TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Alexandra geniet van de aanwezigheid van Tom en bekent aan Katja dat ze zich al lang niet meer zo gelukkig heeft gevoeld. Zoe voelt zich verwaarloosd en verlangt naar meer aandacht van Philipp.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 The Karate Kid III
Karatemeester Kreese zint op wraak nadat zijn protégé negen maanden geleden van Daniel La Russo verloor in een prestigieus toernooi. Hij huurt gevaarlijke krijgers in om Daniel, en zijn trainer Mr. Miyagi te grazen te nemen.
«
»
16:25 The Simpsons
Mr. Burns wint een professioneel basketbalteam en besluit een stadion te bouwen. Hierdoor komen de plaatselijke bijen onder druk te staan en Lisa doet er alles aan om ze te redden.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Jordan werkt samen met Woodrow Hoyt om een dood te onderzoeken die lijkt op een genademoord.
«
»
17:40 Superstore
Bij Amy en Dina zijn de weeën begonnen. Ze hebben erg verschillende ervaringen in het ziekenhuis: terwijl Dina dankzij Glenn in een duur ziekenhuis als een vorstin wordt behandeld, is dat voor Amy en Jonah in een goedkoop ziekenhuis niet het geval.
«
»
18:15 The Goldbergs
Geoff en Erica beseffen dat ze uit elkaar zijn gegroeid en Geoff neemt een belangrijk besluit. Beverly probeert een nieuw doel te vinden in de politiek als stadspenningmeester.
«
»
18:45 The Simpsons
Bart veroorzaakt een noodgeval en Homer weet op te treden als de groter redder van Springfield. Nu Quimby misschien zal worden afgezet besluit Homer een poging te doen zelf burgemeester te worden.
«
»
19:15 The Simpsons
Samen met een aantal andere vrouwen richt Marge de Cheery Red Tomatoes op maar ze doen in werkelijkheid iets heel anders dan iedereen denkt. Lisa ziet een andere kant van Milhouse.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Een reeks gewapende overvallen zet S.W.A.T. op gespannen voet met een online buurtwacht. Street worstelt met tragisch nieuws dat zijn toekomst verandert, terwijl Hondo vecht voor zijn baan.
«
»
20:35 Bad Moms
Amy heeft een geweldige echtgenoot, fantastische kinderen en een goede baan maar ze is ook overwerkt en gespannen en voelt zich ondergewaardeerd. Samen met moeders Carla en Kiki laat ze de verantwoordelijkheden achter zich.
«
»
22:35 Accused
Nadat de dochter van een man zwaar is mishandeld in het park bij hun huis, moedigen zijn vrienden hem aan om voor eigen rechter te spelen.
«
»
23:25 The Last Kingdom
Edward en Sigtryggr trekken ten strijde. Uhtred wil de oorlog proberen te voorkomen door duidelijk te maken wat Aethelheim heeft gedaan.
«
»
00:25 S.W.A.T.
Een reeks gewapende overvallen zet S.W.A.T. op gespannen voet met een online buurtwacht. Street worstelt met tragisch nieuws dat zijn toekomst verandert, terwijl Hondo vecht voor zijn baan.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers