TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Hell's Kitchen
De chef-koks werken samen voor een opdracht waarbij ze de smaken van twee landen combineren en indruk proberen te maken op gastjurylid Roy Yamaguchi, eigenaar en chef van restaurant Roy's.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Blind getrouwd USA
De vier koppels genieten van hun laatste dagen op het Caribische eiland Antigua. Ze leren elkaar volop beter kennen, maar dat blijkt niet voor iedereen een zegen te zijn.
«
»
14:30 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
15:20 Neighbours
Pierce staat voor een dilemma: zijn aandelen verkopen aan Paul of de waarheid opbiechten aan Chloe. Jane gaat in op het voorstel van Nicolette. Harlow staat onder druk door de aankomende examens.
«
»
15:50 Sturm der Liebe
Lars overtuigt Erik ervan dat Cornelius zich in een nabijgelegen hut verschuilt. Erik wil in eerste instantie de politie bellen, maar Ariane overtuigt hem om eerst zelf een kijkje te gaan nemen.
«
»
16:45 Achter gesloten deuren
De vader van Naomi is onlangs overleden en heeft een groot geheim met zich mee het graf ingenomen. Moeder Myrhte twijfelt of ze dit aan Naomi moet vertellen. Barend was namelijk niet Naomi's vader.
«
»
17:35 Hell's Kitchen
Gordon Ramsay maakt de drie uitdagingen bekend die zullen bepalen wie een zwart jasje wint. Voor het eerst in de wedstrijd is er geen beloning, geen straf en geen diner.
«
»
18:25 De Pfaffs
Jean-Marie en Carmen zijn samen met hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen aangekomen in het feeërieke Lapland.
«
»
19:05 Home and Away
Kieran werkt hard aan zijn herstel en is blij met de steun van Jasmine. Hij is opgelucht wanneer Roo hem vertelt dat Martha akkoord gaat met een gesprek. Marilyn neemt het op voor Chloe.
«
»
19:40 De alarmcentrale: Pech onder de zon
Jochem reist mee met een medewerker van de ANWB en spreekt met de pechvogels.
«
»
20:35 De Meilandjes zonder Centen
De familie maakt kennis met hun nieuwe buren en nodigt hen uit voor een welkomstborrel. Daarnaast gaan Martien en Erica op bezoek bij een gezin dat al jaren rond moet komen van een bijstandsuitkering.
«
»
21:30 Achter de sterren
Botanic Sanctuary Antwerp gaat vandaag open. En het hotel is meteen helemaal volgeboekt. In de kapel wordt het eerste huwelijksfeest gevierd maar hét culinaire event is Flanders Finest.
«
»
22:25 World's Most Expensive Cruise
We werpen een blik op het reilen en zeilen aan boord van het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer.
«
»
23:25 De alarmcentrale: Pech onder de zon
Jochem reist mee met een medewerker van de ANWB en spreekt met de pechvogels.
«
»
00:15 Ambulance
Het is winter en op de ambulancedienst heerst een ongeziene drukte. Operator Joe ontvangt een oproep van een man die ermee dreigt om een handgranaat te gebruiken.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers