TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle keren terug naar Griekenland. Ze ontdekken dat er jonge vrouwen verdwijnen in de buurt van het bos. Xena vreest dat Bacchus aan het werk is.
«
»
14:20 Xena, The Warrior Princess
Callisto kan ontsnappen uit de gevangenis. Ze bevrijdt ook een aantal van haar medegevangenen zodat ze een nieuw leger kan vormen.
«
»
15:20 Magnum
Magnum wordt in het verleden teruggeslingerd. Eerst droomt hij van zijn vrouw Michelle, die bij een bomaanslag om het leven is gekomen, maar nadien denkt hij haar ook daadwerkelijk te zien.
«
»
16:20 Xena, The Warrior Princess
Koning Lias denkt dat hij stervende is. Hij vraagt aan Xena hem te helpen om zijn dochter, prinses Diana, vredig de troon te laten bestijgen.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Wanneer het SG-1-team gevangengenomen wordt op een missie, begint generaal O'Neill te twijfelen aan zijn capaciteiten als bevelhebber van het Stargatehoofdkwartier.
«
»
18:05 Zware Jongens - Ice Road Truckers
VP Express en Polar voeren een nek-aan-nekrace om het seizoen als beste te eindigen.
«
»
19:00 Top Gear
Jeremy, Richard en James buigen zich over de netelige vraag welk automerk in de loop der tijden het meeste topwagens heeft geproduceerd. Radio-dj Chris Evans is de Star in a Reasonably Priced Car.
«
»
20:05 En toen kwam ons ma binnen
Wat gebeurt er als je een cavia loslaat in de tuin van de buren, als je met de Ferrari van je schoonvader op stap gaat of wanneer je je oma alleen in het ziekenhuis bezoekt.
«
»
20:35 Out of Sight
Bankovervaller Jack Foley ontsnapt uit de gevangenis en kidnapt de vrouwelijke sheriff Karen Sisco. De twee voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken.
«
»
22:45 Trippers
Geraldine Kemper is in de banlieues van Parijs. Ze ontmoet er jongeren die ook wel 'de vergeten generatie' worden genoemd. Tim Hofman is in Kenia waar hij kennismaakt met Martin, een beachboy.
«
»
23:50 Zware Jongens - Ice Road Truckers
VP Express en Polar voeren een nek-aan-nekrace om het seizoen als beste te eindigen.
«
»
00:40 Stargate SG-1
Wanneer het SG-1-team gevangengenomen wordt op een missie, begint generaal O'Neill te twijfelen aan zijn capaciteiten als bevelhebber van het Stargatehoofdkwartier.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kim Clijsters: Come Back Home' (Eén)

Ooit was Kim Clijsters de beste tennisster van de planeet, onze Belgische trots. Ze won vier grandslamtitels, drie WTA-Finals en de harten van de hele tenniswereld. In 2019, zeven jaar na haar laatste officiŽle wedstrijd, begint Kim in alle stilte te werken aan een plan waar niemand nog rekening mee houdt: een comeback op het hoogste niveau. Stap per stap brengt ze haar team op de hoogte en begint ze stilaan haar oude topsportleven terug op te pikken. Al is er een groot verschil met zeven jaar geleden: de weg naar het veld combineert ze met haar gezin en drie kinderen. Want diep vanbinnen blijft Kim bovenal een toegewijde mama. En dat maakt de spreidstand alleen maar lastiger en de frustratie tijdens de trainingen alleen maar groter.

'Kim Clijsters: Come Back Home', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers