TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Moominvalley
De Moomins komen aan op een klein, verlaten eiland met een oude vervallen vuurtoren. Moominpapa gaat voortvarend aan de slag om vanalles te bouwen.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop bakt oliebollen voor zijn vrienden. Klus vindt van zichzelf dat hij de beste oliebollenbakker van het dorp is en hij neemt een kijkje in de keuken.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:35 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:00 Hallo K3
Bas zoekt onderdak omdat zijn flat wordt geschilderd. Stiekem laat Josje Bas in haar appartement logeren. Maar de poppen gaan aan het dansen als Karen en Kristel dit ontdekken.
«
»
07:25 Beesties
Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur.
«
»
07:40 Beesties
Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:35 Tarzan en Jane
Terwijl Tarzan en Jane het meesterbrein zoeken in Marokko, ontdekken ze dat er bulldozers van Greystoke zijn gestolen, die nu op weg zijn naar het jungledorp van Tarzan.
«
»
08:55 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:15 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: tagliatelle met crème van knolselder, rosbief en crunch van boekweit & gegratineerde oesters.
«
»
09:55 Tommy Teleshopping
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een jongeman vindt een kogel in zijn brood. Eric en Brigitte trekken op onderzoek uit. Een kinderfiets wordt gevonden aan een vijver, maar van een kind is geen enkel spoor.
«
»
12:25 Lisa
Jonas begrijpt niks van de keuze van Lisa. Lars heeft een vraag voor Olivia. Arthur is bijzonder nerveus voor de komst van de jongeren. Aan de toog bij Remco barst Pilar plots in tranen uit.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Benny besluit naar Amsterdam te trekken voor de verjaardag van Liesbeth. Zjef is ervan overtuigd dat Niko de inbraak van Erik volledig gehallucineerd heeft. Jan en Viv worden verrast.
«
»
14:10 David
Pieter is bang om Sofie te verliezen aan David en hij stelt voor om op reis te gaan. Sofie ziet dit echter niet zitten. Heeft het feit dat Delphine bij David heeft geslapen hier iets mee te maken?
«
»
14:40 David
Pieter heeft een citytrip naar Rome geboekt. Sofie heeft het moeilijk om enthousiast te zijn, zeker nu David en Delphine zich samen amuseren. Ludo nodigt Andrea uit voor een glas in de Barresto.
«
»
15:05 Night Shift
TC en Drew haasten zich naar een gebouw dat tijdens een rodeo is ingestort. Scott is bij een ernstig auto-ongeluk betrokken, waarbij hij een tiener heeft aangereden.
«
»
16:10 Cougar Town
Jules heeft moeite met het opstellen van haar huwelijksgeloften. Andy leert pizzadeeg de lucht in te gooien.
«
»
16:30 Cougar Town
Jules wil haar vrijgezellenfeest in een thema vieren en de conciërge van het hotel wil er alles aan doen om het huwelijk van Jules en Grayson zo goed mogelijk volgens plan te laten verlopen.
«
»
16:50 Aspe
Zaakvoerder Renaat Filips komt op gruwelijke wijze om het leven in zijn eigen sauna. De eerste verdachte is de minnaar van Filips vrouw. Dan valt er een tweede dode.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vechtpartij in het jeugdhuis slaat om in een gijzeling. Eric en Brigitte gaan op zoek naar de daders en het slachtoffer en beseffen al snel dat niets is wat het lijkt.
«
»
18:25 Lisa
Gert heeft nog een belangrijke vraag voor Lisa. In het huis van zijn overleden moeder doet Jonas een zeer bijzondere ontdekking. Pilar heeft het heel moeilijk.-
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Guido beslist om het heft in eigen handen te nemen, maar Niko probeert hem tegen te houden. Quinten heeft een zwakke plek gevonden in Mira's netwerk.
«
»
20:35 Huis Gemaakt
De spanning stijgt bij de overgebleven koppels. Welk huis zal het meest in de smaak vallen bij de jury en de kijkers die langskwamen om hun oordeel te vellen.
«
»
21:50 Holland - België
Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.
«
»
23:15 Telefacts
De Britse Queen Elizabeth viert morgen haar platina jubileum. Ze zit 70 jaar op de troon.
«
»
00:05 Night Shift
TC en Drew haasten zich naar een gebouw dat tijdens een rodeo is ingestort. Scott is bij een ernstig auto-ongeluk betrokken, waarbij hij een tiener heeft aangereden.
«
»
01:00 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
01:35 Tommy Teleshopping
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers