TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
06:30 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
06:55 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
07:20 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
07:40 Vlaanderen Kookt
Ronny Suy, een kapper uit Sint-Niklaas, maakt gebakken kalfszwezeriken en gerookte kalfstong.
«
»
08:00 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
08:20 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
08:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
09:25 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
09:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst roert vandaag in de potten met Alain Indria. Op het menu staat een spaghetti Bolognese, maar dan in een vegetarische versie. Alain gebruikt de vleesvervanger seitan in plaats van gehakt.
«
»
10:30 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
11:05 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
11:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
12:30 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
12:55 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
13:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
14:12 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
14:50 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
15:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
15:50 De zomertafel
Steffi Vertriest en Roger van Damme maken zomerse gerechten.
«
»
16:25 De dagschotel
Jan Tournier - Slaatje met avocadopuree.
«
»
16:40 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt er vandaag een soepje van, samen met Dagny Ros Asmundsdottir. En dat mag je letterlijk nemen. Het duo bereidt een kruidige pastinaaksoep, ideaal om je aan te warmen op koude dagen.
«
»
18:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
19:00 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
19:30 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
20:00 De dagschotel
Dagny Ros bewijst dat zoete aardappel en pastinaak ook dienst kunnen doen als frietjes.
«
»
20:15 Piet Patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst rock-'n-rolt vandaag in de keuken met Dominique Persoone. De chef is in een zoete bui en bakt amandelsigaren.
«
»
21:15 De sterrenkaart
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
22:05 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
22:40 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Stéphane Buyens. Een halfuur is genoeg om een fantastisch lekkere pepersteak met peer op tafel te toveren.
«
»
23:30 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
00:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
00:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart! Hij geeft "buzze" en maakt mooi binnen de tijd een gepaneerde grietbot klaar met een frisse mosterdvinaigrette en salade.
«
»
01:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een uitmuntend smaakprofiel: van der Eerde Michiel! Hij maakt zijn signature dish en dat is een steak tartaar. Wat hem bijzonder maakt, is de baconmayonaise.
«
»
01:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuïge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
02:15 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
02:45 Ware delicatessen
Doorgaans zijn er mensen die echt zot zijn van oesters, en andere mensen die er echt niet van houden. In deze aflevering probeert Chef Bart Desmidt alvast zieltjes te winnen voor de zilte oesters.
«
»
03:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst rock-'n-rolt vandaag in de keuken met Dominique Persoone. De chef is in een zoete bui en bakt amandelsigaren.
«
»
03:50 De sterrenkaart
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
04:15 Peppe's Sicilië
Peppe's tafelgast vandaag is Gerlando. Hij is de beste vriend van zijn vader, een geweldige kok en vooral: verliefd op de zee...
«
»
04:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
05:05 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
05:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Stéphane Buyens. Een halfuur is genoeg om een fantastisch lekkere pepersteak met peer op tafel te toveren.
«
»
05:45 Tot op de graat
Johan Segers werkt met een gevaarlijk visje uit de Noordzee, de pieterman.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers