TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Verwacht op VTM 3
«
»
11:35 The Kids Are Alright
Mike is jaloers op het succes van Tom, de broer van Peggy, die op bezoek komt voor Kerstmis. Timmy ontvangt 100 dollar van zijn oudtante. Eddie vergeet een kerstcadeau te kopen voor Wendi.
«
»
14:30 Ghostbusters
Wetenschappers Peter Venkman, Raymond Stantz en Egon Spengler richten een bedrijf op dat zich bezighoudt met de bestrijding van kwelgeesten. Ze worden algauw overspoeld door hulpoproepen.
«
»
16:25 The Kids Are Alright
Iemand maakte de lamp in de eetkamer stuk, maar iedereen zwijgt als een graf. Timmy wijst een van zijn broers aan als de dader, maar voelt zich vervolgens enorm schuldig.
«
»
16:50 The Big Bang Theory
Terwijl de jongens de hele nacht in de rij staan te wachten voor de nieuwe film die ze willen zien, nodigen Penny en Bernadette Amy uit voor een feestje.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Penny's vader komt op bezoek en ze vraagt aan Leonard om te doen alsof hij haar vriendje is. Howard, Raj en Bernadette blijven de hele nacht wakker om door hun telescoop naar het heelal te kijken.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Amy heeft seksuele gevoelens voor de ex van Penny. Raj en Howard proberen uit te dokteren wie van de twee een betere superheld zou zijn.
«
»
18:10 The Big Bang Theory
De mannen doen mee aan een verkleedwedstrijd van de Justice League. Ze slagen erin om Penny's nieuwe vriendje te overtuigen om hen te vergezellen.
«
»
18:45 Corgi
Rex is de meest geliefde hond van de Britse vorstin. Wanneer hij op een dag van zijn bazin gescheiden raakt, stuit hij op een vechtclub waar allerlei verschillende honden het tegen elkaar opnemen.
«
»
20:30 Cinderella
Cinderella is een weeskind dat door haar stiefmoeder en stiefzussen onrechtvaardig wordt behandeld. Op een dag ontmoet ze in het bos een charmante vreemdeling met wie ze zich verwant voelt.
«
»
22:35 Return to the Blue Lagoon
Weduwe Sarah Hargrave spoelt aan op een onbewoond eiland met de baby's Lilli en Richard. Wanneer die ouder worden, ontstaat er een hechte band.
«
»
00:30 Mr. Robot
Elliot bereikt Coney Island en zijn waanvoorstellingen beginnen te verdwijnen. Mr. Robot onthult de waarheid.
«
»
01:25 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers