TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 The Walking Dead
De sfeer wordt grimmiger in Alexandria, met dank aan een paar tegenslagen. Voor veel burgers zou dit weleens de druppel kunnen zijn.
«
»
03:20 The Walking Dead
Daryl, Abraham en Sasha ondervinden veel hinder en staan tegenover een nieuwe dreiging, terwijl ze terug proberen te keren naar Alexandria.
«
»
04:05 Nancy Drew
Programma(herh.). De jonge Nancy Drew maakt plannen om na de middelbare school haar geboortestad te verlaten en naar de universiteit te gaan, maar raakt verwikkeld in een bovennatuurlijk moordmysterie.
«
»
04:45 Nancy Drew
Ryan is maar net op tijd om Nancy te helpen. Nick wordt verrast door de verklaring van George. Bess maakt zich zorgen na een gesprek met Ace.
«
»
05:30 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Huntington Beach in Californië, op steenworp afstand van het magazijn van Darrell. Ivy en Rene werken samen in een poging om de grote plannen van Darrell en Brandon te stoppen. Jarrod en Brandi gaan op een date.
«
»
05:51 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:54 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
In Detroit onderzoeken Mike en Frank een verzameling militaire voorwerpen, waar ze een geschilderde helm uit de Eerste Wereldoorlog ontdekken met een fascinerend achtergrondverhaal.
«
»
06:45 Storage Wars
Rene zet alles op alles om de concurrentie te overtreffen, terwijl Ivy een waardevolle les leert die zijn werkwijze voorgoed zal veranderen. Darrell probeert een nieuwe aanpak, waardoor hij meer geld uitgeeft dan ooit tevoren.
«
»
07:05 Zombie House Flipping
Een potentieel lucratieve samenwerking met Duke's vriend Mark verandert in een nachtmerrie. Terwijl het team een huis aan het water opknapt, komt de koppige Mark met wijzigingen op het laatste moment die de winst van het team op het spel zetten.
«
»
08:05 Shark Tank
Een moeder zorgt ervoor dat de Kerstman alle brieven beantwoordt die hij krijgt. Een 83-jarige triatleet en zijn jonge zakenpartner hebben een functionelere winterhandschoen ontwikkeld.
«
»
09:00 Shark Tank
Een ondernemend koppel presenteert een product dat katten traint in lichaam en geest. Een nieuwe poppenlijn is ontworpen met het doel om het zelfvertrouwen van kinderen een boost te geven.
«
»
10:00 Shipping Wars
Jennifer heeft een nieuwe taak: ze moet een gepantserd gevechtsvoertuig afleveren bij een handelaar. Dit monsterlijke voertuig veroorzaakt echter meer problemen dan verwacht. Ondertussen levert Marc een motor af die de "Wall of Death" wordt genoemd.
«
»
10:25 Shipping Wars
Jenns zending dure gongs mist bijna de koper. Jarrett neemt een bijbaantje op de Las Vegas Strip.
«
»
10:55 Below Deck
Kapitein Kerry neemt de leiding over M/Y St. David, terwijl enkele oude bekende gezichten met nieuwe rollen worstelen. Het conflict aan de buitenkant dreigt groot te worden, maar de hitte in de kombuis blijkt angstaanjagend.
«
»
12:00 Zombie House Flipping
Het team renoveert een goedkoop huis dat is beschadigd door een orkaan. Het kan met een korte opknapbeurt een aardige winst opleveren, maar dan blijkt dat de schade groter is dan gedacht. Bovendien is het de thuisbasis van een aantal wilde reptielen.
«
»
12:55 Storage Wars
Rene en Casey tonen hun zelfvertrouwen door bij de veiling in Rancho Cucamonga aan te komen met een karavaan aan vrachtwagens. Darrell hoopt zijn concurrenten af te leiden met donuts. Jarrod en Brandi plannen een jubileumfeest voor hun winkel.
«
»
13:25 Storage Wars
De kopers nemen het tegen elkaar op in Fontana, Californië. De bijgelovige René gebruikt dezelfde rituelen als de vorige keer, in de hoop op nieuw succes. Ivy besluit het op zijn gevoel te gooien. Jarrod en Brandi weten de concurrentie af te troeven.
«
»
13:50 American Pickers
In Ohio stuiten de mannen op een gigantische collectie. Er is een boerderij vol spullen, een goed gevulde schuur en een zeldzame Rolls Royce rat rod.
«
»
14:50 American Pickers
Oude mummies, auto's uit het ruimtetijdperk en rommel die een eerbetoon is aan voormalige geliefden: deze verzamelaars hebben de gekste collecties die Mike en Frank ooit hebben meegemaakt.
«
»
15:45 Shark Tank
Een alleenstaande moeder uit Texas presenteert een milieuvriendelijke manier om vet te verwijderen. Een 21-jarige uit Oekraïne verbijstert de Sharks met zijn blokkenspeelgoed en kennis van de speelgoedindustrie.
«
»
16:45 Shark Tank
Een bodybuilder uit Nevada demonstreert een koeler voor meerdere drankjes. Twee surfers hebben een draagbare douche. Een ondernemer zoekt een investeerder voor zijn opvouwbare karretje.
«
»
17:45 Below Deck
Kapitein Kerry neemt de leiding over M/Y St. David, terwijl enkele oude bekende gezichten met nieuwe rollen worstelen. Het conflict aan de buitenkant dreigt groot te worden, maar de hitte in de kombuis blijkt angstaanjagend.
«
»
18:50 Below Deck
Fraser krijgt te maken met de escalerende spanning tussen twee van zijn stoofschotels, die zijn seizoen dreigt te verpesten. Jared maakt een grote fout, waardoor Ben en Fraser het gevoel krijgen dat ze niet op de nieuwe bootsman kunnen vertrouwen.
«
»
19:45 Station 19
Ben wordt eindelijk geconfronteerd met de gezondheidsproblemen die hij heeft uitgesteld. Jack en Inara helpen hun buurvrouw uit een smerige situatie en Carina en Maya herevalueren hun relatie.
«
»
20:35 Law & Order: Special Victims Unit
Wanneer het enige bewijs voor een misdaad een biecht in de kerk is, moet Carisi een andere manier vinden om te bewijzen dat zijn verdachte schuldig is. Benson ontmoet een oude vriend die zijn fouten uit het verleden wil goedmaken.
«
»
21:35 Law & Order: Special Victims Unit
De SVU biedt hulp en bescherming aan een slachtoffer van huiselijk geweld. Wanneer ze echter als beklaagde voor de rechtbank moet verschijnen, verrast Rollins Carisi met een tegenstander tijdens het proces.
«
»
22:35 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew gaan naar de begraafplaats na een mysterieus telefoontje.
«
»
23:30 Nancy Drew
De missie van Nancy en de Drew Crew om Horseshoe Bay te verlossen van het verleden bereikt een hoogtepunt als Nancy een schokkende ontdekking doet die haar relatie met Ace op het spel zet.
«
»
00:25 Resident Alien
Harry vergezelt de Hawthrones naar Yellowstone om erachter te komen wat de Greys van plan zijn.
«
»
01:20 Resident Alien
Harry probeert vriendschap te sluiten met Heather, oftewel 'de Avian alien'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers