TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Maya wordt geboren en is al direct anders dan de andere bijen. Juf Cassandra heeft een hoop met haar te stellen. Maya ontdekt de wereld en ontmoet al haar nieuwe vrienden.
«
»
06:05 Maya!
Flip zijn viool is stuk. Maya, Willy en Flip gaan op zoek naar iemand die kan helpen.
«
»
06:20 Dawn of the Croods
Grug wil Eep niet toelaten in zijn winnende team, dus vormt ze haar eigen groep om aan 's werelds eerste sportevenement deel te nemen.
«
»
06:40 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
06:50 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
07:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:20 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 Kattenoog
Eli, Simone en Robin hebben zombiemeester Sol gevangen genomen om hem te ondervragen. Sol geeft hen de sleutels die toegang geven tot een tombe op de begraafplaats.
«
»
09:00 Lenderd
Magazine.
«
»
09:05 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:15 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Jef graaft zijn spaarcenten op en schaft zich een nieuwe wagen aan. Ginderbos wordt geteisterd door inbraken. Ook de gouden kelken van de pastoor worden ontvreemd.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Gooische vrouwen
Het is Anouk niet ontgaan dat Tom zich de laatste tijd afstandelijk gedraagt. De kunstenares vermoedt dat hij er een probleem mee heeft dat ze voor haar werk leeft. Cheryl denkt er anders over.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Chicago P.D.
Een gewelddadige bende berooft medicijntransporten, maar geld is niet het enige motief van de gangsters. De zaak stelt de relatie van Upton en Ruzek op de proef.
«
»
14:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
14:55 Love on the Slopes
Redactrice Alex woont in New York City en krijgt de opdracht een verhaal te schrijven voor een reisverhalenwedstrijd. Ze wordt daarvoor naar het Ridgeline Resort gestuurd.
«
»
16:40 Goed Verlof
Jissy en Shari zijn tweelingzussen. Ze hebben veel met elkaar gemeen, maar zeker niet alles. Ze zoeken een vakantie waarin ze zo veel mogelijk activiteiten van hun bucketlist kunnen afvinken.
«
»
17:50 Waar voor je geld?
Samen met makelaar Arjen Spittael bezoeken Kelly Pfaff en de kandidaat-kopers telkens drie huizen, waarvan de koppels er eentje een tijdje kunnen uittesten.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De 25
VTM biedt een overzicht van de 25 bekendste debutanten op de zender. Met o.a.: Kelly Pfaff, Koen Wauters, Mathias en Staf Coppens en Christoff.
«
»
20:30 Baywatch
De toegewijde strandwacht Mitch Buchannon maakt kennis met een nieuwe rekruut, Matt Brody, een winnaar van olympisch goud die zichzelf en zijn reputatie continu op het spel zet.
«
»
22:50 GoldenEye
Na het einde van de Sovjet-Unie leert geheim agent James Bond in Monte Carlo de Russische Xenia Onatopp kennen. Hij heeft er geen vermoeden van dat ze een handlanger is van zijn aartsvijand Oroemov.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
05:56 Maya!
Maya ontdekt hoe mooi de weide is en wil dolgraag zelfstandig in de wei wonen. Daarom verlaat ze samen met Willy op eigen houtje de korf. De koningin geeft na lang aarzelen toe.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers