TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:20 A world of colours
Waar rood in de westerse culturen staat voor woede en of geweld, symboliseert het in Japan en met name Tokio een vorm van verzoening. Op het eiland Kyushu symboliseert rood de kracht van de natuurelementen.
«
»
18:15 Ancient Powers
Voor de eerste beschavingen die op onze planeet verschenen, was de grootste uitdaging om te ontdekken hoe de aarde volledig kon worden geëxploiteerd. Dit is echter slechts het begin van een lange reis.
«
»
19:05 Great Lakes Untamed
Een druppel water heeft 200 jaar de tijd nodig om van Lake Superior door de vijf Grote Meren naar de Atlantische Oceaan te stromen. Onderweg langs de reis van 4000 kilometer ontmoeten we bevers en grijze wolven die moeten zien samen te leven.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Maestro Degand
Stefaan is halfweg. Over zes maanden moet hij in Bozar een grote symfonie van Brahms dirigeren. Vandaag staat hij voor het orkest in Amuz in Antwerpen, want hij gaat een symfonie van Mozart dirigeren, voor een volle zaal.
«
»
21:15 Simon Reeve's South America
Simon trekt naar Brazilië, het grootste land van het continent. Hij gaat van start in het hart van het Amazonewoud, waar hij de Wayampi ontmoet, een inheems volk dat er alles aan doet om het regenwoud te beschermen.
«
»
22:15 The Bambers: Murder At The Farm
De relatie tussen Jeremy en zijn ouders komt scherp in beeld naarmate de motieven duidelijker worden. Terwijl de jury beraadslaagt over het vonnis, willen de roddelbladen Julie Mugford absoluut strikken voor een exclusief interview.
«
»
23:05 Cargo
Terwijl Sammy in de gevangenis zit, helpt Yonah Kiki. Tot zijn ontsteltenis komt hij erachter dat Liah Kiki's dochter is. Riku leest iets over een verdronken man die gevonden is aan de kust van Helsinki en vertelt het aan Kiki.
«
»
23:50 Cargo
Kiki begraaft Aman en gaat met de hulp van Riku op zoek naar Liah. Wanneer Sammy de gevangenis mag verlaten geeft Yonah Kiki een tip over Liah door haar voorzichtig naar de website te leiden waar Liah verkocht wordt.
«
»
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers