TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Wanneer kabouter Plop ziek is, gaan Pip, Pepijn en Pol opzoek naar een nieuwe zanger. Maar al snel komt het tot ruzie want de drie denken van zichzelf de plaats van zanger Plop te kunnen innemen.
«
»
06:10 Moominvalley
Mevrouw Filifjonk verwijt Moominpapa dat hij een slecht voorbeeld is voor Moomintrol. Moominapa besluit een eigen zaak te beginnen. Hij is hele dagen op kantoor en zijn gezin begint hem te missen. Moominmama gaat als een bezetene jam maken.
«
»
06:30 De Wereld Van K3
Vandaag geven Karen, Kristel en Josje handige tips om beter in slaap te kunnen vallen.
«
»
06:45 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly test haar uitvindingen met haar vrienden, maar de experimenten lopen steeds verkeerd af.
«
»
07:00 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly, Kara en Marx moeten voor de cactussen van Hubert en Leontien zorgen, maar dat is saai.
«
»
07:10 Hallo K3
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat mis als ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal. Karen en Kristel voelen zich schuldig en nemen Marcel in hun flat om hem te verzorgen.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een juwelierszaak wordt het slachtoffer van een gewapende overval. Koen en Tineke ondervinden dat de dader geen doetje is. De laatste tijd verdwijnen wcrollen uit de toiletten van openbare gebouwen.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:20 Draken: Reddingsrijders
Burple schrikt van de legende van een geest genaamd de Phantom Fang. Zijn vrienden geloven hem niet.
«
»
08:40 Maya de Bij
Willy ontvlucht de korf omdat hij daar te hard moet werken. Maya en hij vinden Slink de slak. Hij zit vast aan de grond door te weinig slijm. Slink moet water krijgen om slijm aan te kunnen maken.
«
»
08:50 De Wereld Van K3
Vandaag geven Karen, Kristel en Josje handige tips om beter in slaap te kunnen vallen.
«
»
09:05 Trolls: The Beat Goes On!
Als Guy het zat is om de gangmaker van elk feest te zijn, besluit hij een leerling op te leiden die zijn plaats kan innemen. Smidge spreekt per ongeluk af om met Milton én Guy naar het Haarbal te gaan.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie sluit de week van Kim Gevaert af met een echte klassieker: chocolademousse, 'the real stuff'.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Familie
Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira.
«
»
12:20 Milo
Liam richt zich volledig op zijn zangcarrière na zijn ontslag als docent op Kosmos. Milo wordt gedwongen om met Liam te praten over het geven van privélessen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Amélie hoort van Brigitte dat Jonas meer verantwoordelijkheden heeft gekregen. Mieke probeert Rudi en Zjef gerust te stellen. Guido stelt Mieke en Niko voor om Jan uit te nodigen voor een etentje.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Erics auto explodeert, waarbij Tessa en Simon omkomen. Eric bekent aan Jan, terwijl Leo Koning bezig is om Stefan Volkel te ontmaskeren. Victor en Liza zijn bezorgd om hun pasgeboren dochter.
«
»
15:30 White Collar
Mozzie koopt een opslagruimte die hem, Neal en Peter op een gevaarlijke zoektocht brengen. Ze gaan op zoek naar een moderne versie van een spionnenring.
«
»
16:35 Blind getrouwd
De eerste twee koppels hebben hun jawoord gegeven en vieren samen met hun vrienden en familie de liefde. Na een romantische huwelijksnacht in een B&B vertrekken ze op hun huwelijksreis.
«
»
18:25 Milo
Maud confronteert Hilde over Liams privélessen. Milo en Jesse zoeken een oplossing voor de weinige tijd die Milo heeft door de opeenvolgende optredens. Liam is boos op Robyn nadat hij ontdekt dat ze de inspectie heeft ingelicht over de privélessen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Zjef lijkt alleen nog maar oog te hebben voor Karl. Rudi probeert zich niet jaloers te laten maken. Vanessa en Mathias plannen een gezellige avond samen.
«
»
20:40 Kotmadam Sarafian
De studenten genieten volop van het studentenleven en feesten erop los. Niet iedereen slaagt erin dit te combineren met studeren en dat begint effect te hebben op hun schoolresultaten.
«
»
21:50 Alloo bij de Verkeerspolitie
Een auto wordt vastgezet met een wielklem en de bestuurder moet een boete van 1.600 euro betalen. In het centrum van Gent negeert een andere bestuurder tot twee keer toe het C1-verkeersbord door een straat in de verboden richting in te rijden.
«
»
23:00 Chicago Med
Een vrouw die Archer van vroeger kent, staat zijn transplantatie in de weg. Marcel komt in conflict met een overijverige stagiair. Charles probeert zijn relatie met Ripley te herstellen.
«
»
00:00 Erfgenaam Gezocht
In de zaak van René Van Haver loopt Axel van het ene doodlopende eind naar het andere. Axel gaat ook verder met de zaak van Roger Goethals en start de zaak van Lucienne Courtin op.
«
»
01:10 White Collar
Mozzie koopt een opslagruimte die hem, Neal en Peter op een gevaarlijke zoektocht brengen. Ze gaan op zoek naar een moderne versie van een spionnenring.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers