TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 B&B zoekt Lief NL
In Zweden barst de bom wanneer er gedachten worden uitgesproken. In Spanje maakt een nieuwe man zijn entree en Debbie schrikt daar nogal van. In België bij Leendert staan de neuzen niet dezelfde kant op.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
Immuniteit is in handbereik tijdens een uitdaging waar tijd de ondergang van de deelnemers kan zijn.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Renovate Don't Relocate
In Twickenham worden moeder en dochter uit elkaar gedreven door de indeling van hun huis. Ze hebben een budget van maximaal 42.500 pond voor Sarah's ontwerp op maat. Sarah hoopt meer dan alleen het huis op te knappen.
«
»
13:10 MasterChef Australië
Het winnende team van de estafette-uitdaging voegt zich bij de twee mystery box-winnaars voor een kans op immuniteit. Ze nemen het in de immuniteitsuitdaging op tegen chef-kok Matt Stone.
«
»
14:20 Celebrity MasterChef Australia
De beroemde koks gaan richting hun tweede eliminatie. De jury kondigt aan dat ze een uitdaging in twee rondes zullen aangaan, waaronder een team estafette.
«
»
15:50 Achter gesloten deuren
Max is na een moeizame scheiding opnieuw getrouwd met de lieftallige Anna. Zelf heeft hij geen kinderen, maar Anna heeft uit een vorig huwelijk een achttienjarige dochter Kim.
«
»
16:50 B&B zoekt Lief NL
Bij Debbie in Spanje blijkt alleskunner Paul toch niet álles te kunnen. In Thailand maakt Martijn zijn liefdeskandidaat aan het huilen. In Frankrijk bijt Ingrid van zich af, tot ongenoegen van Walter die dingen duidelijk anders ziet.
«
»
18:00 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon en zijn team voeren verbeteringen door en creëren een heel nieuw menu voor een Cajun restaurant in het centrum van New Orleans in een poging het restaurant nieuw leven in te blazen.
«
»
19:00 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:30 Blind Getrouwd UK
De overgebleven pasgetrouwden trekken de wereld over om te genieten van luxueuze huwelijksreizen. Voor sommigen floreren de gevoelens in het tropische klimaat, maar anderen beginnen de hitte van hun huwelijk te voelen.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd AC Milan - Liverpool, gespeeld in de competitiefase van de UEFA Champions League.
«
»
23:50 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Twee YouTube-sterren betalen hun huur niet meer en weigeren te verhuizen. Ook is er verhuurder Paul Bloom die problemen heeft met een gewelddadige en agressieve huurder.
«
»
00:50 Blind Getrouwd UK
De overgebleven pasgetrouwden trekken de wereld over om te genieten van luxueuze huwelijksreizen. Voor sommigen floreren de gevoelens in het tropische klimaat, maar anderen beginnen de hitte van hun huwelijk te voelen.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers