TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Curvy Supermodel
De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De volgende dag hebben de meiden een shoot met Nigel.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Seven Year Switch
Reality-show.
«
»
12:10 Curvy Supermodel
Terwijl de modellen afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. Ook krijgen de modellen te horen wat voor shoot ze gaan doen.
«
»
13:05 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Liz is door het dolle heen als Katerina alsnog opdaagt op haar huwelijk. Chris en Grant genieten van hun trouwdag en -feest, ondanks de afwezigheid van de ouders van Chris.
«
»
14:05 Hotter Than My Daughter NL
Reality-show.
«
»
14:55 Help, Mijn Man Is een Klusser
Femke heeft John ingeschakeld voor hulp, maar haar man is erachter gekomen en geeft Femke de keus: de aanmelding intrekken of haar koffers pakken.
«
»
15:55 Ik vertrek
Joost en zijn vrouw Anita dromen van een leven in de Portugese Algarve. In het plaatsje Moncarapacho willen ze een B&B beginnen. Het pand dat ze kochten, blijkt echter zwaar verwaarloosd.
«
»
16:55 Boer zkt vrouw Australië
De dames brengen hun laatste dag op de boerderij door alvorens naar huis terug te keren. De boeren wacht vervolgens de moeilijke taak om te beslissen met wie ze de toekomst tegemoet willen gaan.
«
»
18:25 Supernanny US
Jeff Lawrence en Crystal Tobeck vormen samen met hun vijf kinderen een nieuw samengesteld gezin. Sinds een paar maanden lijken Jeff en Crystal geen vat meer te hebben op de vier oudste kinderen.
«
»
19:25 Love Bites
Singles Mads, Amy en Jess proberen indruk te maken op James. Welke dame weet hem te overtuigen met haar kookkunsten?
«
»
20:25 Hitch
Relatieadviseur Alex Hitchens, alias Hitch, begeleidt mannen in hun zoektocht naar de ware liefde. Wanneer hij de onhandige Albert helpt bij het daten, maakt hij kennis met roddeljournaliste Sara.
«
»
22:45 Tower Heist
Een overwerkte manager van een luxeappartementencomplex heeft samen met zijn personeel zijn fortuin verloren aan het piramidespel van een Wall Street-crimineel.
«
»
00:50 Dr. Christian Will See You Now
In zijn gloednieuwe kliniek biedt dr. Christian met zijn team van medische professionals een unieke service, die helemaal is toegesneden op de behoeften van zijn patiënten.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers