TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Boiling Point
Point North verzorgt voor het eerst een bruiloft en het team gaat een avond stappen om het te vieren. Carly krijgt belangrijk nieuws over de toekomst van het restaurant.
«
»
03:40 Count Magnus
Zweden, 1863. Een land waar niet veel Engelsen naartoe reizen. Een uitzondering is Mr Wraxhall, wiens onschuldige gesnuffel in de archieven van de adellijke familie de la Gardie een duistere wending neemt.
«
»
04:15 Silent Witness
Het team probeert de waarheid achter een sterfgeval te achterhalen en vraagt zich af of de zaak verband houdt met het eerder gevonden lichaam. Ondertussen brengt het onderzoek van DI Torres onverwachte zaken aan het licht.
«
»
05:10 Grantchester
Leonard is ontdaan wanneer een bewoner van het opvanghuis dood wordt aangetroffen. De man had bij Will opgebiecht dat hij zelfmoordgedachten had. De vraag blijft of het zelfmoord of moord was.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Nu Agatha de hoofdverdachte lijkt te zijn voor de moord op Tolly, stellen de amateurspeurneuzen van Carsely alles in het werk om de ware moordenaar te vinden en Agatha's naam te zuiveren.
«
»
06:50 Murdoch Mysteries
Tijdens een gekostumeerd bal wordt Murdoch gedrogeerd en wanneer hij bij kennis komt, ontdekt hij dat hij de hoofdverdachte is in een moordzaak.
«
»
07:40 Father Brown
Als Lady Felicia haar huis dreigt te verliezen, zoekt Father Brown hulp bij een bondgenoot. Lady Felicia zamelt geld in na een afschuwelijke mijnramp en verkoopt een dierbare ketting.
«
»
08:30 Death in Paradise
Op een avond wordt een gevierd concertpianist in zijn studio vermoord. Catherine komt onverwacht in gevaar door haar vriendschap met de familie van het slachtoffer.
«
»
09:25 Midsomer Murders
Hedendaagse `zondaars' worden met oude martelmethoden gestraft. De moorden lijken te worden geïnspireerd door afbeeldingen op een onlangs in de kerkcrypte ontdekt fresco. Barnaby en Nelson onderzoeken de zaak.
«
»
10:10 Midsomer Murders
Hedendaagse `zondaars' worden met oude martelmethoden gestraft. De moorden lijken te worden geïnspireerd door afbeeldingen op een onlangs in de kerkcrypte ontdekt fresco. Barnaby en Nelson onderzoeken de zaak.
«
»
11:00 Miss Scarlet and the Duke
Eliza Scarlet bundelt haar krachten met een Scotland Yard Inspector om de misdaad in het 19e-eeuwse Londen op te lossen.
«
»
11:45 The Famous Five
Wanneer het levenswerk van oom Quentin uit Kirrin Cottage wordt gestolen, nemen de Vijf de nachttrein naar Schotland, waar ze verwikkeld raken in een dodelijk spel van spionage, diefstal en bedrog.
«
»
12:40 Death in Paradise
Het team krijgt na de dood van een koffiemagnaat te maken met een familie vol conflicten om de waarheid te onthullen.
«
»
13:35 Agatha Raisin
Met de komst van een nieuwe, knappe kapelaan worden de zondagsdiensten opeens veel beter bezocht, tot ergernis van Sarah. Maar wanneer Carsely wordt opgeschrikt door een moord, is opeens niet alles meer zo hemels in het dorp.
«
»
14:25 The Madame Blanc Mysteries
Wanneer Jeremy na een avond uit dronken thuiskomt, moet hij van Judith op de boot slapen. Als hij de volgende ochtend met een kater de kajuit uit stommelt, struikelt hij over het lichaam van een dode vrouw.
«
»
15:20 London Kills
Nadat een vrouw in bed belandt met een man die dood blijkt te zijn, stuiten de inspecteurs op een zaak rond overspel, afpersing en verraad. Intussen houdt stagiaire Billie belangrijke informatie achter over de verdwenen handtas van Bradfords vrouw.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Barnaby raakt betrokken bij een moord als er een foto van hem circuleert waarop hij in een innige omhelzing staat verstrengeld met een andere vrouw, kort voordat de ex-man van de vrouw wordt gewurgd.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Barnaby raakt betrokken bij een moord als er een foto van hem circuleert waarop hij in een innige omhelzing staat verstrengeld met een andere vrouw, kort voordat de ex-man van de vrouw wordt gewurgd.
«
»
18:00 Death in Paradise
De eigenares van een kapsalon wordt voor de ogen van haar gezin vermoord, maar niemand zag wat er precies gebeurde.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een blinde actrice is de enige getuige van de moord op haar echtgenoot. Men vraagt zich echter af of ze wel te vertrouwen is.
«
»
20:00 Grantchester
Geordie krijgt bureaudienst omdat Elliot hem tot ontslag wil dwingen; Larry krijgt een moordzaak.
«
»
21:00 The Marlow Murder Club
Wanneer Judith getuige is van een moord, gaat ze samen met domineesvrouw Becks en hondenuitlater Suzie op onderzoek. Na de vondst van belangrijk bewijsmateriaal voert het trio een race tegen de klok om de moordenaar te stoppen.
«
»
21:55 DCI Banks
DCI Banks en DS Annie Cabbot moeten een brandstichting op een woonboot onderzoeken. In de boot wordt het verkoolde lichaam van Leslie Whittaker gevonden.
«
»
22:50 Silent Witness
Terwijl de bewijzen tegen de beschuldigde agent zich opstapelen, ontstaat er onenigheid binnen de lokale rechercheafdeling. Het Lyell-team brengt corruptie en verraad binnen de plaatselijke politie aan het licht, met dodelijke gevolgen.
«
»
23:55 Murdoch Mysteries
Dokter Ogden en de suffragettes moeten klappen incasseren op verkiezingsdag. Murdoch moet een moordzaak zien op te lossen die gevolgen heeft voor de nationale veiligheid.
«
»
00:40 Cheaters
Zack probeert te verwerken wat hij heeft meegemaakt. Josh en Fola bedenken ondertussen regels voor hun verboden relatie. Esther is bezig met haar schoolreünie.
«
»
01:15 Cheaters
Fola zoekt steun bij Josh na een ontmoeting met haar ex. Na de schoolreünie neemt Esther een besluit over haar relatie met Josh. Josh moet koken voor zijn opa's 80e verjaardag.
«
»
01:45 Father Brown
Een opzichtige Amerikaan opent een golfclub vlakbij Kembleford. Er wordt een lichaam ontdekt in het riet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers