TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 48 Hours
De keiharde politieagent Jack Cates is de enige overlevende van een schietpartij. Hij krijgt 48 uur de tijd om de moordenaar te vinden. Daarvoor heeft hij de hulp nodig van crimineel Reggie Hammond.
«
»
13:10 The A-Team
Face is al weken bezig met de organisatie van het jaarlijkse concert. Tot zijn grote ontsteltenis komt Boy George en niet Cowboy George aan op de avond van het gebeuren.
«
»
14:10 The A-Team
Wanneer Murdock wordt verward met een krankzinnige huurling, komt het A-Team in actie vanwege eigendomsrechten en een oliebron.
«
»
15:10 My Wife and Kids
Na de plotse dood van zijn boekhouder en goede vriend besluit Michael meer van het leven te genieten. Hij schaft zich een motor aan en koopt een toupetje.
«
»
15:40 My Wife and Kids
Terwijl Jay voor haar moeder gaat zorgen die een gebroken been heeft, krijgt Michael de leiding over het huis en de kinderen.
«
»
16:05 De Wegpolitie UK
Jimmy Grieves en zijn hond Boas hebben hun handen vol wanneer ze een gevaarlijk wapen vinden.
«
»
17:00 De Wegpolitie UK
Paul Jackson doet zijn best om een op hol geslagen chauffeur te stoppen die onderweg een ravage aanricht. Kev Salter en zijn team bestormen een cannabiskwekerij en doen een schokkende ontdekking.
«
»
17:55 Trippers
Linda is op de Filipijnen, waar vanwege gebrek aan voorlichting en door verkrachtingen heel veel ongewenste zwangerschappen bij jonge meisjes voorkomen.
«
»
18:50 Trippers
In Japan hebben mannen een grote voorkeur voor hele jonge meisjes, ze hebben er zelfs een woord voor: lollicon. In Roemenië is de seksindustrie voor veel vrouwen de enige uitweg uit de armoede.
«
»
19:50 Lookalikes
Piet De Praitere bezoekt huismoeder Els Op de Beeck, die als twee druppels water lijkt op Saartje Vandendriessche. Piet ontmoet ook rockartiest Dominick Willaert, de lookalike van Jo Vally.
«
»
20:30 Game of Thrones
Tywin beraamt strategische allianties voor de Lannisters. Melisandre brengt een bezoek aan de Riverlands. Robb overweegt een compromis om zijn verslechterde band met Huis Frey te herstellen.
«
»
21:35 Game of Thrones
Dany wisselt voor de poorten van Yunkai geschenken uit met een slavendrijver. Terwijl Sansa zich zorgen maakt over haar toekomst, piekert Shae over de nieuwe situatie waarin Tyrion zich bevindt.
«
»
22:45 Game of Thrones
King's Landing is het decor voor een uitgebreid bruiloftsfeest en Tyrion en Sansa brengen samen de nacht door. Dany maakt kennis met Mero, alias The Titan's Bastard.
«
»
23:50 De Wegpolitie UK
Ortis vergezelt de Interceptors tijdens hun nachtdienst. Jacko en Bully zetten de achtervolging in terwijl Kev en Pete ingrijpen bij een straatgevecht.
«
»
00:45 Homicide for the Holidays
Twee dagen na Kerstmis wordt een klein dorp opgeschrikt door een schietpartij waarbij twee mensen om het leven komen en tientallen anderen gewond raken.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers