TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Turbulente, opwindende, grappige en romantische verhalen die verband houden met vriendschap, liefde en relaties tussen de gasten en het personeel van Hotel Fürstenhof, een luxueus Beiers hotel.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Holmes & Watson
Detective Sherlock Holmes en Dr. John Watson bundelen hun krachten om een moord in Buckingham Palace te onderzoeken. Ze komen er al snel achter dat ze maar vier dagen hebben om de zaak op te lossen, anders wordt de koningin het volgende slachtoffer.
«
»
16:35 The Simpsons
Wanneer Denis Leary in een boze bui zijn gsm weggooit, grist Bart deze snel weg en amuseert hij zich met het opbellen van mensen en zich voor te doen als Denis. Wanneer Marge hierachter komt, contacteert ze Denis.
«
»
16:55 Crossing Jordan
Jordan en Haley zetten hun klopjacht op de seriemoordenaar voort en vormen een meer persoonlijke band met elkaar. Ondertussen past Garrett zich aan zijn nieuwe functie aan.
«
»
17:45 Superstore
Amy en Jonah moeten leren omgaan met de gevolgen van hun recente daden. Glenn en Dina hopen dat de CEO van Cloud 9 op bezoek komt en vragen Garrett om hulp om dit voor elkaar te krijgen.
«
»
18:15 The Goldbergs
Murray's rivaal Formica doet hem een aanbod dat hij niet kan weigeren. Adam biedt Cinoma de originele musical van Erica en hem aan als William Penn de rechten op een andere musical niet kan krijgen.
«
»
18:45 The Simpsons
Als komieken Cheech en Chong Springfield bezoeken, maakt Homer zoveel indruk op Cheech dat hij hem vraagt om Chong te vervangen. Schoolhoofd Skinner vormt een nieuw duo met Chong. Marge probeert ondertussen een dwangmatige verzamelaar te helpen.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer wordt overgehaald door Marge om zich in te schrijven voor een vadercursus, nadat hij Bart in het openbaar vernedert. Bart wordt een pestkop op school, en krijgt het zwaar als een therapeut Homer tot een zorgzame vader omvormt.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo en Deacon bevinden zich in het gerechtsgebouw wanneer vier ontsnapte gevangenen de controle over het gebouw overnemen. Het duo probeert vervolgens de levens van onschuldige burgers te redden, terwijl ze zelf onder de radar proberen te blijven.
«
»
20:35 The Good Doctor
Andrews behandelt een patiënt die buitengewoon gelovig en optimistisch is. Vanwege zijn eigen ervaring met religie is Wolke hier nogal sceptisch over.
«
»
21:25 The Good Doctor
Tijdens een operatie loopt de spanning hoog op en daardoor komt de verstandhouding tussen Glassman en Shaun zwaar onder druk te staan. Reznick heeft het moeilijk tijdens haar ouderschapsverlof. Park kan haar misschien helpen.
«
»
22:15 The Good Doctor
Shaun en Lea staan op het punt ouders te worden. Iedereen uit het ziekenhuis wacht hen op bij de verloskamer, op één persoon na. Maar dan gebeurt er een ongeluk en wordt met spoed iedereen weggeroepen, ook Shaun.
«
»
23:05 Condor
Nieuws over het bloedbad op IEP verspreidt zich. Bob zoekt een bondgenoot nadat hij heeft geleerd dat hij zichzelf moet verwijderen van de operatie om Joe te vinden.
«
»
00:00 S.W.A.T.
Hondo en Deacon bevinden zich in het gerechtsgebouw wanneer vier ontsnapte gevangenen de controle over het gebouw overnemen. Het duo probeert vervolgens de levens van onschuldige burgers te redden, terwijl ze zelf onder de radar proberen te blijven.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers