TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Grantchester
Sidney Chambers gaat naar een toespraak van dominee Nathaniel Todd, een mensenrechtenactivist. Tijdens zijn toespraak wordt de zoon van de dominee neergestoken.
«
»
03:15 Death in Paradise
Als een vriend van detective Camille sterft op een feestboot onder verdachte omstandigheden, moeten zij en detective Poole de zaak op zien te lossen en de moordenaar zien te vinden.
«
»
04:10 Midsomer Murders
Als een filmobject vervangen wordt door een echt scheermes, sterft een acteur. In het kleine dorpje Ferne Basset wordt een oudere inwoner ondertussen verdronken teruggevonden.
«
»
05:10 Midsomer Murders
Als een filmobject vervangen wordt door een echt scheermes, sterft een acteur. In het kleine dorpje Ferne Basset wordt een oudere inwoner ondertussen verdronken teruggevonden.
«
»
06:00 Ghosts
Wanneer een filmploeg naar Button House komt om opnames te maken voor een historische documentaire, ontdekken Alison en de geesten dat het moordcomplot waar de documentaire over gaat verband houdt met een van hen.
«
»
06:30 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt of de uitvinder van een elektrisch voertuig een moord op zijn geweten heeft.
«
»
07:20 Father Brown
Father Brown botst met een invloedrijke nieuwe pastoor en zijn positie als priester komt in gevaar.
«
»
08:10 Sister Boniface Mysteries
Een vrouw wordt dood gevonden met een puzzel en een gezicht vol met koude room nadat ze de nacht heeft doorgebracht met een pijprokende heer. De speurende zuster bindt de strijd aan met deze moordenaar.
«
»
09:00 Death in Paradise
Florence's undercover rol neemt een gevaarlijke wending wanneer ze zich in een vertrouwde omgeving bevindt, te midden van een moordonderzoek. Neville is in een race tegen de klok om de moord op te lossen.
«
»
09:55 Murdoch Mysteries
Murdoch en zijn team moeten de controversiële Mark Twain zien te beschermen in Toronto.
«
»
10:40 Joanna Lumley's Trans-Siberian Adventure
«
»
11:30 Antiques Roadshow
In heel Groot-Brittannië beoordelen specialisten in antiek en schone kunsten voorwerpen die zijn binnengebracht door lokale bewoners, of het nu verzamelaars zijn of juist gewone mensen.
«
»
12:25 New Tricks
Het team onderzoekt de kunst van illusie bij het heropenen van een zaak met een truc die eindigde in een moord. Lane blijkt niet goed tegen de hypnose en manipulaties te kunnen.
«
»
13:20 Miss Fisher's Murder Mysteries
Een tiener die in een opvanghuis voor zwangere en onhandelbare meisjes verbleef, wordt dood aangetroffen. Phryne en Jack ontdekken dat de impact van het misdrijf hen persoonlijker raakt dan ze hadden gedacht.
«
»
14:10 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne en haar entourage gaan naar een chalet om een witte kerst in juli te vieren, maar bij hun aankomst treffen ze een van de bewoners dood aan en al snel begint het dodental te stijgen.
«
»
15:15 Midsomer Murders
Twee stellen verdwijnen in het dorpje Monks Barton, waar het gonst van de geruchten over hekserij en spookbossen.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Als er een lichaam wordt gevonden, botst paragnost Cyrus LeVanu met de geestelijke Wallace Stone. Barnaby en Jones moeten het geheim van Barton Woods ontdekken en de moordenaar zien te vinden.
«
»
17:05 Death in Paradise
Wanneer een ontvoering eindigt in moord, moeten Neville en het team uitzoeken wat er mis is gegaan.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Trans-Siberian Adventure
«
»
19:00 Antiques Roadshow
In heel Groot-Brittannië beoordelen specialisten in antiek en schone kunsten voorwerpen die zijn binnengebracht door lokale bewoners, of het nu verzamelaars zijn of juist gewone mensen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch en zijn collega's onderzoeken de moord op een jonge suffragette.
«
»
21:00 The Chelsea Detective
Een vrouw overlijdt op mysterieuze wijze in een luxe verzorgingshuis. Omdat er geen sporen van braak zijn, valt de verdenking op de medewerkers en de bewoners. Maar spanningen binnen de familie van de vrouw wijzen naar een andere dader.
«
»
22:50 The Marlow Murder Club
Na de vondst van cruciaal bewijsmateriaal racet het trio tegen de klok om de moordenaar te stoppen.
«
»
23:45 Murdoch Mysteries
Murdoch en zijn team moeten de controversiële Mark Twain zien te beschermen in Toronto.
«
»
00:30 Granite Harbour
Terwijl MacMillan en het team Shay ondervragen, zet Lindo zijn onderzoek naar de dood van Clellan voort. Dit leidt tot een schokkende ontdekking met mogelijk fatale gevolgen.
«
»
01:30 Friday Night Dinner
De voormalige, aan cream tea verslaafde au-pair van de familie Goodman komt onverwachts langs. Maar de reünie is allesbehalve gezellig. Ondertussen wordt Jim op slag verliefd op Gibby.
«
»
01:55 Friday Night Dinner
Pa heeft een verjaardagsdepressie. Hij heeft uitgerekend wanneer hij zal overlijden, en dan komt tot overmaat van ramp grootmoeder ook nog onuitgenodigd langs. Jim wil met zijn goocheltrucs de boel opvrolijken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers