10 Simon
Simon gaat naar zwemles terwijl Maman en Gaspard zich vermaken in het kleine bad. Simon beseft snel wat voor oefeningen hij tijdens de les moet doen.
«
»
09:15 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen wanneer het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Tot kameraadjes Jade en Hanne tonen dat je heerlijk kunt vliegeren op het strand wanneer er veel wind staat.
«
»
09:30 Odo
Shirley de kip is onverslaanbaar in het spel van vogelstandbeelden, totdat ze het opneemt tegen Odo.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
De kinderen wordt gevraagd te zeggen wat ze het leukst vinden op een regenachtige dag. Declan en Lu vinden de plassen het mooist. Declan vindt dat iedereen iets anders mooi moet vinden. De twee krijgen ruzie.
«
»
09:40 Monty & Co
Wanneer een klant een kapotte klok terugbrengt naar Monty en Co, is Monty zeer verontwaardigd. Eddie repareert het voorwerp en de klant gaat blij weg. Eddie en Gabriella proberen Monty te helpen door te doen alsof zij klanten zijn.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy proberen de groei van lelies te versnellen om aan Mima te geven voor grootmoederdag.
«
»
10:00 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory wil iets leuks laten zien tijdens het vertelrondje, maar nadat een klasgenootje over zijn speelgoed vertelt, vindt hij zijn eigen spullen niet cool genoeg om aan de klas te laten zien.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich achter een boom en probeert zich te camoufleren.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson en Marie moeten poetsen. Tarik vindt dat Marie dat maar traag doet, want hij kan dat uiteraard sneller. Marie zal die grote mond eens een lesje leren.
«
»
10:30 Tik Tak
Een serveerster gemaakt van kralen, een brutale kameleon speelt met een kikker, het Boekenmeisje gebruikt een zebrapad.
«
»
10:35 Bumba
Bumba, Bumbina en Bumbalu gaan touwtrekken. Nanadu danst ondertussen op een koord met een parasol. Tumbi slaapt en verspert daardoor de weg, Bumba en Bumbalu maken haar gauw wakker met spruitjes.
«
»
10:40 Simon
Simon is erg van streek: Gaspard heeft zijn knuffel verborgen zodat die niet gewassen zou worden, maar mama vond 'm en besloot 'm te wassen zonder iets te zeggen.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel weten geen raad met het onweer. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen wanneer het dondert en bliksemt.
«
»
11:00 Odo
Het is Beroependag op kamp. Odo heeft een heleboel ideeën voor zijn nieuwe bedrijf, van vliegtuigpiloot tot muziekmaker en kapper, maar geen enkele lijkt te werken.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Het is opruimdag. Tijdens het opruimen verliest Biba haar ster van klei en raakt ze overstuur.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu, Eddie, Slak, Monty, Gabriella hebben allemaal problemen. Mevrouw Rainey biedt haar hulp aan dus vormen ze een rij om met haar te praten en op een of andere manier eindigt Monty steeds achteraan in de rij.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond, Lucy en Mitzi zien vreemde voetafdrukken in de sneeuw en ontdekken dat Edward verdwenen is.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Op zijn eerste dag op de Motorssori-school stelt Cory zich tot doel om nieuwe vriendjes te maken. Maar dit is niet zo eenvoudig als hij had gedacht en voelt zich overweldigd door de hele situatie.
«
»
11:45 Casper en Emma
Casper en Emma zijn op vakantie naar Boedapest. Ze zien allerlei prachtige plekken.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson heeft een ei. Hij wil aan Bobientje laten zien dat hij daar goed voor kan zorgen. Maar als Samson niet in de buurt is, breekt Marie het eitje per ongeluk. Ze vervangt het ei door een ander, in de hoop dat Samson niets merkt.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn op zoek naar werk. Ze merken echter al snel dat de meeste banen in de Middeleeuwen kracht vereisen. Piu Piu lijkt veel te klein om welke taak dan ook uit te voeren.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Als Ella een golfbal de ruimte in schiet, lijkt dat haar geen probleem. Totdat ze hoort dat de kleine golfbal een kettingreactie kan veroorzaken die haar vader in gevaar brengt. Samen met Slippy en Madhu onderneemt ze een reddingsactie.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Als Slippy een ongelukje heeft met zijn scooter, gaat hij op zoek naar ijzer voor de reparatie.
«
»
12:25 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
12:30 De Smurfen
Klungelsmurf en Domme Smurf moeten op Babysmurf passen. Ze zien dit als de perfecte gelegenheid om het hele Smurfendorp te laten zien hoe smurftastisch ze eigenlijk zijn. Maar als Bolle Gijs een gevaar vormt voor Baby, moet het duo hem redden.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wil dat het in Lutetia net zo warm is als in Rome. Daarom zet Quadratus een Archimedespiegel voor hem op de grote duiventil. Eerst is het aangenaam warm in Lutetia, maar al snel wordt de hitte ondraaglijk.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Twee octopussen zijn net getrouwd en brengen hun huwelijksreis door op de boot. Met de hulp van Sharko probeert Marina hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, ondanks dat Zig staat te springen om een hap uit haar te nemen.
«
»
13:00 Mega Mindy
Er wordt een stemming gehouden in het dorp voor de realisatie van een parkeertoren. Toby moet helpen de stemming te organiseren, maar Mieke is wantrouwig en gaat zelf op onderzoek uit.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Jojo vraagt Zouk om te helpen bij de opnames van een reclamespot met zijn vader en zijn hond.
«
»
13:40 Presto's magische school
Dylan komt thuis met een schattige kat die hij in het park heeft gevonden. De zwarte zwerfkat heet Marco, en Dylan wil hem graag houden. Maar ondanks zijn lieve uiterlijk blijkt Marco een egoïstische kat te zijn die de plaats van Thunder wil innemen.
«
»
13:50 Coop Troep
Albert raakt in paniek als hij uit honger een stilleven heeft opgegeten. Terwijl de anderen in heel Animauville op zoek gaan naar de materialen die nodig zijn om het schilderij nieuw leven in te blazen, proberen Clive en Maggie het doek te repareren.
«
»
14:00 Nachtwacht
Schemermeer wordt omgeven door een dikke, mysterieuze mist. De Nachtwacht maakt zich zorgen, wanneer blijkt dat steeds meer inwoners van het stadje verdwijnen.
«
»
14:25 Zotte dieren
Zing met een melodieuze hond en ontmoet een huisdier dat een sprongetje maakt voor zijn frisbee.
«
»
14:30 Zotte dieren
Met een kat die dol is op apporteren en honden die het heerlijk vinden om over de sneeuw te glijden.
«
»
14:40 De Smurfen
Lolsmurf geeft Boerensmurfs raceslakken een magisch drankje voor een extra boost waardoor ze supersnel worden. De slakken racen het dorp uit en Lolsmurf moet ze gaan zoeken in het bos.
«
»
14:50 Rox
Team Rox infiltreert in een ninjaschool, om een ontvoerde bedrijfsleider te redden.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya besluit zich te vermaken door haar oom te imiteren. Oggy vindt dit natuurlijk erg schattig. Vervolgens helpt hij het jonge olifantje om een voorbeeldig katje te worden.
«
»
15:30 Wannabe's
Fitnesslerares Daisy gaat met Video King instructiefilmpjes maken voor haar fitnesskanaal. Mike heeft meteen een hippe sportoutfit gekocht, en ook al is hij totaal niet sportief, hij gaat er volledig voor.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu gaan kersen plukken, maar hun wandeling op het platteland loopt uit op een gevaarlijk avontuur. Het is ongelooflijk hoe alledaagse ongelukjes kunnen leiden tot grote uitvindingen die de loop van de mensheid veranderen.
«
»
15:55 Zouk
Zouk wil een heel grappige grap uithalen en gaat op avontuur om de Koning van de Grappen te vinden.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Violet heeft van haar grootmoeder een set tarotkaarten gekregen, maar ze vindt het veel te waardevol om te gebruiken. Wanneer het spel verdwijnt, gaan zij en Dylan op zoek naar de dader.
«
»
16:45 Coop Troep
Wanneer Flo de controle verliest over de op afstand bestuurbare auto die ze heeft uitgevonden om Fred te achtervolgen. De anderen proberen de oorzaak van de storing met Flo's afstandsbediening te achterhalen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Er ontstaat een gevecht wanneer de varkens in de privéclub van Shaun binnenkomen en alle pizza én Timmy stelen. Shaun, de kudde en Bitzer zetten een reddingsmissie op voor Timmy.
«
»
17:05 Spring
Pia wacht nog altijd op het inschrijvingsgeld van Nele. Morgen is haar laatste kans om bij Spring te blijven dansen. Evert is een verrassing voor de andere Springers aan het voorbereiden.
«
»
17:30 Spring
Evert gaat 'Radio Spring' opstarten. Straks heeft Spring ook z'n eerste radio-optreden. De vraag is of de radioplannen kunnen doorgaan. Roger wil ondertussen een goede vader zijn voor Emma.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Sari en Mars leggen een hoogteparcours af en mogen hun evenwicht niet verliezen. Als ze vallen en de zandgrond onder hen raken, lopen ze immers groot gevaar. Wie of wat er zich onder de grond schuil houdt, is maar de vraag.
«
»
18:30 De Raad van Soekie
TE: 20 Komische fictiereeks over Soekie, de voorzitster, en vier andere leden van de leerlingenraad op een middelbare school.
«
»
18:45 STIP IT
In België wordt een campagne gestart tegen pesten onder jongeren. De mensen die hiervoor opkomen, herken je aan de vier stippen op hun hand.
«
»
19:00 Ayo-Skate
Een botsing tussen Otis en Tess leidt tot een incident tijdens een skateles. Otis moet Jojo's vertrouwen terugwinnen als hij zijn toekomst bij Frontside wil redden.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Volg de mooie en spannende verhalen van zes studenten die een onbreekbare band opbouwen terwijl ze de beproevingen en moeilijkheden van het schoolleven in de Engelse Midlands doorstaan.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Eerste keus
TE: 3 Fien Germijns & Pieterjan De Smedt brengen politici en jongeren, die voor het eerst mogen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen, dichter bij elkaar.
«
»
21:50 Dertigers
Nele wil snel een abortus plegen. Maar Marvin is minder overtuigd. Ada houdt Ruben nog wat op afstand. Oma's gezondheid blijft Sami zorgen baren. Laura's vertrouwen in Jonas krijgt een nieuwe deuk.
«
»
22:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers