TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Het is kaboutercarnaval en alle kabouters van het dorp hebben zich verkleed. Iedereen heeft zich verkleed als iemand anders. Klus is verkleed als Plop, Lui is verkleed als Kwebbel, Plop is verkleed als Klus en Kwebbel is verkleed als Lui.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kwebbel, die dol is op dansen, wil graag met Lui walsen op het grote kabouterfeest. Er is slechts één probleem: Lui kan helemaal niet walsen. Een probleem dat Klus wel eventjes zal oplossen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Het heeft lang niet geregend en daardoor is het veel te droog. Plop en zijn vrienden dansen samen de regendans, zodat het snel gaat regenen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kabouter Lui en kabouter Kwebbel zijn in de melkherberg. Plop wil zijn vrienden verrassen. Hij gaat een groot vat bessensap halen om zijn vrienden te trakteren op een glaasje. Hij draait het kraantje open, maar dan gaat het mis.
«
»
06:25 Moominvalley
Het lijkt erop dat het in het nieuwe huis beter gaat als papa Moomin veel vis vangt. Mama Moomin is echter niet gelukkig en vindt haar toevlucht in haar fresco's.
«
»
06:50 De avonturen van K3
K3 maakt zich klaar voor een optreden tijdens een skateboardwedstrijd. Dwayne en Dee Dee zijn ook van de partij, maar iemand saboteerde hun skateboards. K3 gaat op zoek naar de schuldige.
«
»
07:00 Flin & Flo
Flo heeft een afspraakje met een meisje, maar is er met zijn gedachten niet bij omdat hij onzeker is. Flin wil hem helpen om zijn zelfvertrouwen terug te winnen en zegt dat hij nog eens over zijn avontuur met de Hamerdraak moet vertellen.
«
»
07:10 Flin & Flo
Flin mag kiezen waar ze naartoe gaan en hij wil erg graag naar het strand. Wanneer Flo niet akkoord gaat, begint hij krokodillentranen te huilen om zijn zin te krijgen. Flo trapt er echter niet in. Hij vertelt over Krokos, de Krokodildraak.
«
»
07:20 K3 Roller Disco
Klaasje schrijft een boek over het leven van K3. Haar uitgeefster vindt het echter saai en wil meer sappige details. Aangezien K3 dat niet heeft, besluit Klaasje om de boel wat spannender te maken, zodat ze erover kan schrijven.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Volgens tante Maria is er een piepjonge drugsdealer aan het werk op het pleintje in haar straat. Koen en Tineke vatten post in haar woonkamer in de hoop de dealer te kunnen betrappen.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:20 Draken: Reddingsrijders
Burple en Winger verwonden hun vleugels terwijl ze bij Dak zijn. Ze moeten samenwerken.
«
»
08:45 Maya de Bij
Het is bijna herfst en Flip heeft de blues. Hij speelt dag en nacht op zijn viool en dat irriteert de insecten op de weide. Op een ochtend blijkt zijn viool gestolen te zijn.
«
»
08:55 De avonturen van K3
K3 maakt zich klaar voor een optreden tijdens een skateboardwedstrijd. Dwayne en Dee Dee zijn ook van de partij, maar iemand saboteerde hun skateboards. K3 gaat op zoek naar de schuldige.
«
»
09:05 Trolls: The Beat Goes On!
Knoest leert Poppy een spannend fantasiespel "Cupcakes en Grotten", maar om mee te kunnen doen, moet ze eerst beloven zich aan de spelregels te houden. Knoest probeert vrienden te worden met een legendarische bezoeker.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Deze week kookt Sofie met Sven Ornelis. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Orloffgebraad met archiducsaus en kroketten.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Familie
Voor Vanessa is het duidelijk dat zij voor Mathias altijd tweede keuze is geweest. Lars trekt een muur op en sluit zich ook op het werk af voor Stefanie.
«
»
12:20 Milo
Hilde breekt definitief met Lou, die daarna zijn verdriet wegdrinkt en wraak wil nemen. Milo is zenuwachtig voor de opnames en arriveert te vroeg in de studio.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Jonas trekt zijn conclusies. Hanne en Quinten bereiden zich voor om aan hun bucketlist te beginnen. Benny merkt dat Patrick meer last heeft dan hij wil toegeven.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Nelleke ontdekt dat Vera naar Amerika is meegenomen om bij haar vader te zijn. Arend-Jan wil een privépraktijk opzetten met de financiële hulp van Maurice Alberts en Eric Koning. Twee ernstig zieke jonge mannen raken bevriend als ze een kamer delen.
«
»
15:25 White Collar
Peter en Neal doen onderzoek naar de betrokkenheid van senator Pratt bij de corruptie in het politiekorps. Mozzie en Jones onderzoeken de sleutel die Ellen Neal heeft nagelaten.
«
»
16:40 Verschoten & zoon
René wil concessiehouder worden van Mercedes. Om de baas van Citroën, een kunstkenner, te overtuigen probeert hij een Delvaux na te maken en beschadigt daarbij een schilderij van Hélène.
«
»
17:15 Alloo bij de Verkeerspolitie
TE:10 Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
18:25 Milo
Hilde blust de brand en begint te vermoeden dat Lou verantwoordelijk is voor de brandstichting. Liam vindt uiteindelijk de ID-tag van Lou op de plaats van de brand.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
De manier waarop Georgine haar huishouden reorganiseert zint Samira niet. Ondertussen geeft Samira Lars een duidelijke waarschuwing. Joris aast op de aandelen van Brigitte.
«
»
20:40 Erfgenaam Gezocht
Axel onderzoekt deze keer een zaak die hij niet zelf heeft gevonden. Via een oproep deze zomer kwam hij bij de heemkundige kring van Bissegem terecht, die de openstaande erfenis van Kortrijk-inwoner Luc Sleeuwagen had ontdekt.
«
»
21:50 Helden van hier: Politie Aalst
Wanneer Mattias en Kevin patrouilleren langs de bekende plekjes, boeken ze meteen resultaat. Ze komen een man tegen die naar de cel moet. Kevin en Feline haasten zich naar een vechtpartij om een oude bekende tegen te houden.
«
»
22:55 Telefacts
TE:35 In 'Telefacts' brengt Birgit Van Mol buitenlandse reportages met een bijzondere blik op de wereld tot in de Vlaamse huiskamers.
«
»
23:50 Camping Coppens
In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna. Om nog meer te zweten gaat Staf een uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië.
«
»
01:10 White Collar
Peter en Neal doen onderzoek naar de betrokkenheid van senator Pratt bij de corruptie in het politiekorps. Mozzie en Jones onderzoeken de sleutel die Ellen Neal heeft nagelaten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers