TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Florian maakt Cornelius duidelijk dat hij niet met Maja moet sollen. Hij vraagt zijn dochter om vergiffenis. De vrouwenavond van Rosalie is geen succes, er komt bijna niemand opdagen.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Love, Romance, & Chocolate
De New Yorkse accountant Emma Colvin is er kapot van wanneer haar vriend haar verlaat, vlak voor ze samen voor Valentijnsdag naar België zouden afreizen. Ze besluit de reis alleen te maken.
«
»
16:15 Modern Family
Jay en Gloria nodigen de echtgenoot van Dede uit om bij hen te logeren.
«
»
16:40 White Collar
Neal probeert zijn vrijheid voor eens en voor altijd veilig te stellen door een deal te sluiten met de FBI. Hiervoor moet hij hen wel de leider van een internationale misdaadorganisatie doorsluizen.
«
»
17:30 Modern Family
Haley en Dylan verhuizen naar hun nieuwe flat, maar Claire en Phil vrezen dat ze het niet alleen gaan kunnen redden met de baby. Pameron wordt vrijgelaten uit de gevangenis.
«
»
17:55 Modern Family
Voor ze opa en oma worden, willen Phil en Claire nog een fietstocht door Italië ondernemen. Cameron en Mitchell vinden een blootblad in de kamer van Lily.
«
»
18:25 Parks & Recreation
Tom nodigt iedereen uit in de Snakehole om een nieuw drankje uit te proberen. Leslie en Ann krijgen ze ruzie over hun datinggewoontes.
«
»
18:55 The Simpsons
Bart wordt op straat aangereden door Mr. Burns. Die voelt zich schuldig en biedt Bart 100 dollar schadevergoeding aan.
«
»
19:20 The Simpsons
Na het eten van een slecht bereide sushi meent Homer dat hij nog maar één dag te leven heeft. Daarom wil hij snel nog zijn leven beteren. Hij belandt echter in de gevangenis.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Na een valse noodoproep moet het team enkele bomaanslagen proberen te verijdelen. Streets band met zijn moeder brengt zijn carrière in gevaar.
«
»
20:40 Déjà Vu
Bij een ontploffing op een veerboot vallen meer dan vijfhonderd slachtoffers. Inspecteur Doug Carlin wordt op het onderzoek gezet en hij ervaart een zeker déjà-vugevoel tijdens zijn speurtocht.
«
»
23:00 The Intruder
Het jonge echtpaar Annie en Scott koopt een prachtig landgoed in Napa Valley. Wat ze echter niet weten is dat Charlie Peck, de vorige eigenaar, niet van plan is om zijn huis zomaar af te geven.
«
»
00:50 S.W.A.T.
Na een valse noodoproep moet het team enkele bomaanslagen proberen te verijdelen. Streets band met zijn moeder brengt zijn carrière in gevaar.
«
»
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers