TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er wordt een zandtekening gemaakt van een dolfijn, er is een ondeugende chameleon die met kersen speelt en boekenmeisje maakt een klimrek.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon en zijn familie brengen hun laatste nacht door in een berghut. Papa is buiten een vuur aan het maken om het eten te koken en Simon speelt met zijn broer en maakt hem bang door te grommen als het sneeuwmonster.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
«
»
06:30 Odo
Odo en Doodle spelen 'inspecteur Oodle', en ze geven zelfs een prijs aan het kamp. Alles gaat prima, maar dan komt plots de echte inspecteur langs.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Barnaby heeft zin in knuffels, maar niet al zijn vrienden zijn daar even enthousiast over. Barnaby leert de gevoelens van zijn vrienden te respecteren en eerst om toestemming te vragen.
«
»
06:40 Monty & Co
Eddie wil op avontuur, dus neemt Monty hem mee op een denkbeeldige reis per vliegtuig naar Afrika.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy besluiten hun eigen moestuin te beginnen, zonder hulp van Édouard.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory en zijn klasgenoten gaan uit hun dak wanneer hun invaljuf, Eileen IJscokar, na elke les ijsjes uitdeelt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is boos op Anna, want ze heeft zijn bal lek gemaakt. Anna probeert het weer goed te maken. Ze kunnen de bal toch samen repareren? Daar wil Saïd niets van weten. Dan gaat Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben veel te veel hamburgers gegeten. Ze nemen zich voor om een dag niks te eten.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Brandweerman Bill mag in de brandweerkazerne alle taakjes doen, behalve branden blussen. En hij zou toch zo graag eens een brand blussen. Marie laat hem op de soep passen die op het vuur staat, want dat is ook levensgevaarlijk. Maar dat gaat fout.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Gem wil bewijzen dat ze anders is dan Ilo en haalt een gewaagde actie uit. Dan moeten Ella en Slippy in actie komen om haar te helpen ontsnappen uit de stormwinden van een super-puff planeet.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
Droomsmurf probeert Grote Smurf en Smurfwilgje samen te brengen door een nepval op te zetten, alleen brengt hij hen ongewild in gevaar.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Ochtendbriefing van Senior aan Junior en Julie. Senior is wakker geworden met een lumineus idee: iets doen voor een goed doel. Dat zal zeker wel een ster opleveren.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus wil de snelweg van Rome aanleggen voor Labienus, waarop men in slechts vier dagen van Lutetia naar Rome zou kunnen reizen. Hiervoor moeten echter veel bomen in het bos worden gekapt, waar de Ontembare natuurlijk bezwaar tegen heeft.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Het nichtje van de boer is op bezoek en heeft haar konijn meegenomen. Bitzer mag ervoor zorgen, maar dan verdwijnt het dier plotseling.
«
»
08:30 Zotte dieren
Er zijn hikkende konijnen, uilen die van gebouwen vallen en stokstaartjes die in gaten vallen.
«
»
08:35 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat laten clips zien van dieren die op vakantie gaan, van wedstrijdkrabben die elkaar proberen te verslaan in een zandkasteelwedstrijd tot een ijsbeer die pauze neemt.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
De groep doet een paardenpuzzel, de kinderen gaan op safari en boekenjongen maakt een carrousel.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Ferdinand is uitgenodigd om de nacht door te brengen bij Simon thuis. Hij heeft een heleboel speelgoed meegenomen, maar niet zijn dekentje. Hij is immers een grote jongen. Maar als het tijd is om naar bed te gaan, kan Ferdinand niet in slaap vallen.
«
»
09:15 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
09:30 Odo
Elke vogel zingt een lied, behalve Doedel want zij weet niet hoe zoiets klinkt. Odo is van plan om Doedel te helpen, maar niets lijkt te werken. Als kampeerders verdwaalt zijn, komt Doedel tot de ontdekking dat ze een prachtige stem heeft.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Gus bouwt een gigantische toren. Declan legt de regels van het torenspel niet goed uit aan Gus..
«
»
09:40 Monty & Co
Eddie is moe en heeft geen energie. Monty wordt lui en wil nooit meer ergens heen lopen. Lulu wil als een baby gedragen worden. Sam besluit dat ze allemaal fitter moeten worden met Gabriella als hun persoonlijke trainer.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Als het niet goed gaat met Luzie's favoriete dennenboom, willen Edmund en Luzie hem samen weer gezond maken. Hortensia en Polka leggen hen uit dat de boom al dood is, maar Edmund en Luzie weigeren dit te accepteren.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Wanneer Cory zijn heldin Nitro Nicky ziet met haar supercoole spoiler, wil Cory er zelf ook een. Maar zit zo'n groot ding hem niet in de weg?
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Midden in een spelletje, holt ze naar de wc het lukt. Ze is zelf heel trots op haar drol, maar Luc vindt hem vooral stinken.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine mag eindelijk eens een artikel schrijven voor de krant van haar zwemclub. Ze zal Samson en Marie interviewen. Ze is echter niet blij wanneer het duo alleen maar over de alledaagse dingen praten.
«
»
10:30 Tik Tak
De bende ontdekt hoe een ananasmozaïek wordt gemaakt, kinderen leren over een konijnendisco en het Boekenmeisje wordt een sterrenkijker.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Nadat hun auto het begeeft op weg naar hun vakantiebestemming, zijn Simon en zijn familie verplicht de nacht door te brengen in een hotel. De jongens zijn eerst teleurgesteld, maar beseffen dan dat ze een eigen kamer krijgen.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft heimwee wanneer hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij toch moet gaan, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
«
»
11:00 Odo
Odo neemt een vos mee naar het kamp om over te praten, maar de vogels vinden hem doodeng.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Elodie speelt op haar xylofoon in de klas en iedereen juicht haar talent toe. Lu, die dezelfde reactie verwacht, probeert xylofoon te spelen, maar stuit op stilte. Dit maakt Lu van streek.
«
»
11:10 Monty & Co
Monty wil wat goocheltrucs leren zodat hij op een dag kan meedoen in een show met Gabriella en de Dansende Flamingo's. Monty probeert het maar alles mislukt. Hij is droevig tot Gabriella zijn huppeldans bewondert.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Harry geeft Lucy een flesje parfum dat ooit van haar moeder was, maar er is niet veel parfum meer over. Lucy gaat op zoek naar ingrediënten om het parfum na te maken.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Wanneer Cory zijn eerste tand verliest, denkt hij dat hij uit elkaar valt en besluit hij al zijn speelgoed aan Chrissy te geven.
«
»
11:45 Casper en Emma
Casper en Emma doen alsof ze spoken en monsters zijn en Randi vertelt spookverhalen.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson en Marie gaan eendjes vissen. Ze hebben een vat met water klaar staan met daarin speelgoedeendjes. Op één eendje staat onderaan een kruisje. Wie als eerste het eendje met kruisje weet te vangen, wint! Maar er klopt iets niet.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het wandelen door de savanne wanneer een vulkaan plotseling herrie begint te maken. Ervan overtuigd dat de vulkaan op uitbarsten staat, proberen de vrienden de dieren te waarschuwen, maar die willen hen niet volgen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella wil indruk maken op haar nieuwe vriendin Angelie en vertelt haar dat ze kan komeetsurfen. Jammer genoeg is het niet waar en moet ze Slippy vragen haar te helpen met het bedrog.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu maken muziek met ruimtegeluiden. Ze maken een lied voor Priya die ziek thuis zit en niet mee kon doen met het dansfeestje.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
De Smurfen willen de zieke Gargamel helpen en gaan samen met Doktersmurf naar hem toe. Het enige probleem is dat Doktersmurf nog nooit mensen heeft behandeld!
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Iedereen moet het portret van generaal Labienus in huis hangen en wie weigert wordt voor de leeuwen gegooid. Om te voorkomen dat dit met Poulérotix gebeurt, probeert Dogmatix het portret te saboteren voordat het bevel wordt uitgevoerd.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina droomt ervan om paard te rijden en Sharko vervult haar wens.
«
»
13:00 Mega Mindy
Als de tweelingbroer van de commissaris nieuwe wetten invoert, mag hij plotseling hoge boetes uitdelen. Alleen opa's nieuwste uitvinding kan de zaak oplossen.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk heeft een uitnodiging ontvangen voor haar allereerste tovenaarsbal. Terwijl Nono niks liever wil dan erbij zijn, ziet Zouk er tegenop om te gaan, vooral om de passen van de ketelsalsa te leren, de dans die ze voor de gasten zal moeten uitvoeren.
«
»
13:40 Presto's magische school
In Wonderland beseffen de kinderen dat Truman verliefd is op Emily. Helaas is de jongen het toppunt van onhandigheid, dus helpen Dylan en Nica Truman met een truc om indruk te maken op Emily. De magie van de liefde.
«
»
13:50 Coop Troep
Nadat ze Cornelius hebben geholpen met het verwijderen van een zaadje dat vastzit tussen zijn tanden, realiseren de troep zich dat Jo vermist is. Omdat hij Flo niet ongerust wil maken, blijft Billy achter om haar af te leiden.
«
»
14:00 Nachtwacht
Een Wensdjinn is ontsnapt en zal onsterfelijk worden als hij de wensen vervult van drie jarigen. De Nachtwacht moet hier een stokje voor steken.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond presenteert grappige dierenclips, waaronder panda's die hun lunch in de verkeerde boom zoeken, een grizzlybeer die er niet in slaagt vis te vangen bij een waterval en een aap die zijn eigen staart aanziet voor avondeten.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat presenteren een selectie dierenclips, waaronder een stokstaartje dat denkt dat hij ballondieren kan maken, eenden die gaan treinspotten en een vis die op insecten gaat vissen.
«
»
14:40 De Smurfen
Potige Smurf spreekt een spreuk uit die hem per ongeluk verandert in een kolossale neus die alles op zijn weg opzuigt.
«
»
14:50 Rox
Team Rox infiltreert in een internaat om de kleindochter van de minister te beschermen. Een ontvoering draait uit op een gijzeling.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya, Kevin en de kakkerlakken op pad gaan. Kevin speelt echter bij alle activiteiten vals met de hulp van Bob. Oggy heeft niets door en Piya raakt steeds meer gefrustreerd. Boos op het onrecht raken de kakkerlakken betrokken.
«
»
15:30 Wannabe's
Said, Mike en Shoana proberen via de radio tickets te winnen voor een uitverkocht concert, maar het is Olly die de tickets per ongeluk binnenrijft. Hij heeft er twee. Er kan dus nog één iemand mee.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu leiden een aangenaam en rustig leven in de beschutting van een boom. Maar op een dag stort een mammoet tegen hun boom aan, waardoor die met een verschrikkelijke herrie omvalt. De twee maken zich hierdoor grote zorgen.
«
»
15:55 Zouk
Bij het verstoppertje spelen vindt Zouk in een kast haar oude wieg van toen ze een baby was. Deze is helemaal van spinnenwebben gemaakt en het kan ook als een harp bespeeld worden.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Violet wordt verscheurd tussen haar twee passies: magie en het bespelen van de harp. Alhoewel Violet vindt dat ze in beide goed is, heeft haar recente focus op magie ervoor gezorgd dat ze veel van haar vaardigheden als harpspeler heeft verloren.
«
»
16:45 Coop Troep
Als Prince belt en klaagt over de kou, installeert Flo een van haar uitvindingen om de boel op te warmen, maar het werkt te goed. De troep zit vast op de boerderij en het is een race om Fred en Frida te redden van een tekort aan water.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De boer heeft het winnende lot. Hij hoeft het slechts tot de volgende dag veilig te houden. Helaas is Bitzer een hopeloze waakhond.
«
»
17:05 Spring
Evert vertelt zijn advocate de waarheid over de brandstichting. Xavier traint voor de eerste maal mee met de American footballploeg van Stan. Christian vertrekt onverwachts terug naar Canada.
«
»
17:30 Spring
Iedereen vindt de affiche met Tien erop fantastisch. Marie-France heeft meteen een nieuwe opdracht voor haar. David heeft ondertussen een nieuwe verdachte in de brandstichtingzaak.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur of actrice. Aan Thomas de uitdaging om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Demeestere.
«
»
18:20 Nachtwacht
Een oude mummie heeft het voorzien op vier mensen uit verschillende leeftijdsgroepen. Aan de Nachtwacht de taak om dit eeuwenoude kwaad terug te sturen naar de onderwereld.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Pedro richt een klaslokaal in als een vipruimte die enkel toegankelijk is voor rijke leerlingen. Maar Pedro breidt de privileges voor de rijken snel uit. Zo mogen enkel zij nog les volgen in de klaslokalen. Soekie leidt het verzet tegen ongelijkheid.
«
»
19:00 De Hoppers
Het is eindelijk vakantie. Daria heeft zich ingeschreven voor het spacekamp, maar wanneer dit wordt geannuleerd, stort Daria's wereld in. Een vakantie zonder studeren is werkelijk een hel.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Volg de mooie en spannende verhalen van zes studenten die een onbreekbare band opbouwen terwijl ze de beproevingen en moeilijkheden van het schoolleven in de Engelse Midlands doorstaan.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Laura merkt dat er een zwangerschapstest is verdwenen. Marvin is bezorgd om Nele en spoort haar aan om naar de dokter te gaan. Tijdens het fietsen komt het tot een nieuwe confrontatie tussen Ruben en Jonas. De groep ziet het met lede ogen aan.
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers