
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag Italiaans met chef Peppe Giacomazza. Op het menu van het Italiaanse keukentalent staat tonijn op Siciliaanse wijze.
«
»
06:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de leading lady van de Limburgse gastronomie: Breysem Anne-Sophie.
«
»
06:30 | De gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
07:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
07:40 | DIY (do it yourself) |
Dominique Persoone maakt rijstpap, Dagnny Ros knäckebrod, Bart Desmit tovert pickles op tafel en Roger van Damme maakt aardbeienconfituur.
«
»
08:00 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
08:45 | De dagschotel |
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
09:05 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
09:45 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
10:20 | Peppe's Sicilië |
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes.
«
»
10:45 | De zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
11:15 | Het weekmenu |
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
12:00 | De dagschotel |
Johan Segers - Gebakken mosseltjes.
«
»
12:15 | De hofleverancier |
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
12:40 | Roger van Damme: Bakken |
Roger van Damme staat vandaag opnieuw in zijn bakkersmolen in Essen. Hij maakt deze keer een deeg waarvan je beter niet eet, maar dat wel ongelooflijk leuk is om te bakken: het zoutdeeg.
«
»
13:00 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
13:20 | Karola's Kitchen |
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
13:45 | Bal National |
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
14:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:30 | Soep! |
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
15:50 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
16:35 | Toasted! |
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
17:00 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
17:30 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
17:45 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
18:20 | Nuances |
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
18:55 | Het weekmenu |
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
19:55 | Peppe's Pizza |
Liefhebbers van ansjovis komen vandaag aan hun trekken in Peppe's Pizza. Onze Limburgse pizzabakker Peppe maakt een pizza romana.
«
»
20:10 | Bal National |
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst roert vandaag in de potten met chef Johan Segers. De chef bakt paling en maakt er een lekkere puree van spinazie en kruiden bij.
«
»
21:15 | Tot op de graat |
Vandaag heeft Johan Segers te maken met een monster uit de Noordzee: de zeeduivel. Deze gigantische vis is dan wel niet moeders mooiste, maar hij is wel één van de lekkerste vissoorten uit onze zee.
«
»
21:40 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
22:15 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
23:00 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
23:15 | Op hete kolen |
Chef Michaël is in zijn nopjes vandaag, want zijn nicht Claire komt op bezoek en brengt vijf vriendinnen mee. Een barbecue met alleen maar madammen, dat belooft een feestje te worden!
«
»
23:45 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
00:05 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
00:25 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
00:45 | Tot op de graat |
Het is niet de eerste keer dat Johan Segers kookt met een minder populaire vissoort en ook deze keer hebben de Nieuwpoortse vissers een relatief onbekend visje voor hem meegebracht: de steenbolk.
«
»
01:05 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst roert vandaag in de potten met chef Johan Segers. De chef bakt paling en maakt er een lekkere puree van spinazie en kruiden bij.
«
»
01:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een echte gastronomische expert: Meewis Bert!
«
»
02:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:35 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst roert vandaag in de potten met chef Johan Segers. De chef bakt paling en maakt er een lekkere puree van spinazie en kruiden bij.
«
»
03:05 | Tot op de graat |
Vandaag heeft Johan Segers te maken met een monster uit de Noordzee: de zeeduivel. Deze gigantische vis is dan wel niet moeders mooiste, maar hij is wel één van de lekkerste vissoorten uit onze zee.
«
»
03:25 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
03:45 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
04:20 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
04:35 | Op hete kolen |
Chef Michaël is in zijn nopjes vandaag, want zijn nicht Claire komt op bezoek en brengt vijf vriendinnen mee. Een barbecue met alleen maar madammen, dat belooft een feestje te worden!
«
»
04:55 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
05:10 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
05:25 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
05:45 | Tot op de graat |
Het is niet de eerste keer dat Johan Segers kookt met een minder populaire vissoort en ook deze keer hebben de Nieuwpoortse vissers een relatief onbekend visje voor hem meegebracht: de steenbolk.
«
»