TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
12:00 Radio 1: Nieuwe Feiten
Lieven Vandenhaute gaat op zoek naar nieuws dat verbijstert, verbaast of verwondert.
«
»
13:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:00 Radio 1: De Wereld Vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:50 Brian Johnson's A Life on the Road
Brian Johnson vergezelt Paul Rodgers, frontman van Free en Bad Company tijdens z'n tour door de VS. Paul vertelt openhartig over zijn carrière als zanger.
«
»
18:35 Willy's boot
Werfleider Pascal heeft ontdekt dat de motor van de boot kapot is. Kraanman Noël komt helpen. Sandra heeft moeilijke jaren achter de rug. Tijdens corona vereenzaamde ze en stopte zelfs met eten, maar nu gaat ze volop voor een tweede kans.
«
»
19:20 De ideale wereld
Met deze week te gast: Marijke Pinoy.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Jan Leyers bij de Duitsers
In Thüringen bezingt de nostalgische uitbater van een truckerscafé de zegeningen van de oude DDR: een gegarandeerde woning, werk en gratis onderwijs voor iedereen. In Leipzig wordt Jan ingewijd in de griezelige technieken van de Stasi.
«
»
22:15 De ideale wereld
Met deze week te gast: Ludo Vandewalle.
«
»
22:55 Here We Are
De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Zijn ex-vrouw vindt het echter tijd dat zoon Uri begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven.
«
»
00:25 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers